کسب ۳ مدال طلا و یک نفره توسط بانوان تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله، حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود نسخه شفابخش برای درمان کمردرد زنان خانه‌دار رقابت‌های اسکواش بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا | ۲ بانوی ایرانی به مرحله بعد صعود کردند ناکامی تیم ملی کبدی بانوان ایران در سومین دیدار مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ اینفوگرافی| علائم شایع یائسگی ارتباط میان وزن پایین نوزاد هنگام تولد با عناصر نادر خاکی چیست؟ ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس تغییر ساعت کاری بوستان‌های بانوان مشهد از فردا ( یکم مهرماه ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید داراب آخرتی آشپزی | لازانیا را بدون استفاده از برگه‌های لازانیا درست کنید! + طرز تهیه بریکس، تنها مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی زنان نیست
سرخط خبرها
بررسی تأثیرات مطالعه کتاب بر زندگی زنان

بررسی تأثیرات مطالعه کتاب بر زندگی زنان

  • کد خبر: ۳۳۲۹۰۴
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۹
رئیس دانشگاه فرهنگ و زندگی گفت: مطالعه «کتاب» ماورای هیاهو‌های شبکه‌های اجتماعی، قدرت تجزیه و تحلیل و فکر عمیق به زنان می‌دهد و آن‌ها می‌توانند در زمینه گسترش کتاب‌خوانی، فرهنگ‌ساز باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عاصمه قاسمی به مقایسه شبکه‌های اجتماعی با کتاب از ابعاد مختلف پرداخت و اظهار کرد: در دوران امروز افزایش آگاهی و اطلاعات از مجراهای مختلفی می‌تواند اتفاق بیفتد از جمله شبکه های اجتماعی مجازی با گسترش اینترنت که دسترسی به اطلاعات را فراتر از زمان و مکان میسر کرده است.

وی ادامه داد: افراد در گروه‌ها و طبقات اجتماعی مختلف می‌توانند در موضوعات متنوع از طریق شبکه‌های اجتماعی اطلاعات به دست آورند، اما این آگاهی.ها، معمولا جامع و کامل نیست.

مشاور عالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه دانشی که شبکه‌های مجازی به افراد می‌دهند تک بعدی است و قدرت تعمیق و تعمیم نمی‌دهد، تصریح کرد: علاوه بر آنکه در شبکه های اجتماعی به دلیل فضای مقایسه‌ای که افراد با آن مواجه هستند حس خوب نبودن و ناکافی بودن و عدم رضایتمندی به وجود می‌آید.

این جامعه‌شناس افزود: افراد در فضای مجازی چهره‌ای نامتعادل و نامتوازن از خود متصور می‌شوند که ناامیدی ایجاد می‌کند.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه بر اساس تحقیقات تبعات منفی شبکه‌های اجتماعی برای زنان بیشتر است، یادآور شد: واقعیت این است گاهی در این فضا زنان نقش و جایگاه اصلی خود که مربی‌گری و انسان‌سازی است را فراموش می‌کنند.

وی با بیان اینکه بر اساس جهان‌بینی اسلامی زنان، نقش هدایت‌گری و انسان‌سازی را در متن خانواده و جامعه بر عهده دارند، افزود: مربی‌گری و انسان‌سازی یک منبع تغذیه می‌خواهد که این نقش را شبکه‌های اجتماعی نمی‌توانند بر عهده گیرند، چون در این شبکه‌ها بر اساس شاخص‌های دقیق و جامع اطلاعات بیان نمی‌شود.

قاسمی اظهار کرد: این منبع تغذیه «کتاب» است که عمق دارد و ماورای هیاهوهای شبکه های اجتماعی می تواند با نگاهی جامع قدرت تجزیه و تحلیل و فکر به انسان بدهد.

وی یادآور شد: زنان در جایگاه هدایت‌گری و مربی‌گری نیاز دارند با کتاب پیوند بخورند تا هم نقش و هویت خود را بشناسند و هم در جامعه که با کتاب خوانی کم مواجهه هستیم فرهنگ‌ساز باشند.

منبع: دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی کشور

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.