ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران یک‌چهارم نوزادان جهان در ۲۶ کشور آسیب‌پذیر زندگی می‌کنند تیم ملی بسکتبال بانوان ایران روی ریل پیروزی | قهرمانی نزدیک است فواید مصرف طالبی در دوران بارداری حجاب، رویکردی تمدن‌ساز حضور ۶۳.۳ درصد داوطلب زن از خراسان رضوی در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ لزوم طراحی ساختاری برای جایگاه زنان در خانواده برای نقش‌آفرینی درست آن‌ها
سرخط خبرها
بررسی تأثیرات مطالعه کتاب بر زندگی زنان

بررسی تأثیرات مطالعه کتاب بر زندگی زنان

  • کد خبر: ۳۳۲۹۰۴
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۹
رئیس دانشگاه فرهنگ و زندگی گفت: مطالعه «کتاب» ماورای هیاهو‌های شبکه‌های اجتماعی، قدرت تجزیه و تحلیل و فکر عمیق به زنان می‌دهد و آن‌ها می‌توانند در زمینه گسترش کتاب‌خوانی، فرهنگ‌ساز باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عاصمه قاسمی به مقایسه شبکه‌های اجتماعی با کتاب از ابعاد مختلف پرداخت و اظهار کرد: در دوران امروز افزایش آگاهی و اطلاعات از مجراهای مختلفی می‌تواند اتفاق بیفتد از جمله شبکه های اجتماعی مجازی با گسترش اینترنت که دسترسی به اطلاعات را فراتر از زمان و مکان میسر کرده است.

وی ادامه داد: افراد در گروه‌ها و طبقات اجتماعی مختلف می‌توانند در موضوعات متنوع از طریق شبکه‌های اجتماعی اطلاعات به دست آورند، اما این آگاهی.ها، معمولا جامع و کامل نیست.

مشاور عالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه دانشی که شبکه‌های مجازی به افراد می‌دهند تک بعدی است و قدرت تعمیق و تعمیم نمی‌دهد، تصریح کرد: علاوه بر آنکه در شبکه های اجتماعی به دلیل فضای مقایسه‌ای که افراد با آن مواجه هستند حس خوب نبودن و ناکافی بودن و عدم رضایتمندی به وجود می‌آید.

این جامعه‌شناس افزود: افراد در فضای مجازی چهره‌ای نامتعادل و نامتوازن از خود متصور می‌شوند که ناامیدی ایجاد می‌کند.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه بر اساس تحقیقات تبعات منفی شبکه‌های اجتماعی برای زنان بیشتر است، یادآور شد: واقعیت این است گاهی در این فضا زنان نقش و جایگاه اصلی خود که مربی‌گری و انسان‌سازی است را فراموش می‌کنند.

وی با بیان اینکه بر اساس جهان‌بینی اسلامی زنان، نقش هدایت‌گری و انسان‌سازی را در متن خانواده و جامعه بر عهده دارند، افزود: مربی‌گری و انسان‌سازی یک منبع تغذیه می‌خواهد که این نقش را شبکه‌های اجتماعی نمی‌توانند بر عهده گیرند، چون در این شبکه‌ها بر اساس شاخص‌های دقیق و جامع اطلاعات بیان نمی‌شود.

قاسمی اظهار کرد: این منبع تغذیه «کتاب» است که عمق دارد و ماورای هیاهوهای شبکه های اجتماعی می تواند با نگاهی جامع قدرت تجزیه و تحلیل و فکر به انسان بدهد.

وی یادآور شد: زنان در جایگاه هدایت‌گری و مربی‌گری نیاز دارند با کتاب پیوند بخورند تا هم نقش و هویت خود را بشناسند و هم در جامعه که با کتاب خوانی کم مواجهه هستیم فرهنگ‌ساز باشند.

منبع: دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی کشور

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.