آشپزی | موساکا بادمجان؛ یک غذای متفاوت یونانی + طرز تهیه کانون‌های ازدواج آسان در دانشگاه‌ها توسعه می‌یابد | ضرورت الگوسازی در حوزه ازدواج دروازه‌بان تیم ملی هندبال بانوان ایران لژیونر شد | امضای قرارداد با یک تیم یونانی انصراف ۱۴۴ نفر از سقط جنین در خراسان شمالی طی ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۵ درباره سکینه حورسی، نخستین فرمانده زن خرمشهر چه می‌دانید؟ درخشش بانوی مشهدی در مسابقات کبدی بانوان ایران در ژاپن دختران روئینگ ایران، پاداش خود را گرفتند | پرداخت ۲۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به ورزشکاران مدال‌آور در بازی‌های آسیایی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | اولین برد دختران ایران پس از انقلاب + تصویر تجلیل از همسر یک جانباز سرافراز در بارگاه منور رضوی | رواق نجمه خاتون (س) امروز هم میزبان بانوان حماسه‌ساز است چالش‌های قانونی و پیامد‌های اجتماعی پرونده‌های مهریه | وقتی مهریه مسئله می‌شود «خاتون»؛ طرحی برای افزایش اهدای خون بانوان بهروزآذر: نقش زنان در تاب‌آوری کشور محدود به یک حوزه خاص نیست ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمود شیردل آشپزی | طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و خانگی را مرحله‌به‌مرحله بخوانید! حذف دختر ملی پوش ایرانی از مسابقات بدمینتون بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا ۱۲ مهر ماه ۱۴۰۵؛ زمان قرعه‌کشی فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا | نماینده ایران در کایاک تک‌نفره ۵۰۰ متر زنان، پنجم شد
سرخط خبرها
مقایسه، آسیب زندگی مشترک

مقایسه، آسیب زندگی مشترک

  • کد خبر: ۳۳۳۶۹۶
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
یک کارشناس و پژوهشگر امور خانواده مقایسه را از آسیب‌های زندگی مشترک برشمرد و گفت: به هیچ وجه همسر خود را با دیگری نباید مقایسه کنیم، اگر همسری دارای تحصیلات عالی، درآمد و ظاهری عالی است مقایسه با دیگری شود، انتظارات را فراتر می‌برد و همین موجب ضعف تعهد و تضمین در زندگی می‌شود، بنابراین به آن چیزی که انتخاب کردیم باید قانع باشیم و با همان ادامه بدهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید عزیزی اظهار کرد: جوانان در تصمیم‌های ازدواج باید سعی کنند با طرف مقابل دست کم به مدت یک ماه به طور حضوری و نه صرفا مجازی ارتباط برقرار کنند تا کامل با یکدیگر آشنا شوند.

وی ادامه داد: تفاوت بین ارتباط با ازدواج این است که در ازدواج تعهد و تضمین وجود دارد و طرفین شناسایی کامل از هم دارند، اما ارتباط اینگونه نیست، تعهد و تضمین‌ها کمرنگ است و طرفین شناخت کافی از یکدیگر در فضای ارتباطی ندارند.

این کارشناس خانواده به عارضه‌های ارتباط‌های بدون ازدواج اشاره کرد و افزود: آن‌هایی که در فضای مجازی ارتباط برقرار می‌کنند دچار پارانوئید (شکاکی) می‌شوند، این موجب تزلزل رابطه زناشویی است، چون از طریق فضای مجازی باهم آشنا شدند، از یکدیگر در رابطه با این موضوع می‌ترسند.

وی افزود: زوج‌ها پس از ازدواج با همسری که از طریق ارتباط با هم آشنا شده‌اند به مرور زمان زده و تنوع طلب می‌شوند.

عزیزی قیاس و مقایسه را از آسیب‌های زندگی مشترک برشمرد و گفت: به هیچ وجه همسر خود را با دیگری نباید مقایسه کنیم، اگر همسری دارای تحصیلات عالی، درآمد و ظاهری عالی است مقایسه با دیگری شود، انتظارات را فراتر می‌برد و همین موجب ضعف تعهد و تضمین در زندگی می‌شود، بنابراین به آن چیزی که انتخاب کردیم باید قانع باشیم و با همان ادامه بدهیم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.