آغاز عملیات ساخت نیروگاه خورشیدی تجمیعی کالو با هدف توانمندسازی اقتصادی بانوان در کلات نقش پیشرانی زنان در مدیریت و عواطف احساس جامعه بررسی نقش هیئت‌های مذهبی در تقویت تاب‌آوری روانی خانواده‌ها در شرایط بحران اعلام میانگین سن ازدواج در کشور لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم معراج شهدا، روایتی از جنس اشک و ایثار چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین افزایش نقش زنان نویسنده و مترجم، یکی از مهم‌ترین تحولات در عرصه تولید کتاب مواجهه زنان مسلمان محجبه فرانسوی با خشونت کلامی و فیزیکی معرفی چند نکته راهبردی برای داشتن یک ازدواج موفق
سرخط خبرها
بررسی نقش کلیدی زنان در طول دهه‌های مقاومت فلسطین

بررسی نقش کلیدی زنان در طول دهه‌های مقاومت فلسطین

  • کد خبر: ۳۳۴۲۷۴
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
استاد دانشگاه فردوسی با بررسی نقش کلیدی زنان در طول دهه‌های مقاومت فلسطین، گفت: زنان مقاوم، بدون هماهنگی سازمان‌یافته، به‌صورت خودجوش در برابر سیاست‌های دشمن ایستادگی کردند و از خانواده‌ها و سرزمین خود دفاع کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه محروق اظهار کرد: در سال ۱۹۲۹، کمیته اجرایی زنان عرب و نهضت سیاسی ملی زنان فلسطین شکل گرفت و همان زمان بود که گروهی متشکل از ۱۴ زن فلسطینی با نماینده انگلستان دیدار کرده و اعتراض شدید خود را نسبت به اعلامیه بالفور اعلام کردند. این نشان‌دهنده آغاز نقش‌آفرینی جدی زنان در عرصه مقاومت است.

وی با اشاره به نقش کلیدی زنان در طول دهه‌های مقاومت فلسطین، خاطرنشان کرد: زنان از همان آغاز تا به امروز، همواره در خط مقدم اعتراض، مقاومت و روشنگری قرار داشتند و باید این نقش مهم در روایت‌های تاریخی و تحلیل‌های راهبردی مورد توجه قرار گیرد.

این استاد دانشگاه فردوسی با اشاره به حضور فعال زنان در جنبش مقاومت فلسطین، تصریح کرد: زنان از دهه ۱۹۲۰ به‌صورت جدی در حوزه‌های مدنی، سیاسی، دیپلماسی و حتی نظامی پا به پای مردان در صفوف مقاومت حضور داشته‌اند؛ اوج این مقاومت، بین سال‌های ۱۹۳۰ تا ۱۹۳۶ شکل گرفت، زمانی که مردم فلسطین در برابر طرح‌های استعماری بریتانیا و مهاجرت سازمان‌یافته صهیونیست‌ها ایستادگی کردند.

محروق ادامه داد: زنان مقاوم، بدون هماهنگی سازمان‌یافته، به‌صورت خودجوش در برابر سیاست‌های دشمن ایستادگی کردند و از خانواده‌ها و سرزمین خود دفاع کردند.

وی تأکید کرد: اگر امروز فلسطین توان ایستادگی دارد، نه‌فقط به‌خاطر مردان مقاومت، بلکه به دلیل نقش‌آفرینی فعال و تاریخی زنان فلسطینی از دهه ۶۰ تاکنون در تمامی مراحل مقاومت است.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.