«پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند
سرخط خبرها
بررسی نقش کلیدی زنان در طول دهه‌های مقاومت فلسطین

بررسی نقش کلیدی زنان در طول دهه‌های مقاومت فلسطین

  • کد خبر: ۳۳۴۲۷۴
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
استاد دانشگاه فردوسی با بررسی نقش کلیدی زنان در طول دهه‌های مقاومت فلسطین، گفت: زنان مقاوم، بدون هماهنگی سازمان‌یافته، به‌صورت خودجوش در برابر سیاست‌های دشمن ایستادگی کردند و از خانواده‌ها و سرزمین خود دفاع کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه محروق اظهار کرد: در سال ۱۹۲۹، کمیته اجرایی زنان عرب و نهضت سیاسی ملی زنان فلسطین شکل گرفت و همان زمان بود که گروهی متشکل از ۱۴ زن فلسطینی با نماینده انگلستان دیدار کرده و اعتراض شدید خود را نسبت به اعلامیه بالفور اعلام کردند. این نشان‌دهنده آغاز نقش‌آفرینی جدی زنان در عرصه مقاومت است.

وی با اشاره به نقش کلیدی زنان در طول دهه‌های مقاومت فلسطین، خاطرنشان کرد: زنان از همان آغاز تا به امروز، همواره در خط مقدم اعتراض، مقاومت و روشنگری قرار داشتند و باید این نقش مهم در روایت‌های تاریخی و تحلیل‌های راهبردی مورد توجه قرار گیرد.

این استاد دانشگاه فردوسی با اشاره به حضور فعال زنان در جنبش مقاومت فلسطین، تصریح کرد: زنان از دهه ۱۹۲۰ به‌صورت جدی در حوزه‌های مدنی، سیاسی، دیپلماسی و حتی نظامی پا به پای مردان در صفوف مقاومت حضور داشته‌اند؛ اوج این مقاومت، بین سال‌های ۱۹۳۰ تا ۱۹۳۶ شکل گرفت، زمانی که مردم فلسطین در برابر طرح‌های استعماری بریتانیا و مهاجرت سازمان‌یافته صهیونیست‌ها ایستادگی کردند.

محروق ادامه داد: زنان مقاوم، بدون هماهنگی سازمان‌یافته، به‌صورت خودجوش در برابر سیاست‌های دشمن ایستادگی کردند و از خانواده‌ها و سرزمین خود دفاع کردند.

وی تأکید کرد: اگر امروز فلسطین توان ایستادگی دارد، نه‌فقط به‌خاطر مردان مقاومت، بلکه به دلیل نقش‌آفرینی فعال و تاریخی زنان فلسطینی از دهه ۶۰ تاکنون در تمامی مراحل مقاومت است.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.