آغاز اردوی تیم ملی هندبال بانوان از هفته آینده| هنوز تصمیم نهایی برای اعزام تیم‌ها به بازی آسیایی ناگویا گرفته نشده است فعالیت حدود ۱۰.۵ میلیون زن بهره‌بردار عشایری در کشور تولد بیش از ۱۹ هزار نوزاد در استان البرز در سال ۱۴۰۴ آیا پرخاشگری کودک زنگ خطر است؟ | تقویت رفتار مثبت، یکی از راهکار‌های مقابله با عصبانیت پوشش بیش از ۱۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در بیمه‌های اجتماعی ادامه سیر نزولی فرزندآوری در کشور| آمار سقط جنین در دوران جنگ کاهش داشته است رهبر شهید: پدیده خواهران طلبه برای انقلاب آبروست بانوی ملی پوش اسکواش: تمرکز اصلی ما روی بازی‌های آسیایی ناگویا است برگزاری چهار مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان| ارزیابی فنی یکی از شاخص‌ها است با ۷ نشانه شایع ابتلا به کم‌کاری تیروئید آشنا شویم| ایجاد مشکلات در دوران بارداری در صورت عدم درمان درخشش دختران خراسان رضوی در لیگ کاراته وان نقش مهم والدین در کاهش یا تشدید اضطراب در کودکان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید امیر بنیمین شیرزاد مواد شگفت‌انگیز شیر مادر برای تکامل مغز کودک واگذاری بیش از ۴۰۰۰ کودک بی سرپرست به خانواده‌ها در دوران جنگ تحمیلی سوم درباره انواع سرفه‌ها در دوران بارداری| تغییرات هورمونی، عامل اصلی است آیا تعداد بانوان اهداکننده خون در کشور افزایش می‌یابد؟ سرمربی استقلال: لیگ فوتسال زنان ظرفیت برگزاری با ۱۶ تیم را ندارد نرخ مشارکت زنان در اشتغال کشور ۱۸ درصد است
سرخط خبرها
برگزاری نشست‌های تخصصی ستاد زنان و خانواده برای معرفی هرچه بهتر شهید رئیسی

برگزاری نشست‌های تخصصی ستاد زنان و خانواده برای معرفی هرچه بهتر شهید رئیسی

  • کد خبر: ۳۳۴۳۰۲
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸
دبیر ستاد زنان و خانواده گفت: نشست‌های تخصصی ستاد زنان و خانواده برای معرفی هرچه بهتر شهید رئیسی و ثبت دستاورد‌های دوران مسوولیت‌های سه گانه‌شان در آستان قدس، قوه قضاییه و قوه مجریه برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فهیمه فرهمندپور در بخشی از سخنان خود با اشاره به مفهوم «رعیت» در فرهنگ دینی و فرهنگ عرفی، اظهار کرد: در فرهنگ دینی ما، رعیت، مطالبه‌گر است و حاکم، مسئول است و باید پاسخگوی مطالبات مردم باشد. این در حالی است که در فرهنگ عرفی، و متاثر از نظام سنتی ارباب رعیتی قدیم، رعیت به معنای فردی مطیع و همیشه بدهکار به ارباب تلقی می‌شد.

وی تاکید کرد: در تفکر امام که می فرمود مردم ولی نعمت ما هستند، مردم همان رعیت تفکر دینی بودند و در نگاه و عمل و منش شهید رییسی هم همان الزام و تکلیف پاسخگویی به مردم و بدهکار بودن و به رسمیت شناختن مطالبات مردم موج می زد. شهید رئیسی پاسخگویی به خدا را در گرو پاسخگویی خود به رعیت می دانست.

دبیر ستاد زنان و خانواده با انتقاد از برخی مسئولان که عامدانه زنان را نادیده می‌گیرند، تأکید کرد: شهید رئیسی دقیقاً در مقابل این جریان فکری بود و نقش زنان را عامدانه، مدبرانه، آگاهانه و مسئولانه می‌دید.

فرهمندپور تأکید کرد: شهید رئیسی به دلیل این احساس مسئولیت عمیق حتی اعتباربخشی آمار، اطلاعات و گزارش‌ها را شخصاً پیگیری می‌کردند و خودشان دنبال این می‌رفتند که آمارها را از نزدیک اعتبارسنجی و اعتباربخشی کنند.

وی با ارائه مثال‌هایی از پیگیری‌های شهید رئیسی در جلسات مختلف مانند شورای اجتماعی کشور، به نمونه های مختلف از این نوع مواجهه مسوولانه شهید رییسی پرداخت.

دبیر ستاد زنان و خانواده با تأکید بر فهم عمیق و برداشت عمیق از تربیت، گفت: شهید رئیسی مردم را فهم کرده بود، زنان را فهم کرده بود، تربیت را فهم کرده بود و نقش زنان را در تربیت فهمیده بود و اهتمام او برای ارتقاء وضع زنان ناشی از این فهم عمیق بود.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.