تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش دکتر علم‌الهدی: زنان باید باور اجتماع درباره معنای زن، جنگ و خانواده را تغییر دهند وعده کاهش وزن سریع از سوی تبلیغات وسوسه‌انگیز به زنان آشنایی با یادگار‌های ناشناخته گوهرشادخاتون والدین در آموزش احکام اسلامی به فرزندان چه مسئولیتی دارند؟ معرفی چند تکنیک ساده برای تقویت «شجاعت» کودکان تقویت هویت مادری، مأموریت کلان مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کتاب سال بانوان، جلوه‌ای از تحول انقلاب اسلامی در عرصه نقش‌آفرینی زنان بوستان بانوان «کرامت»، پروژه‌ای ۷ هکتاری برای ارتقای نشاط بانوان مشهد لزوم‌ محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در غزه از سوی کمیته حقوق کودک سازمان ملل متحد ۵۵ هزار مادر در خراسان شمالی تک فرزند هستند سمنان، میزبان نخستین اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان زنان
سرخط خبرها
فراگیرشدن تجرد قطعی دختران، عامل بالابردن حساسیت زنانه‌شدن سالمندی در کشور

فراگیرشدن تجرد قطعی دختران، عامل بالابردن حساسیت زنانه‌شدن سالمندی در کشور

  • کد خبر: ۳۳۴۵۲۲
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳
یک پژوهشگر اجتماعی با اشاره به اینکه تجرد قطعی دختران و فراگیرشدن این موضوع، حساسیت زنانه‌شدن سالمندی را دوچندان کرده است، گفت: پیامد‌های فردی و اجتماعی پیشی‌گرفتن آمار سالمندان زن از تعداد سالمندان مرد مغفول مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امان الله باطنی اظهار کرد: در بحران جمعیت تنها با مفاهیم فرزندآوری، مرگ و میر و یا ازدواج مواجه نیستیم بلکه لایه‌های زیرین این مقوله به تدریج در حال رخ نمایی است.

وی افزود: پیامد‌های فردی و اجتماعی پیشی گرفتن آمار سالمندان زن از تعداد سالمندان مرد به‌عنوان یکی از لایه‌های پنهان پیری جمعیت در استان و کشور مغفول مانده است.

این پژوهشگر اجتماعی در اصفهان افزود: تجرد قطعی دختران و فراگیر شدن این موضوع، حساسیت زنانه شدن سالمندی را دوچندان کرده است.

وی افزود: زنان مطلقه‌ای که هرگز ازدواج نمی‌کنند نیز بر فراگیری پدیده زنانه شدن سالمندی تاثیر می‌گذارند.

باطنی گفت: بر اساس آمار، در سال ۱۴۰۵ به ازای هر ۱۰۰ زن سالمند در کشور، ۸۸ مرد سالمند خواهیم داشت که این پیش بینی گواه بر پدیده زنانه شدن سالمندی است.

این پژوهشگر اجتماعی ادامه داد: اکنون تعداد زنانی که به دنبال افزایش امید به زندگی، کم بودن مرگ و میر در مقایسه با مردان و ارتقای مراقبت‌های بهداشتی و درمانی به سالخوردگی و کهنسالی می‌رسند، بیشتر شده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.