آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟ تیم ملی اسکیت هاکی زنان برابر چین در قهرمانی آسیا به پیروزی رسید سلیمی: نقش مادران در روایت درست از جنگ بی‌بدیل است تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور سهم ۳۰ درصدی بانوان کشور‌های مسلمان برای شرکت در جایزه بین‌المللی قرآن کریم دبی صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش درباره سمیحه خلیل، صدای زخم‌خورده و مقاوم زنان سرزمین فلسطین طرز تهیه رولت خانگی با خامه در خانه + فیلم دکتر علم‌الهدی: زنان باید باور اجتماع درباره معنای زن، جنگ و خانواده را تغییر دهند وعده کاهش وزن سریع از سوی تبلیغات وسوسه‌انگیز به زنان آشنایی با یادگار‌های ناشناخته گوهرشادخاتون والدین در آموزش احکام اسلامی به فرزندان چه مسئولیتی دارند؟ معرفی چند تکنیک ساده برای تقویت «شجاعت» کودکان تقویت هویت مادری، مأموریت کلان مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کتاب سال بانوان، جلوه‌ای از تحول انقلاب اسلامی در عرصه نقش‌آفرینی زنان بوستان بانوان «کرامت»، پروژه‌ای ۷ هکتاری برای ارتقای نشاط بانوان مشهد
سرخط خبرها
رفع چالش‌های توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار با رویکردی نظام‌مند و اکوسیستمی

رفع چالش‌های توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار با رویکردی نظام‌مند و اکوسیستمی

  • کد خبر: ۳۳۴۳۳۹
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به چالش‌های توانمندسازی زنان سرپرست‌خانوار، رفع این چالش‌ها را با استفاده از رویکردی نظام‌مند و اکوسیستمی عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر با اشاره به اختصاص بودجه ۶۰ هزار میلیارد ریالی برای حمایت از مشاغل زنان سرپرست‌خانوار، اظهار کرد: برای نخستین بار با حمایت مجلس، تسهیلات تکلیفی برای این گروه از زنان به‌صورت هماهنگ با معاونت زنان پرداخت می‌شود.

وی یادآور شد: بیش از ۷۰ درصد مشاغل خانگی ثبت‌شده متعلق به زنان است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به چالش‌های توانمندسازی زنان سرپرست اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی در این حوزه، اعطای تسهیلات به زنان جویای کار و خواهان شغل، بدون فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم است؛ به‌گونه‌ای که این سیاست نه تنها منجر به اشتغال پایدار نمی‌شود، بلکه زنان را با بدهی نیز مواجه می‌کند. از آنان انتظار می‌رود که فرآیندهای پیچیده‌ای چون تولید، بازاریابی و فروش را به‌تنهایی طی کنند.

بهروزآذر اضافه کرد: معاونت زنان برای حل این مسأله، رویکردی نظام‌مند و اکوسیستمی را در پیش گرفته است. در همین راستا، در گام اول تفاهم‌نامه‌ای با سازمان فنی و حرفه‌ای کشور منعقد شده که آموزش مهارت‌های نرم مانند متقاعدسازی، مهارت‌های فنی و تخصصی و نیز مهارت‌های کسب‌وکار را دربر می‌گیرد. همچنین با همکاری معاونت اشتغال و توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در حال طراحی اکوسیستمی هستیم که شرکت‌های تخصصی در حوزه‌های حمل‌ونقل، دیجیتال مارکتینگ و اجرای عملیات، در کنار زنان قرار گیرند و آنان را در تمام مراحل زنجیره تولید، توزیع و فروش همراهی کنند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.