انجام ورزش‌های هوازی مستمر، راهکار مهم کاهش درد‌های ناشی از سندرم پیش‌ازقاعدگی لزوم تجاری‌سازی تولیدات زنان در سطح ملی و منطقه‌ای با همکاری جهاددانشگاهی آرتروز زانو، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مفصلی در زنان «پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی روایت بانوان واقف ایران| میراث ارزشمند نسل‌های نیکوکار کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» نگاهی به نقش‌های کلیدی مادران در خانواده در شرایط بحرانی آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
پیشنهاد مهریه ۱۴سکه‌ای به‌معنای اجبار یا سقف قانونی نیست

پیشنهاد مهریه ۱۴سکه‌ای به‌معنای اجبار یا سقف قانونی نیست

  • کد خبر: ۳۳۴۵۴۳
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
به گفته عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، لایحه اصلاح قانون مهریه با هدف عقلانی‌سازی تعیین آن و کاهش پرونده‌های قضایی تدوین شده و در این طرح هیچ‌گونه محدودیتی برای حق شرعی و قانونی زنان لحاظ نشده و اصل توافق همچنان برقرار است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام حسنعلی اخلاقی‌امیری به تبیین ابعاد لایحه پیشنهادی مجلس درباره اصلاح قانون مهریه پرداخت و تأکید کرد: این طرح، نه تنها حقوق زنان را محدود نمی‌کند، بلکه در جهت صیانت از کرامت زن و تحکیم بنیان خانواده تدوین شده است.

وی با اشاره به برخی نگرانی‌های اجتماعی و رسانه‌ای درباره تعیین سقف ۱۴ سکه برای مهریه، گفت: متأسفانه برخی اظهار نظرها و تحلیل‌ها بدون مطالعه دقیق متن لایحه انجام شده و این تصور اشتباه به وجود آمده که قرار است حق مهریه زنان سلب یا محدود شود. در حالی‌که چنین چیزی به هیچ وجه در این طرح دیده نمی‌شود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این‌که مهریه همچنان یک حق مسلم و شرعی برای زنان است، افزود: اصل مهریه نه حذف شده و نه محدود، بلکه تنها تلاش شده الگویی معقول و برگرفته از سیره اهل بیت (ع) برای تعیین مهریه در ابتدای ازدواج ارائه شود؛ الگویی که هم با وضعیت اقتصادی امروز هم‌خوانی دارد و هم مانع از بروز تنش‌های بعدی می‌شود.

اخلاقی اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، بخش قابل توجهی از دعاوی قضایی و پرونده‌های خانواده در دادگاه‌ها، ناشی از مهریه‌های غیرمنطقی و گاهاً صوری است که پرداخت آن‌ها ممکن نیست. این وضعیت نه تنها باعث فشار بر مردان می‌شود، بلکه زنان را نیز به خواسته قانونی خود نمی‌رساند و موجب بی‌اعتمادی و درگیری در زندگی مشترک می‌شود.

وی تصریح کرد: پیشنهاد مهریه ۱۴ سکه‌ای به معنای اجبار یا سقف قانونی نیست. زوجین در صورت تمایل می‌توانند مهریه بیشتری تعیین کنند، اما آن‌چه در این لایحه پیش‌بینی شده، تعیین مسئولیت پرداخت فوری تا سقف مشخص است که باعث می‌شود ساختار قانونی روشن‌تری برای رسیدگی قضایی به وجود بیاید.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.