شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه معرفی یک کتاب عاشقانه در سالروز ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) عمل کردن به تقسیم ارثی که به صورت مساوی میان دختر و پسر انجام شده، چه حکمی دارد؟ نقش مؤثر زنان روستایی در اقتصاد کشاورزی توقف مرحله فینال جام فوتبال زنان منطقه لندن و جنوب شرقی انگلیس با نمایش پرچم فلسطین توسط هواداران دو تیم نقش آموزش و خانواده در مواجهه دختران با قاعدگی و شرایط بلوغ | آگاهانه تا بلوغ لزوم الگوگیری بانوان طلبه از سیره علمی، معنوی و اجتماعی حضرت معصومه (س) تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه (س) با محوریت رسالت زن در تحولات جهانی
سرخط خبرها
نگاهی به پیامدهای منفی حمایت بیش از حد والدین از فرزندان

نگاهی به پیامدهای منفی حمایت بیش از حد والدین از فرزندان

  • کد خبر: ۳۳۴۷۴۸
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۸
به گفته یک روانشناس و مشاور کودکان و نوجوانان، فرزندانی که تحت حمایت افراطی قرار می‌گیرند بیشتر در معرض اضطراب، ترس، ترس از شکست و حتی افسردگی قرار می‌گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ داود فتحی با اشاره به اینکه هرچقدر والدین نیتشان برای محافظت از فرزند و کاهش رنج آنها باشد، اما پیامد‌های منفی زیادی دارد، اظهار کرد: وقتی یک والد همه مشکلات فرزندش را حل می‌کند کودک یاد نمی‌گیرد با چالش‌ها و شکست‌ها و نا امیدی‌ها مقابله کند.

وی ادامه داد: بچه‌هایی که تحت حمایت افراطی قرار می‌گیرند بیشتر در معرض اضطراب، ترس، ترس از شکست و حتی افسردگی قرار می‌گیرند؛ گاهی این حس سراغشان می‌آید که به اندازه کافی خوب نیستند. معمولا این افراد دچار شخصیت وابسته می‌شوند و در بزرگسالی برای تصمیم‌گیری مستقلانه دچار مشکل هستند.

این روانشناس یاداور شد: زمانی که والدین معمولا در تعاملات اجتماعی دخالت کنند فرزند اصلا فرصت یادگیری حل مسئله یا مدیریت روابط را پیدا نمی‌کند و گاهی اوقات این مسئله باعث احساس حقارت یا حتی اعتماد به نفس کاذب می‌شود.

فتحی افزود: افزود: برخی از والدین دائم نگرانند که اگر فرزند در مدرسه یا در هر درسی ضعف داشته باشد دیگران می‌گویند این کودک پدر و مادر خوبی نداشته است. مسئله بعد بحث فرهنگ رقابت است یعنی امروز در نتایج کنکور این مهم است که فرد در چه رشته‌ای قبول شود برای همین اگر می‌بینید والد تمام تلاشش را می‌کند تا اسم بچه‌اش روی بنر باشد واضح است این تلاش آسیب می‌زند. مقایسه‌های اجتماعی یعنی بچه را به کلاس‌های متعدد می‌فرستند و وسایل گران تهیه می‌کنند تا احساس کنند آن فشار کمتر شده است.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.