لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم معراج شهدا؛ روایتی از جنس اشک و ایثار چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین افزایش نقش زنان نویسنده و مترجم، یکی از مهم‌ترین تحولات در عرصه تولید کتاب مواجهه زنان مسلمان محجبه فرانسوی با خشونت کلامی و فیزیکی معرفی چند نکته راهبردی برای داشتن یک ازدواج موفق فرصت های بیشتر مشارکت در فعالیت‌های تولیدی و بازاریابی در ادغام صندوق‌های خرد زنان روستایی و عشایری نفقه، حق قانونی زن برای تأمین معاش در زندگی مشترک نقش موثر بازی‌های آموزشی و الگو‌های مذهبی در کاهش اضطراب و افزایش تاب‌آوری فرزندان نقش حیاتی مادر در انتقال مفاهیم ولایی و پیوند فرزندان با اهل بیت (ع) آشنایی با فواید مصرف شاه توت برای زنان چند توصیه‌ تابستانی به بانوان باردار| آنچه لازم است برای پیشگیری از گرمازدگی بدانید حضرت زینب (س)، زن مسلمان شجاع ایستاده در متن عاشورا
سرخط خبرها
بررسی ارتباط میان کمبود ویتامین D مادر در دوران بارداری و چاقی کودکان در دوران رشد

بررسی ارتباط میان کمبود ویتامین D مادر در دوران بارداری و چاقی کودکان در دوران رشد

  • کد خبر: ۳۳۴۵۶۳
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
براساس تحقیقات جدید دانشمندان اسپانیایی، کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری دچار کمبود ویتامین D بوده‌اند، در سنین ۷ تا ۱۱ سالگی بیشتر در معرض چاقی قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تحقیقات جدید دانشمندان اسپانیایی پرده از یک ارتباط نگران‌کننده برداشت: کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری دچار کمبود ویتامین D بوده‌اند، در سنین ۷ تا ۱۱ سالگی بیشتر در معرض چاقی قرار دارند.

این مطالعه که بر روی بیش از دو هزار مادر و فرزند در اسپانیا انجام شد، نشان داد که کمبود ویتامین D پیش از تولد می‌تواند باعث افزایش چربی بدن و شاخص توده بدنی (BMI) در کودکان شود. هرچند این تأثیر در دخترها کمتر مشاهده شد، اما در پسرها به‌طور خاص قابل توجه بود.

نکته جالب دیگر اینکه حتی کودکانی که از نظر ژنتیکی مستعد چاقی بودند، اگر مادرشان ویتامین D کافی دریافت نکرده بود، خطر چاقی در آن‌ها بسیار بیشتر شد.

گفتنی است؛ مادران باردار بهتر است سطح ویتامین D خود را از طریق آزمایش خون بررسی کنند.همچنین، مصرف مکمل‌های ویتامین D با مشورت پزشک می‌تواند از بسیاری از مشکلات آینده جلوگیری کند.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.