پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان ویپ‌ها «ریه پاپ‌کورنی» هدیه می‌آورند! قطار بندرعباس -مشهد با تاخیر ۸ ساعته به مقصد رسید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در ارتفاعات پیرانشهر (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) چند توصیه مهم و اثرگذار برای تقویت حافظه در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سالمندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ طرح تدریس زبان‌های آلمانی و فرانسوی در مدارس به کجا رسید؟ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟
سرخط خبرها

راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان

  • کد خبر: ۳۳۳۹۰۴
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱
راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان
مطالعه‌ای در فنلاند آشکار ساخت نوزادانی که مادرانشان در دوران بارداری آووکادو مصرف کرده بودند در مقایسه با نوزادانی که مادرانشان این میوه مغذی را نمی‌خوردند، تا یک سالگی، ۴۴ درصد کمتر به غذا‌های مختلف آلرژی نشان دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، این مطالعه، داده‌های بیش از ۲۲۰۰ جفت مادر و فرزند را بررسی کرد.

این نتایج که در مجله «پژوهش‌های پزشکی اطفال» (Pediatric Research) منتشر شد، رژیم غذایی این مادران را در سه‌ماهه اول و سوم بارداری از طریق پرسشنامه ارزیابی کرد. آلرژی‌های نوزادانِ این مادر‌ها نیز که بر شرایطی مانند آلرژی‌های غذایی، اگزما و خس‌خس سینه تمرکز داشت، در ۱۲ ماهگی ارزیابی شدند.

نتایج نشان داد در حالی که ارتباط آووکادو با آلرژی‌های غذایی معنی‌دار بود، برای سایر شرایط، هیچ ارتباط قابل‌توجهی پیدا نشد.

همچنین مادرانی که آووکادو مصرف کرده بودند، عموما سن بالاتری داشتند، سیگار نمی‌کشیدند، به کیفیت رژیم غذایی آنان امتیاز‌های بالاتری داده شده بود و شاخص توده بدنی پایین‌تری نیز داشتند.

آووکادو غنی از مواد مغذی مفید برای رشد جنین است از جمله فیبر، فولات، لوتئین و چربی‌های غیراشباع سالم که سیستم ایمنی در حال رشد جنین را تقویت می‌کنند و به نظر می‌رسد که می‌توانند احتمال واکنش‌های آلرژیک در نوزادی را کاهش دهند.

بنابر آمار تخصصی، در حال حاضر هر یک کودک از ۱۳ کودک آمریکایی به آلرژی غذایی مبتلاست که نشان‌دهنده افزایش ۵۰ درصدی شیوع آلرژی‌های غذایی در این کشور بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۱ است.

کارشناسان در توضیح این افزایش به عوامل مختلفی اشاره می‌کنند از جمله مصرف غذا‌های بیش‌ازحد فرآوری‌شده، کمبود ویتامین د ناشی از کمبود نور آفتاب و «نظریه بهداشت بیش‌ازحد» که می‌گوید محیط‌های بیش از حد تمیز امروزی باعث می‌شوند کودکان با میکروب‌ها تعامل کمتری داشته باشند و در نتیجه سیستم ایمنی بدنشان به برخی غذا‌ها واکنش بیش‌ازحد نشان می‌دهد.

یک مطالعه هم که اخیرا در سوئد انجام شد، به حجم روبه‌رشد تحقیقاتی که نشان می‌دهند یکی از عوامل این افزایش آلرژی‌ها ممکن است آشنایی دیرهنگام و با تاخیر با غذا‌های حساسیت‌زا باشد، افزوده است. متخصصان داده‌های ۲۰۶۰ نوزاد را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که شروع یک رژیم غذایی متنوع (شامل ۱۳ یا ۱۴ غذای مختلف) در ۹ ماهگی با کاهش ۴۵ درصدی خطر آلرژی‌های غذایی تا زمانی که کودک به ۱۸ ماهگی رسید، مرتبط است.

البته این مطالعه نشان می‌دهد در صورتی که رژیم غذایی متنوع در سنین زودتر، مانند شش ماهگی شروع شوند، اثر حفاظتی مشابهی مشاهده نمی‌شود.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->