پیرترین فرد جهان در تربت‌جام خراسان رضوی درگذشت | راز عمر ۱۲۶ ساله فاطمه نوروزی چه بود؟ دختران والیبال ایران در نپال تاریخ‌ساز شدند | فاطمه خلیلی؛ ارزشمندترین بازیکن آسیا ۲۴ بازیکن برای پوشیدن پیراهن تیم ملی هندبال بانوان به تهران می‌آیند | شروع تمرین از ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ خادمان امام رضا (ع) برای جشن تکلیف دختران ایران به خانه‌‌هایشان می‌آیند |مهلت ثبت‌نام در «دختر ماه» تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ پاسخ ۲۰ زن موفق ایرانی به یک دروغ بزرگ | نمایشگاهی که روایت غرب را به چالش می‌کشد دومین مرحله مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ (بانوان) پایان یافت| رتبه نماینده خراسان رضوی چه بود؟ مادربزرگ با صندلی تاشو، دختربچه با موشک | راز ۹۶ شب ایستادگی زنان محله شهیدبهشتی مشهد چیست؟ آزادی یک مادر زندانی با مشارکت دانش‌آموزان و خیرین در یزد بیش از ۱۹ هزار زن سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند آیا کاهش وزن منجر به ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به سرطان سینه می‌شود؟ دعوت از ۱۰ قایقران زن به اردوی تیم ملی + اسامی روند افزایشی مصرف شیرخشک در کشور| آیا الگوی تغذیه‌ای تغییر کرده است؟ ۱۲۸ گوشی در جیب دو زن سارق | پلیس چطور رد آنها را زد که فکرش را هم نمی‌کردند؟ چهارمین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید | خواهر دیگر امام رضا (ع) کجا مدفون است؟ بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟
سرخط خبرها
اعزام ۴ بانوی خراسانی همراه تیم ملی والیبال نشسته به مسابقات قهرمانی آسیا

اعزام ۴ بانوی خراسانی همراه تیم ملی والیبال نشسته به مسابقات قهرمانی آسیا

  • کد خبر: ۳۳۵۷۳۴
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶
اردوی متصل به اعزام تیم‌ملی والیبال‌نشسته بانوان در راستای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در چین از ۹ تا ۱۵ خرداد در کمپ تیم‌های ملی فدراسیون در حال پیگیری است و تیم‌ملی کشورمان شانزدهم خرداد عازم مسابقات خواهد شد.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ اردوی متصل به اعزام تیم‌ملی والیبال‌نشسته بانوان در راستای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در چین از نهم تا پانزدهم خرداد در کمپ تیم‌های ملی فدراسیون در حال پیگیری است و تیم‌ملی کشورمان شانزدهم خرداد عازم مسابقات خواهد شد.

مسابقات والیبال‌نشسته قهرمانی آسیا اواسط خرداد با حضور هفت تیم در دو بخش زنان و مردان برگزار می‌شود. آخرین اردوی آماده‌سازی تیم بانوان برای شرکت در این مسابقات با حضور دوازده بازیکن درحال برگزاری است و از این میان چهار ملی‌پوش از خراسان‌رضوی در ترکیب قرار دارند. معصومه زارعی، فاطمه جهانی، زهرا لطفی و ندا پنجه‌باشی ترکیبی از تجربه و جوانی هستند و قرار است در این میدان مهم تیم‌ملی را همراهی کنند.

هادی رضایی، پرافتخارترین مربی والیبال‌نشسته جهان، نیز یکی دیگر از مشهدی‌های تیم‌ملی زنان است که به‌عنوان مشاور فنی در کنار تیم حضور دارد.آخرین حضور تیم والیبال‌نشسته بانوان در پاراالمپیک۲۰۱۶ ریو بود که تیم‌ملی پنجم شد و حالا زنان ملی‌پوش تلاش می‌کنند با عبور از آوردگاه آسیایی و با مشاوره هادی رضایی، دوباره به پاراالمپیک راه پیدا کنند.

مریم ایرانمنش، مربی تیم‌ملی والیبال‌نشسته بانوان، با اشاره به جوان‌گرایی تیم والیبال‌نشسته بانوان، می‌گوید: با توجه به بالارفتن سن بازیکنان والیبال‌نشسته بانوان، پارسال به‌منظور ارتقای عملکرد بانوان سعی کردیم در بیشتر پست‌ها بازیکنان جوان را تزریق کنیم تا حضور قدرتمندی در مسابقات قهرمانی آسیا داشته باشیم. البته حضور هادی رضایی به‌عنوان مشاور فنی بسیار اثربخش بوده است.

مربی تیم‌ملی والیبال‌نشسته بانوان از چین و ژاپن به‌عنوان حریفان سخت ایران در مسابقات قهرمانی آسیا نام برد و تصریح کرد: امیدوارم مانند دوره قبل فینال بین ایران و چین برگزار شود. البته اینکه بتوانیم جایگاه خود را از دومی ارتقا دهیم، کار سختی است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.