برگزاری دومین جلسه کارگروه زنان روستایی و عشایری دومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال زنان پایان یافت کدام یک از ویتامین‌ها برای بدن زنان ضروری‌ هستند؟ زنان یائسه، بیشترین مبتلایان به سرطان رحم در جهان مواجهه با تجربه‌های زنان درگیر سرطان با مطالعه کتاب «می‌خواهم زیبا بمانم» راهیابی ۲۰۰ اثر به مرحله اول سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر وضعیت نامعلوم تیم فوتسال بانوان مشهد در فاصله ۲ ماه تا شروع لیگ‌برتر نخستین زن مسلمان دبیرکل سازمان جهانی گردشگری شد هدیه تأمین اجتماعی مشمول کدام زوج‌های جوان می‌شود؟ ضرورت بازتعریف الگو‌های موفق زن مسلمان متناسب با نیاز‌های زمان کسب دومین پیروزی تیم ملی هاکی روی یخ بانوان در قهرمانی زنان آسیا بیماران مبتلا به ام‌اس حمایت می‌شوند برگزاری ۲ دیدار دوستانه میان تیم‌های ملی فوتبال زنان ایران و عراق بیماری «هاشیموتو»، شایع‌ترین اختلال تیروئیدی در زنان امام خمینی (ره) در هویت، روح و جان زن ایرانی انقلابی اثرگذار به وجود آورد معرفی کتاب‌هایی مفید به والدین برای تربیت بهتر فرزندان اهدای چادر امام رضایی به نوعروسان| وقتی زندگی مشترک با عقد بالاسرحضرت آغاز می‌شود وقف خانه مسکونی مردی که مهریه همسرش را پرداخت نکرده، چه حکمی دارد؟
سرخط خبرها
زنان ۳برابر مردان به‌ ام‌اس مبتلا می‌شوند

زنان ۳برابر مردان به‌ ام‌اس مبتلا می‌شوند

  • کد خبر: ۳۳۵۹۸۸
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۲
مدیرعامل انجمن بیماران‌ ام‌اس در استان مرکزی با اشاره به اینکه در جهان، زنان سه‌برابر مردان به‌ ام‌اس مبتلا می‌شوند، گفت: بیشتر افراد در سنین ۲۰ تا ۴۰ سال به این بیماری مبتلا شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ملیحه کیکاوسی بر ضرورت تشخیص زودهنگام و آگاهی‌رسانی برای کنترل بیماری‌ ام‌اس تاکید کرد و افزود: بیماری‌ ام‌اس، یک بیماری خودایمنی است که لایه محافظ سلول‌های مغز و نخاع را تخریب می‌کند و بیشتر افراد ۲۰ تا ۴۰ سال و بویژه زنان را درگیر می‌کند.

وی با بیان اینکه عوامل محیطی، کمبود ویتامین D، عدم قرارگیری در معرض نور خورشید، عوامل ژنتیکی و ویروس‌هایی مانند EBV از عوامل مؤثر در ابتلا به این بیماری است، یادآور شد: علائم‌ام‌اس، شامل کرختی، سوزن‌سوزن شدن پاها، اختلال در تعادل، لامسه، بینایی و خستگی مفرط است که تشخیص آن تنها توسط پزشک امکان‌پذیر است.

مدیرعامل انجمن بیماران‌ ام اس در استان مرکزی با تاکید بر اینکه زنان ۳ برابر بیشتر از شوند، اظهار کرد: بیشترین سنی که درگیر بیماری‌ام اس می‌شود ۲۰ تا ۴۰ سال است.

کیکاوسی اشتغال بیماران‌ ام‌اس را از مسائل کلیدی دانست و افزود: بیماران‌ام‌اس نباید به دلیل بیماری از حقوق شهروندی محروم یا مجبور به مخفی کردن بیماری خود شوند. فرهنگ‌سازی و اراده جمعی برای حمایت از این بیماران ضروری است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.