مشهد، میزبان مسابقات کشوری شطرنج دختران ۷ گیاه آپارتمانی که عشق را به خانه می‌آورند هشدار جدی درباره صبحانه‌های غلط کودکان! هنگام نظافت خانه مراقب ریه‌ات باش چرا افسانه «نیمه‌گمشده» خطرناک است؟ بررسی مشکلات ناشی از عدم تعادل بین کار و زندگی مشترک برای زوج‌های شاغل نقش محوری زنان در سلامت خانواده و جامعه خانه هرگز مثل قبل نخواهد شد| طلاق والدین در دوران سالمندی و تأثیرات روانی بر فرزندان پرداخت بیش از ۱۷ میلیارد تومان مستمری ماهانه به خانواده‌های دارای فرزندان چندقلو در خراسان رضوی قطع اعتبار دولتی برای  بیمه مادران خانه دار روستایی و عشایر خراسان رضوی دارای سه فرزند و بیشتر زنان در سنین ۲۰ تا ۴۰ سال بیشترین فرزندآوری را در کشور دارند شهریور بهترین ماه برای خانه‌تکانی | از پاکیزگی تا پیشگیری از بیماری‌های فصلی ۹ گیاه آپارتمانی سمی که برای کودکان خطرناک هستند! چهره‌های کوچکی که زود بزرگ می‌شوند | پشت پرده بلوغ زودرس چیست؟ پدافند فرهنگی ما به درستی عمل نمی‌کند | انسیه شاه‌حسینی زنگ خطر را برای سینمای ایران به صدا درآورد
سرخط خبرها
بیماران مبتلا به ام‌اس حمایت می‌شوند

بیماران مبتلا به ام‌اس حمایت می‌شوند

  • کد خبر: ۳۳۶۰۶۷
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷
تفاهم‌نامه همکاری با هدف تمرکز بر ارتقای آگاهی و فراهم‌سازی زمینه اشتغال و مشارکت اقتصادی برای زنان مبتلا به بیماری‌ ام‌اس میان معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری و انجمن‌ ام‌اس ایران امضا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسمی با حضور بیماران‌ ام‌اس، خیرین، پزشکان و فعالان مدنی در محل انجمن‌ ام‌اس ایران برگزار شد. در این مراسم، آتوسا مهردوست، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، حضور یافت و تفاهم‌نامه‌ای با محمدعلی صحرائیان، نایب‌رئیس انجمن‌ام‌اس ایران، امضا کرد.

مهردوست در این مراسم، ضمن تأکید بر اهمیت نقش سلامت زنان در سلامت خانواده و جامعه، گفت: در معاونت امور زنان و خانواده، سلامت را تنها یک مقوله پزشکی نمی‌دانیم، بلکه آن را ستون توسعه انسانی، توانمندسازی اجتماعی و پایداری خانواده می‌دانیم.

وی با اشاره به هدف این تفاهم‌نامه اظهار کرد: این همکاری در راستای شکل‌گیری یک اکوسیستم حمایتی، آگاهانه و مشارکت‌محور برای زنان مبتلا به‌ام‌اس با تمرکز بر دو محور اصلی: افزایش آگاهی عمومی و اصلاح نگرش‌های اجتماعی نسبت به بیماری‌ام‌اس و فراهم‌سازی زمینه اشتغال و مشارکت اقتصادی برای این بیماران، با هدف کاهش بار اقتصادی بر خانواده‌ها تدوین شده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری ادامه داد: ما زنان مبتلا به‌ام‌اس را افرادی با ظرفیت‌های ذهنی، علمی و اجتماعی ارزشمند می‌دانیم و این نگاه باید نقطه آغاز تحولی در سیاست‌گذاری‌ها باشد؛ تحولی که با جلب مشارکت نهاد‌های مدنی، رسانه‌ها، بخش سلامت و بخش خصوصی به ثمر می‌رسد.

مهردوست نقش معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری را در این مسیر، تسهیل‌گر تعامل و هم‌افزایی بین نهاد‌های تخصصی، دولتی و مردمی دانست و از همه کسانی که در ارتقای سلامت بیماران‌ام‌اس نقش دارند، قدردانی کرد.

وی بیان کرد: امیدوارم، امضای این تفاهم‌نامه، نقطه آغاز همکاری‌های مؤثرتر و گسترده‌تری در حمایت از زنان مبتلا به‌ام‌اس باشد و تصریح کرد: هیچ زنی نباید به دلیل ابتلا به بیماری، از فرصت‌های رشد، اشتغال و مشارکت اجتماعی محروم بماند.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.