کاهش وزن پس از زایمان؛ یکی از چالش‌های مهم مادران | راهکار چیست؟ تجلی ارادت بانوان در بارگاه رضوی | رواق نجمه خاتون (س) میزبان خانواده‌ها می‌شود (۸ مهر ۱۴۰۵) توزیع بیش از ۳ هزار بسته بهداشتی و بلوغ در میان دختران دانش‌آموز خراسان رضوی وقتی زنان در اجتماع میدان‌داری می‌کنند | در نشست «زیست جدید اجتماعی زنان و کنشگری در میدان» چه گذشت؟ حذف نماینده ایران در رقابت‌های ریکرو انفرادی زنان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ آشپزی | کتلت پژارسکی؛ یک غذای روسی و متفاوت برای خانواده + طرز تهیه انصراف ۲۵ هزار نفر از سقط جنین در کشور | دانشگاه‌ها تمهیداتی را برای مادران دانشجو در نظر گرفته‌اند کسب یک پیروزی دیگر برای تیم دونفره دختران تنیس ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا پارگی کیسه آب پیش از هفته ۳۷؛ علت مهم افزایش خطر زایمان زودرس دیدگاه سیره رضوی برای بهبود روابط خانوادگی چیست؟ نگاهی به جزئیات نگارش کتاب «حوض خون» | ۶۴ بانوی اندیمشکی که لباس رزمندگان را در دوران دفاع مقدس می‌شستند احکام شرعی | تجسس در امور شخصی همسر چه حکمی دارد؟ ماجرای اسارت ۲ ساله یک دختر در فضای مجازی چه بود؟ بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶| سی و چهارمین مدال کاروان ایران به بانوی کوراش کار ایران رسید دعای نصر در بارگاه رضوی طنین‌انداز می‌شود | رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی میزبان بانوان و خانواده‌ها رقابت ناتمام عروس و مادرشوهر | آیا راهی هست؟ ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمد جواد بهرامی چرا استراحت مادر گاهی با احساس گناه همراه می‌شود؟ آغاز فصل جدید لیگ برتر بسکتبال باشگاه‌های بانوان کشور از جمعه (۸ آبان ۱۴۰۵) خانه‌داری | چرا نباید موادغذایی را مستقیم از یخچال داخل قابلمه ریخت؟
سرخط خبرها
استخوان‌های زنان به طور طبیعی نسبت به مردان ضعیف‌تر است

استخوان‌های زنان به طور طبیعی نسبت به مردان ضعیف‌تر است

  • کد خبر: ۳۳۶۴۲۱
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳
یک فلوشیپ فوق تخصص جراحی ستون فقرات با اشاره به اینکه استخوان‌های زنان به طور طبیعی نسبت به مردان ضعیف‌تر است، گفت: این موضوع باعث می‌شود تا بروز پوکی استخوان در بین زنان بیشتر از مردان باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا شیخی اظهار کرد: پوکی استخوان یکی از مهمترین عواملی است که باعث ایجاد درد‌های استخوانی می‌شود، استخوان‌ها در وضعیت پوکی با کاهش تراکم و کیفیت، استحکام خود را از دست داده و این مساله می‌تواند منجر به شکستگی، درد و ناتوانی شود.

وی تصریح کرد: از علل مهم بروز پوکی استخوان، تغذیه ناسالم، داشتن سبک زندگی ناصحیح و در زنان نیز دوران یائسگی است که باعث می‌شود استخوان‌ها ضعیف‌تر شده و از آنجایی که استخوان‌های زنان به طور طبیعی نسبت به مردان ضعیف‌تر است، موارد یاد شده باعث می‌شود تا بروز پوکی استخوان در بین زنان بیشتر از مردان باشد.

این فلوشیپ فوق تخصص جراحی ستون فقرات گفت: پوکی استخوان که مهمترین عامل ایجاد مشکلات اسکلتی عضلانی و شکستگی استخوان‌ها است، غیرقابل درمان نبوده بلکه به زمان طولانی احتیاج دارد تا درد‌های استخوانی بیمار به طور کامل درمان شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.