آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین آموزش قرآن؛ محور اصلی فعالیت های شاگرد زرنگ مکتب ملا نازنین‌بیگم | خانه‌ای که بوی گلاب و اسپند می‌دهد هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس
سرخط خبرها
نخستین زن مسلمان دبیرکل سازمان جهانی گردشگری شد

نخستین زن مسلمان دبیرکل سازمان جهانی گردشگری شد

  • کد خبر: ۳۳۶۱۴۳
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۲
«شیخه ناصر النوایس» چهره‌ای برجسته در صنعت گردشگری جهانی، سابقه‌ای پربار در حوزه حاکمیت شرکتی، توسعه پایدار و اقتصاد گردشگری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «ایجاد تعهدی برای بازتعریف گردشگری جهانی از طریق پایداری، نوآوری و رشد اقتصادی فراگیر» این جمله‌ای است که در صفحه شخصی «شیخه ناصر النوایس» که به‌تازگی به‌عنوان دبیرکل جدید سازمان جهانی گردشگری انتخاب شده، خودنمایی می‌کند.

براساس اطلاعات وب‌سایت شخصی دبیرکل جدید سازمان جهانی گردشگری، او قصد دارد بر پایداری، تحول دیجیتال، توانمندسازی اقتصادی، حاکمیت اخلاقی و تبادل فرهنگی تمرکز و اهدافی مثل ایجاد یک بخش گردشگری فراگیر و نوآورانه را دنبال کند. او نخستین زنی است که در جریان صد و بیست و سومین نشست شورای اجرایی سازمان جهانی گردشگری در مادرید، با رأی اکثریت اعضا به‌عنوان دبیرکل این سازمان برای سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ میلادی انتخاب شد.

«شیخه ناصر النوایس» چهره‌ای برجسته در صنعت گردشگری جهانی، سابقه‌ای پربار در حوزه حاکمیت شرکتی، توسعه پایدار و اقتصاد گردشگری دارد. او رئیس گروه کاری گردشگری در اتاق بازرگانی ابوظبی، عضو هیئت‌مدیره شورای بانوان کارآفرین ابوظبی، عضو هیئت مشورتی شورای گردشگری امارات و عضو هیئت‌امنای آکادمی بین‌المللی مهمان‌نوازی لِه‌روژ است. به‌عنوان معاون ارشد گروه هتلداری روتانا، در پیشبرد مشارکت‌های منطقه‌ای، توسعه پایدار گردشگری و ارتقای بهره‌وری عملیاتی در خاورمیانه، آفریقا و اروپای شرقی نقشی مؤثر ایفا کرده است. شیخه النوایس با بیش از ۱۶ سال تجربه میدانی، دارای چشم‌اندازی راهبردی برای هدایت تحولات آینده گردشگری جهان است.

در بیانیه‌ای که او در وب‌سایت شخصی‌اش منتشر کرده، آمده است: «ما بر ترویج شیوه‌هایی از گردشگری تأکید داریم که به حفظ میراث طبیعی و فرهنگی کمک کند و بهره‌مندی نسل‌های آینده از منابع ارزشمند زمین را تضمین کند. این رویکرد شامل توسعه اقامتگاه‌های سازگار با محیط‌زیست، صدور گواهی‌های گردشگری پایدار، استفاده از فناوری‌های کم‌مصرف، اجرای برنامه‌های کاهش پسماند و حمایت از کسب‌وکار‌های محلی است.»

در بخش دیگر این بیانیه که نشان‌دهنده دیدگاه‌ها و نگرش شیخه ناصر النوایس به گردشگری است، آمده: «هدف ما آن است که توسعه گردشگری به‌گونه‌ای عادلانه و فراگیر انجام شود؛ به‌طوری‌که زنان، جوانان و جوامع محروم نیز سهمی واقعی از فرصت‌های این صنعت داشته باشند. با تدوین سیاست‌هایی برای ارتقای دسترسی و تقویت زیرساخت‌های فراگیر و همچنین ارائه آموزش‌ها و برنامه‌های مهارتی، سرمایه انسانی تقویت می‌شود و ظرفیت‌های جامعه افزایش می‌یابد.»

تأکید بر توسعه فناورانه نیز یکی دیگر از نکاتی است که او بر آن تأکید دارد: «نقش فناوری در آینده گردشگری غیرقابل‌انکار است. از هوش مصنوعی و واقعیت مجازی گرفته تا بلاکچین، ابزار‌هایی هستند که می‌توانند تجربه سفر را شخصی‌سازی کنند، خدمات را بهینه سازند و بهره‌وری را افزایش دهند. همچنین، نوآوری در مدیریت هتل و استفاده از داده‌ها باعث ارتقای کیفیت تجربه گردشگران می‌شود. گردشگری پلی میان فرهنگ‌هاست. ما باور داریم تبادل فرهنگی می‌تواند به نزدیکی ملت‌ها، احترام متقابل و صلح جهانی کمک کند. حمایت از گردشگری مبتنی‌بر جامعه و ایجاد بستر‌هایی برای تعامل گردشگران با آداب و سنت‌های بومی از اهداف اصلی ماست.» انتخاب یک زن به‌عنوان دبیرکل سازمان جهانی گردشگری بازتاب گسترده‌ای در محافل گردشگری جهان داشته است.

رویکرد او به مقوله گردشگری تأکید ویژه‌ای بر مسئله پایداری گردشگری دارد، امید‌هایی را در میان فعالان این حوزه برای تلاش در جهت رفع چالش‌ها و آسیب‌های صنعت گردشگری دنیا زنده کرده است.

منبع: روزنامه پیام ما

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.