پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است بازخوانی جایگاه زنان در گذار از جنگ‌های کلاسیک به نبرد‌های ترکیبی شهادت پشت شهادت؛ جای درستی از تاریخ ایستاده‌ایم درباره فواید قصه‌گویی والدین برای کودکان در شرایط جنگی نیم‌نگاهی به حضور تیم‌های ورزش‌های گروهی بانوان مشهدی در لیگ‌های برتر سال ۱۴۰۴ طرز تهیه شیرینی قیفی مخصوص برای عید نوروز در منزل + فیلم پیام معاون رئیس‌جمهور برای ورود اعضای تیم ملی فوتبال بانوان به کشور بقائی: دختران ایران نشان دادند که عشق به میهن ریشه‌دارتر از وعده‌های فریبنده است دستور پخت چیکن استراگانف در خانه + فیلم بازگشت بیش از ۲۱ هزار مددجو به خانواده‌ها و توزیع سبد معیشتی در شرایط جنگی اخیر خانواده‌ها نباید نگران تأمین شیرخشک باشند| توزیع در داروخانه‌ها به صورت مویرگی و چندلایه نگاهی به زیرساخت‌های ورزشی ویژه بانوان در شهر مشهد جنگ بر کودکان مختلف، اثرات متفاوتی می‌گذارد| ضرورت تمرکز والدین روی نگرانی کودک
سرخط خبرها
روند افزایشی گرایش زنان روستایی و عشایر در خراسان شمالی به بیمه و استفاده از خدمات آن

روند افزایشی گرایش زنان روستایی و عشایر در خراسان شمالی به بیمه و استفاده از خدمات آن

  • کد خبر: ۳۳۶۵۸۵
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان‌شمالی با اشاره به روند افزایشی گرایش زنان روستایی و عشایر در این استان، به بیمه و استفاده از خدمات آن، گفت: ضریب پوشش بیمه بانوان خراسان شمالی ۳۱ درصد است، در حالی که در سال‌های گذشته کمتر از ۲۴ درصد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا بیدی اظهار کرد: اکنون ۹۰ هزار و ۹۹ نفر از جامعه روستایی، عشایری و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر این استان بیمه اجتماعی شده‌اند که از این تعداد ۶۲ هزار و ۱۶۶ نفر مرد هستند.

وی افزود: ضریب پوشش بیمه بانوان خراسان رضوی ۳۱ درصد است، در حالی که در سال‌های گذشته کمتر از ۲۴ درصد بود.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان‌شمالی، علت استقبال زنان از بیمه اجتماعی را آگاه سازی، فرهنگ سازی خدمات بیمه‌های پایه برای زنان و اجرای طرج جوانی جمعیت برای مادران دارای سه فرزند و بیشتر عنوان کرد.

بیدی ادامه داد: با اجرای این طرح از سال گذشته تاکنون ۱۰ هزار و ۳۷۹ زن زیر پوشش صندوق رفته‌اند که برای آنان فیش واریزی صادر شده است.

وی با بیان اینکه اسفراین با ۶۴.۶۵ درصد بیشترین آمار بیمه شدگان روستایی را دارد، گفت: شیروان با ۶۲.۳۲ درصد و بام و صفی آباد با ۵۵.۳۱ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.