یک بانوی فعال رسانه: سحر امامی، طلیعه پیروزی در سحرگاه مبارزه و مقاومت است بانوان طلبه از شجاعت خانم امامی، مجری شبکه خبر، تقدیر کردند افزایش بروز رفتار‌های پرخطر در فرزندان، از جمله پیامد‌های تربیتی اختلاف میان والدین محاسبات دشمن در خصوص زنان ایران همواره اشتباه بوده است ثبت ۵۱۰۰ ازدواج طی روز‌های ۲۳ و ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۴ خانواده‌ها باید کودکان را از جزئیات دقیق‌تر جنگ آگاه کنند | چهره واقعی رژیم صهیونیستی برای بسیاری از مردم رو شد لیندا کیانی: کنار مدافعان وطن هستیم آشنایی با اصول کلی صحبت‌کردن با کودکان درباره جنگ یک پژوهشگر و تحلیلگر حوزه خاورمیانه و روابط بین‌المللی: مراقب باشیم به جنگ رسانه دشمن نبازیم کسب مدال نقره مسابقات آسیایی توسط بانوی پاراکانوکار ایرانی واکنش مژده لواسانی، مجری تلویزیون، به تجاوز ددمنشانه رژیم صهیونیستی در ایران مریلا زارعی به حملات اسرائیل واکنش نشان داد پایان رقابت‌های والیبال‌نشسته آسیاواقیانوسیه زنان | تیم ملی با بازوبند مشکی در مراسم اختتامیه شرکت کرد طرز تهیه دسر موس وانیلی در خانه+ فیلم لغو دیدار تدارکاتی تیم ملی هندبال نوجوانان دختر ایران و بلاروس معرفی فواید مصرف ویتامین B ۶ برای مادران در دوران زایمان و شیردهی رتبه نهم ایران از نظر تعداد جمعیت در آسیا
سرخط خبرها
زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران

زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران

  • کد خبر: ۳۳۶۹۲۰
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران هستند، بر اهمیت تقویت حوزه‌های مختلف کشاورزی و دامپروری با محوریت زنان تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر بر نقش کلیدی زنان روستایی و عشایر در توسعه کشاورزی و حفظ میراث فرهنگی تأکید کرد و با اشاره به چهار ابرچالش جهانی شامل تغییرات اقلیمی، مهاجرت، فناوری و جمعیت، خواستار توجه ویژه به توانمندسازی زنان روستایی و عشایر برای غلبه بر این چالش‌ها شد و از مدیران خواست صدای این زنان را به دولت منتقل کنند.

وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور مبنی بر بهره‌گیری ویژه از توانمندی‌های زنان، افزود: حضور زنان در عرصه‌های تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری، به شناسایی دقیق‌تر مسائل و ارائه راه‌حل‌های مؤثر کمک می‌کند. زنان به‌عنوان تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران کلیدی در حوزه کشاورزی، نقش مهمی در پیشبرد این اهداف دارند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با تأکید بر حفظ سبک زندگی و میراث فرهنگی زنان روستایی و عشایر، اظهار کرد: ما نباید به دنبال تحمیل زندگی شهری به این زنان باشیم. آنها حافظان اصلی میراث فرهنگی و آیین‌های اصیل ایرانی و اسلامی هستند که سینه‌به‌سینه منتقل شده است.

بهرور آذر بر اهمیت تقویت حوزه‌های کشاورزی، دامپروری، شیلات و صنایع دستی که عمدتاً توسط زنان روستایی و عشایر مدیریت می‌شود، تأکید کرد و خواستار بهبود کیفیت زندگی آنها با حفظ هویت فرهنگی‌شان شد.

وی با اشاره به مسئولیت‌های سنگین زنان روستایی و عشایر، گفت: این زنان از بار مسئولیت‌های زیاد خسته‌اند و هنوز فناوری‌های نوین به زندگی آنها وارد نشده است که با معرفی فناوری‌هایی مانند اپلیکیشن‌های مدیریت مزرعه یا آب‌وهوا، ایجاد مهدکودک‌های روستایی یا کتابخانه‌های سیار، می‌توان بخشی از این خستگی‌ها و احساس دیده‌نشدن را کاهش داد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.