صعود ۷ پله‌ای هانیه رستمیان در جدیدترین رتبه‌بندی فدراسیون جهانی تیراندازی برگزاری مراسم «حماسه عاشورا» ویژه بانوان آذری‌زبان در حرم مطهر رضوی مشهد در آغوش همدلی| روایتی از روز‌های سخت و قلب‌های مهربان زن، معمار شجاعت جمعی آشنایی با عوارض مصرف رنگ‌های مصنوعی در غذا‌های مختلف کسب ۲۰ مجوز ورودی توسط بانوان ایران در مسابقات مختلف برای حضور در بازی‌های جهانی چنگدو لزوم توجه و اجرای ۵ عادت مهم شبانه برای زنان بالای ۵۰ سال آغاز اردو‌های آماده‌سازی برای حضور دختران تکواندوکار در مسابقات قهرمانی آسیا از امروز (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ضرورت حمایت بین‌المللی از حقوق زنان در همه نقاط جهان آتش‌افروزی رژیم غاصب صهیونیستی، مانعی بزرگ در مسیر دستیابی به توسعه و توانمندسازی زنان زنان، حافظان و حاملان ارزش‌های فرهنگی، دینی و ملی کشور آشنایی با علائمی که نشان می‌دهد کودک نیاز به حمایت روانی دارد «مهسا» بانویی که با شهادتش، زائر آسمانی حریم رضا شد ۹ قایقران به سومین اردوی تیم ملی کانوپولو بانوان دعوت شدند نگاهی به نقش‌آفرینی بی‌بدیل زنان در نهضت حسینی یک مادر و پنج داغ| روایت شهادت دانشمند هسته‌ای و خانواده‌اش پرچم‌داری سربازان شیرخواره در ۴۵ کشور دنیا
سرخط خبرها
زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران

زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران

  • کد خبر: ۳۳۶۹۲۰
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران هستند، بر اهمیت تقویت حوزه‌های مختلف کشاورزی و دامپروری با محوریت زنان تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر بر نقش کلیدی زنان روستایی و عشایر در توسعه کشاورزی و حفظ میراث فرهنگی تأکید کرد و با اشاره به چهار ابرچالش جهانی شامل تغییرات اقلیمی، مهاجرت، فناوری و جمعیت، خواستار توجه ویژه به توانمندسازی زنان روستایی و عشایر برای غلبه بر این چالش‌ها شد و از مدیران خواست صدای این زنان را به دولت منتقل کنند.

وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور مبنی بر بهره‌گیری ویژه از توانمندی‌های زنان، افزود: حضور زنان در عرصه‌های تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری، به شناسایی دقیق‌تر مسائل و ارائه راه‌حل‌های مؤثر کمک می‌کند. زنان به‌عنوان تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران کلیدی در حوزه کشاورزی، نقش مهمی در پیشبرد این اهداف دارند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با تأکید بر حفظ سبک زندگی و میراث فرهنگی زنان روستایی و عشایر، اظهار کرد: ما نباید به دنبال تحمیل زندگی شهری به این زنان باشیم. آنها حافظان اصلی میراث فرهنگی و آیین‌های اصیل ایرانی و اسلامی هستند که سینه‌به‌سینه منتقل شده است.

بهرور آذر بر اهمیت تقویت حوزه‌های کشاورزی، دامپروری، شیلات و صنایع دستی که عمدتاً توسط زنان روستایی و عشایر مدیریت می‌شود، تأکید کرد و خواستار بهبود کیفیت زندگی آنها با حفظ هویت فرهنگی‌شان شد.

وی با اشاره به مسئولیت‌های سنگین زنان روستایی و عشایر، گفت: این زنان از بار مسئولیت‌های زیاد خسته‌اند و هنوز فناوری‌های نوین به زندگی آنها وارد نشده است که با معرفی فناوری‌هایی مانند اپلیکیشن‌های مدیریت مزرعه یا آب‌وهوا، ایجاد مهدکودک‌های روستایی یا کتابخانه‌های سیار، می‌توان بخشی از این خستگی‌ها و احساس دیده‌نشدن را کاهش داد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.