مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
تغییرات اجتماعی و فرهنگی خانواده‌ها، عامل مهم نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلی مربوط به این نهاد

تغییرات اجتماعی و فرهنگی خانواده‌ها، عامل مهم نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلی مربوط به این نهاد

  • کد خبر: ۳۳۶۹۹۲
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱
به گفته معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، نهاد خانواده نسبت به گذشته با تغییرات اجتماعی و فرهنگی بسیاری رو به رو بوده و همین موضوع باعث می‌شود که نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلی مربوط به این نهاد مهم جامعه احساس شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید حسن موسوی چلک در نشست بررسی همکاری‌های مشترک و انعقاد تفاهم نامه در حوزه حمایت از زنان و خانواده، گفت: آنچه که مهم است این است که خانواده امروز دیگر آن کارکرد گذشته را ندارد. تغییرات اجتماعی و فرهنگی نشان‌دهنده این است که ما نیازمند یک بازنگری در سیاست‌های کل خانواده هستیم. این بازنگری باید به اقتضای زمان و نیاز‌های جدید جامعه انجام شود تا بتوانیم به بهبود وضعیت خانواده‌ها و ارتقاء کیفیت زندگی آنها کمک کنیم. توجه به نیاز‌های خانواده‌ها و ایجاد سیاست‌های حمایتی می‌تواند به تقویت بنیان خانواده و بهبود روابط اجتماعی کمک کند.

وی افزود: در حال حاضر ۲۶ درصد تعاملات ما با خانواده به صورت آنلاین انجام می‌شود و این نشان‌دهنده تغییرات جدی در ساختار خانواده است. به نظر می‌رسد که باید به عنوان سیاستگذاران و متولیان حوزه خانواده، نگاهمان به این آمار و ارقام تغییر کند. نظام خانواده امروز با چالش‌های جدی مواجه است و نوک پیکان اجتماعی به سمت خانواده‌هاست.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: در دوم تیرماه با محوریت خانواده اجتماعی فرصتی است تا به بررسی وضعیت خانواده‌ها بپردازیم و ببینیم که سیاست‌گذاری‌های ما چگونه می‌تواند کیفیت زندگی خانواده‌ها را بهبود بخشد. نیاز به بازنگری در سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌ها داریم تا بتوانیم به بهبود وضعیت خانواده‌ها کمک کنیم و چالش‌های موجود را مدیریت کنیم.

 موسوی چلک گفت: نهاد‌های اجتماعی هر کدام کارکرد‌های خاص خود را دارند و باید به اقتضای زمان تغییر کنند. اما به نظر می‌رسد که برنامه‌های ما با آمار‌های جهانی و داخلی تناسبی ندارند. پژوهشی که بیش از ۱۰ سال پیش در مورد فرهنگ گفت‌و‌گو در خانواده ایرانی انجام شد، نشان می‌دهد که میانگین زمان صحبت در خانواده‌ها تنها ۱۵ دقیقه است. این آمار نشان‌دهنده این است که فضای آنلاین به جای ارتباط عاطفی و محبت در خانواده‌ها نقش بیشتری پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: این تغییرات باعث شده که ما ارتباطات عاطفی و محبت‌آمیز را که قبلاً در خانواده‌ها تجربه می‌کردیم، کمتر احساس کنیم و این موضوع تأثیرات منفی بر جامعه گذاشته است. بنابراین، نیازمند بازنگری جدی در سیاست‌های کلان کشور در حوزه خانواده هستیم. سیاست‌های کلی خانواده که نوشته شده، باید مورد بازنگری قرار گیرد تا با نگاهی به آینده، مسیر کشور را به درستی ترسیم کند. این بازنگری می‌تواند به بهبود وضعیت خانواده‌ها و تقویت بنیان‌های اجتماعی کمک کند.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.