اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی تصویب قانون اجباری شدن خدمت سربازی برای زنان در دانمارک لزوم رعایت اصل تعادل در هنگام نشان دادن مهر و محبت به کودک
سرخط خبرها
فتوای رهبر معظم انقلاب در موضوع «ارتباط با مرد نامحرم، در صورت بی توجهی یا نبود همسر» چیست؟

فتوای رهبر معظم انقلاب در موضوع «ارتباط با مرد نامحرم، در صورت بی توجهی یا نبود همسر» چیست؟

  • کد خبر: ۳۳۷۴۴۴
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
رهبر معظم انقلاب درخصوص «ارتباط با مرد نامحرم، در صورت بی توجهی یا نبود همسر» پاسخ داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رهبر معظم انقلاب درخصوص «ارتباط با مرد نامحرم، در صورت بی توجهی یا نبود همسر» پاسخ داده‌اند.

ایشان در پاسخ به این پرسش فرموداند:

«در هر شرایطی، زنی که در عقد ازدواج با مردی است و همسر دارد، به‌هیچ‌وجه مجاز نیست که با مرد بیگانه‌ای ارتباط برقرار کند. این کار از نظر شرعی هیچ‌گونه توجیه و مجوزی ندارد. حتی اگر بهانه و دلیلی مانند «عدم امکان فرزندآوری از همسر فعلی» مطرح شود، چنین رفتاری از اساس مردود است.

در صورتی که زن با مرد بیگانه‌ای ارتباط برقرار کند و خدای‌نکرده صاحب فرزند شود، آن فرزند از نظر شرعی «حرام‌زاده» و «زنازاده» محسوب می‌شود، که هیچ سود و مشروعیتی نخواهد داشت.

بنابراین، اگر زن با مشکلاتی نظیر عدم تمایل شوهر به بچه‌دار شدن یا نبودن وی در خانه مواجه است، باید از مسیر قانونی اقدام کند. راهکار صحیح آن است که به دادگاه مراجعه کرده و تقاضای طلاق نماید.

در چنین مواردی، دادگاه شوهر را احضار کرده و پس از طی مراحل قانونی، اگر وضعیت زن به مرحله‌ی «عسر و حرج» برسد، طلاق به‌صورت غیابی برای او صادر خواهد شد.»

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.