نخستین روایت شیخ محمدتقی بهلول گنابادی درباره وقایع مسجد گوهرشاد از ۱۹ تا ۲۱ تیر ۱۳۱۴ | مردم سنگ داشتند، آن‌ها تفنگ نقش آفرینی مادران در تربیت فرزندان عاشق وطن| صدای آرام لالایی مادرانه هنوز پُرنفوذترین شیوه تربیت است روایت زندگی زنان شهید قوی‌ترین سلاح فرهنگی است لزوم حفظ هویت فرهنگی کودکان تنها با بازسازی ادبیات این گروه سنی بررسی تاثیرات آلودگی‌های شدید بر باروری زنان فعال در کانون‌های فرهنگی مساجد، الگو‌هایی ارزشمند برای تمام جامعه آشنایی با روش‌های شناخت کودکان و نوجوانان نسبت‌به شخصیت امام‌حسین(ع) حضور زنان در صف اول جنگ رسانه‌ای ۱۲ روزه اخیر کسب یک تساوی مهم توسط بانوی استاد بزرگ شطرج ایرانی در دور رفت مرحله دوم جام جهانی شطرنج بانوان ثبت ۷۰۳ واقعه ولادت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون در تایباد برگزاری گردهمایی باشکوه بانوان مشهدی در اجتماع «یک ایران یک زینب» در حرم مطهر رضوی افتتاح ۳ بوستان دیگر برای بانوان مشهد ​برگزاری اولین جلسه شورای مشورتی مدیران زن وزارت کشور با رئیس سازمان مدیریت بحران
سرخط خبرها
بانوی بنیان‌گذار محافل معنوی: آرزو دارم روضه‌های خانگی هزاران نفری برپا کنیم

بانوی بنیان‌گذار محافل معنوی: آرزو دارم روضه‌های خانگی هزاران نفری برپا کنیم

  • کد خبر: ۳۳۸۵۳۰
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰
یک بانوی معلم و بنیان‌گذار محافل معنوی با اشاره به اینکه آرزو دارم روضه‌های خانگی هزاران نفری برپا کنیم، اما هنوز این ظرفیت را نداریم، گفت: این روضه‌ها با ۲۰ نفر آغاز شد، اما به‌تدریج چنان پرشور شد که برخی بر پله‌ها می‌نشستند یا ساعت‌ها ایستاده گوش می‌سپردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ماجده محمدی اظهار کرد: ۸ سال است خانه‌ام محفلی برای شاگردانم است، از گفت‌و‌گو‌های آزاد تا معرفی کتاب و تأمل در قرآن. این محفل را «هیئت وقف امام جواد (ع)» نامیدیم.

وی با اشاره به اینکه این خانه ۹۰ متری که روزگاری ۵۰ متر بود، اکنون تا ۱۷۰ نفر را در خود جای می‌داد، ادامه داد: این روضه‌ها با ۲۰ نفر آغاز شد، اما به‌تدریج چنان پرشور شد که برخی بر پله‌ها می‌نشستند یا ساعت‌ها ایستاده گوش می‌سپردند. اکنون بسیاری آرزوی خادمی این روضه را دارند، اما کار‌های خادمی برای همه کافی نیست.

این بانوی خادم روضه امام جواد (ع) و بنیان‌گذار محافل معنوی بیان کرد: علت اینکه همه می‌گویند این روضه این‌قدر دل‌انگیز است، این است که با زندگی درآمیخته است. خانگی است، نه رسمی و خشک. ما برای وقت مردم ارزش قائلیم. نظم، محتوای ارزشمند، توجه به کودکان و برنامه‌ریزی دقیق، همه چیز را متمایز کرده است.

محمدی با بیان اینکه اکنون روضه‌های «قاصدکی» گاه حضوری و گاه مجازی، هر ماه در خانه‌ای جدید برگزار می‌شود، تصریح کرد: آرزو دارم روضه‌های خانگی هزاران نفری برپا کنیم، اما هنوز این ظرفیت را نداریم.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.