نیم‌نگاهی به چالش‌های روانشناختی «زنان بیوه» | فوت همسر یکی از پراسترس‌ترین رویداد‌های زندگی افراد است مادر والامقام سه شهید البرزی به فرزندانش پیوست مشهد؛ میزبان بزرگ‌ترین رویداد ورزش دانشجویی دختران کشور ۴۲ هزار خانواده‌ دارای دوقلو یا بیشتر زیر چتر حمایت بهزیستی | از طرح مراقب همراه ویژه چه می‌دانید؟ کسب ۵ مدال رنگارنگ توسط تیم تکواندوی بانوان ایران در مسابقات آزاد کره جنوبی مادر ۳۴ ساله استرالیایی صاحب ۴ قلو‌های همسان شد| یک زایمان نادر و بسیار پرخطر برگزاری اردو‌های فرهنگی ـ تربیتی مادر و دختری در مشهد + لینک ثبت‌نام ارائه بیش از ۲۲ هزار خدمت تخصصی بهزیستی به ۱۱۰ زن و دخترِ آسیب‌دیده در خراسان رضوی معرفی راهکار‌هایی برای انتخاب درست مواد غذایی در فصل تابستان دختر ژیمناستیک کار مشهدی به عنوان تنهاملی پوش ژیمناستیک هنری زنان، مسافر ناگویا شد مهم‌ترین مانع برای حق عائله‌مندی زنان چیست؟ زیبایی قسطی | پرداخت قسط جراحی بینی به جای تأمین مایحتاج ضروری! دستور پخت شیربرنج در منزل + فیلم اجرای نمایش آیینی توسط گروهی از دختران کودک و نوجوان در مسجد الغدیر محله هدایت| از مشهد به کربلا می‌رویم مهمترین علل سقط جنین چیست؟ اجرای طرح دست‌های مهربان با هدف اتصال بین نسلی میان زنان سالمند تنها و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست برگزاری همایش «دختران نینوایی» همزمان با ایام شهادت حضرت رقیه (س) در مشهد
سرخط خبرها
ساعتی مهمان مادر باش

ساعتی مهمان مادر باش

  • کد خبر: ۳۷۴۹۰۳
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۰
کتاب «مادر» روایتی لطیف و صمیمی از لحظه‌های ناب زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) است؛ اثری که نرجس شکوریان‌فرد با زبانی ساده و دلنشین نوشته و خواننده را برای ساعتی مهمان خانه‌ای می‌کند که از درودیوارش آرامش، نور و محبت می‌تراود. این کتاب با بیش از چهل داستان کوتاه، پنجره‌ای تازه به زندگی بانوی دو عالم می‌گشاید و فرصتی می‌دهد تا در شلوغی جهان امروز، نفسی در هوای خانه پیامبر(ص) تازه کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، کتاب «مادر» روایتی لطیف و داستانی از گوشه‌هایی از زندگی حضرت فاطمه‌زهرا(س) است که به قلم نرجس شکوریان‌فرد نوشته و توسط نشر عهد مانا منتشر شده است. نویسنده با زبانی ساده، روان و دلنشین، بیش از چهل داستان کوتاه را با حال‌وهوایی عاطفی و انسانی از زندگی بانوی بزرگ اسلام پیش روی مخاطب می‌گذارد.

در آغاز کتاب، شکوریان‌فرد خواننده را به مهمانی خانه حضرت فاطمه(س) دعوت می‌کند؛ جایی که در توصیفش چنین می‌نویسد:

«راست و درست زندگی‌کردن را در زندگی کسی دیدن، چندروزی یا حتی چند لحظه میهمان خانه عزیز بی‌همتایی‌شدن، به دیوار خانه‌اش تکیه‌دادن و دل را در کنارش بزرگ‌کردن، یک آرزوست. این کتاب لذت این آرزو را، هرچند اندک، در دل آدمی می‌نشاند؛ اندازه قطره‌ای مهمان خانه مادر عالم‌شدن، خوشامد دارد.»

نویسنده در ادامه، خواننده را با خود به زمانی می‌برد که دل بسیاری از ما برایش تنگ است؛ دوران پیامبر(ص)، دوران سادگی و آرامش. او می‌گوید: «با اینکه در جامعه مدرن امروزی زندگی می‌کنیم، دلمان می‌خواهد برگردیم به زمان پیامبر(ص) و ساعتی در خانه پر از آرامششان نفس بکشیم.»

و از همین‌جا روایت صمیمانه خود از زندگی حضرت فاطمه(س) را آغاز می‌کند؛ خانه‌ای کاهگلی، ساده و روشن که در عین بی‌پیرایگی، مملو از آرامش است؛ آرامشی که هر انسان خسته‌ای آرزو دارد تنها برای لحظاتی آن را لمس کند.

کتاب «مادر» با نگاهی داستانی، زندگی پیامبر(ص) را از کودکی، یتیمی، رنج‌ها و سختی‌ها تا ازدواج با حضرت خدیجه(س) روایت می‌کند و سپس به تولد و زندگی حضرت فاطمه(س) می‌رسد. خواننده در میان روایت‌ها، ناخواسته زندگی امروز را با آن خانه آسمانی مقایسه می‌کند؛ خانه‌هایی که آرامششان کم‌رنگ شده و غفلت‌هایی که گریبان‌گیر زندگی مدرن است.

نرجس شکوریان‌فرد از نویسندگان پرتلاش حوزه ادبیات دینی و داستانی است. از آثار شناخته‌شده او می‌توان به «رنج مقدس»، «از کدام سو»، «هوای من»، «مادر»، «پدر»، «زنان عنکبوتی»، «میر و علم‌دار»، «امام من» و «اپلای» اشاره کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.