درباره نمایشگاه عکاسی فاطمه حسنی با عنوان «خاک جان» در مشهد | دوربین عکاس؛ پلی میان واقعیت و روایت سهم قابل‌توجه زنان در بحث پژوهش آغاز ثبت نام تسهیلات ویژه به زنان روستایی و عشایری دعوت از تیم ملی فوتسال بانوان ایران برای حضور در یک تورنمنت ۴جانبه روایت خبرنگار شهرآرا از دیدار با آیت‌الله علم‌الهدی، امام‌جمعه مشهد| شهر برای بانوان باید مناسب‌سازی شود یک پیمانه برنج، کمتر گفت‌وگو با زهرا داوری درباره کتاب «شیرین‌تر از خواب» و جایگاه لالایی در ادبیات کودک | زمزمه‌هایی برای آرام‌کردن جهان سهم ۶۴ درصدی زنان در مدیریت کسب و کار‌های اینترنتی کشور روایت زنی که امدادگری را از جوانی تا امروز ادامه داده است زنگ امید در حاشیه شهر مشهد تربیت زن تراز انقلاب اسلامی؛ محور اقدامات و فعالیت‌های بسیج خراسان رضوی آغاز دور رفت مرحله مقدماتی لیگ دسته ۲ والیبال زنان ایران افتتاح ۲ مرکز رویش در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ آشنایی با اشتباهات کوچک در لباس‌شویی دفاع‌مقدس وجوه زنانه اعجاب‌انگیزی دارد رشد ۲۷ درصدی افزایش سهم فرزند سوم و بالاتر با تصویب قانون جوانی جمعیت فعالیت زنان در رشته‌های مهندسی، مزیتی راهبردی طرح ارتقای کرامت بانوان به صحن علنی مجلس رسید بانوی ایرانی، سرمربی تیم ملی فوتسال زنان پاکستان شد
سرخط خبرها
بانوی بنیان‌گذار محافل معنوی: آرزو دارم روضه‌های خانگی هزاران نفری برپا کنیم

بانوی بنیان‌گذار محافل معنوی: آرزو دارم روضه‌های خانگی هزاران نفری برپا کنیم

  • کد خبر: ۳۳۸۵۳۰
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰
یک بانوی معلم و بنیان‌گذار محافل معنوی با اشاره به اینکه آرزو دارم روضه‌های خانگی هزاران نفری برپا کنیم، اما هنوز این ظرفیت را نداریم، گفت: این روضه‌ها با ۲۰ نفر آغاز شد، اما به‌تدریج چنان پرشور شد که برخی بر پله‌ها می‌نشستند یا ساعت‌ها ایستاده گوش می‌سپردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ماجده محمدی اظهار کرد: ۸ سال است خانه‌ام محفلی برای شاگردانم است، از گفت‌و‌گو‌های آزاد تا معرفی کتاب و تأمل در قرآن. این محفل را «هیئت وقف امام جواد (ع)» نامیدیم.

وی با اشاره به اینکه این خانه ۹۰ متری که روزگاری ۵۰ متر بود، اکنون تا ۱۷۰ نفر را در خود جای می‌داد، ادامه داد: این روضه‌ها با ۲۰ نفر آغاز شد، اما به‌تدریج چنان پرشور شد که برخی بر پله‌ها می‌نشستند یا ساعت‌ها ایستاده گوش می‌سپردند. اکنون بسیاری آرزوی خادمی این روضه را دارند، اما کار‌های خادمی برای همه کافی نیست.

این بانوی خادم روضه امام جواد (ع) و بنیان‌گذار محافل معنوی بیان کرد: علت اینکه همه می‌گویند این روضه این‌قدر دل‌انگیز است، این است که با زندگی درآمیخته است. خانگی است، نه رسمی و خشک. ما برای وقت مردم ارزش قائلیم. نظم، محتوای ارزشمند، توجه به کودکان و برنامه‌ریزی دقیق، همه چیز را متمایز کرده است.

محمدی با بیان اینکه اکنون روضه‌های «قاصدکی» گاه حضوری و گاه مجازی، هر ماه در خانه‌ای جدید برگزار می‌شود، تصریح کرد: آرزو دارم روضه‌های خانگی هزاران نفری برپا کنیم، اما هنوز این ظرفیت را نداریم.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.