کسب مقام قهرمانی توسط تیم دختران زیر ۱۶ سال بسکتبال ایران قهرمان غرب آسیا نگاهی کوتاه به زندگی و آثار زنده یاد مریم حسینیان، یکی از بانوان نویسنده صاحب نام خراسانی کسب مقام نایب‌قهرمانی توسط دوچرخه‌سوار نوجوان خراسان جنوبی در رقابت‌های قهرمانی کراس‌کانتری میگرن، شایع‌ترین سردرد در کودکان تشدید خطر ایجاد شکاف عمیق بین نسل‌ها با افزایش فاصله ازدواج تا تولد فرزند اول شیر مادر، اولین و کامل‌ترین غذای طبیعی برای نوزاد اهدای کتاب «پاییز آمد» به رئیس جمهور توسط همسر سردار شهید احمد یوسفی شرط سازمان حج و زیارت برای اعزام بدون نوبت زوج‌های جوان به سرزمین وحی چیست؟ رشد ۲۱ درصدی اهدای خون توسط زنان در خراسان رضوی در ۳ ماهه نخست سال ۱۴۰۴ حضور بانوان در مراسم پیاده روی اربعین چه حکمی دارد؟ راهکار‌هایی برای تربیت کودکانی مقاوم و امیدوار با الگوبرداری از صبر زینبی و استقامت حسینی روایتی داستانی و احساسی از زندگی حضرت رقیه (س) در کتاب «قاصدک کربلا» نقش کلیدی مادران مقاوم غزه در حفظ روحیه حماسی ملت فلسطین لزوم توجه به ایفای نقش زنان ایران در مواجهه اجتماعی با جنگ ۱۲ روزه اخیر روایتی از جنس عشق و اشک | وقتی دکان‌های طلا، رنگ عزا می‌گیرند نقش موثر مادر در پرورش هوش هیجانی کودکان و آموزش غیرمستقیم نجات دوقلو‌های ۳۴ هفته‌ای خراسان شمالی در یک زایمان پرخطر لزوم ایجاد فرصت‌های جدید برای مشارکت زنان در اقتصاد کشور
سرخط خبرها
آیا همه افراد می‌توانند غذای تُند مصرف کنند؟

آیا همه افراد می‌توانند غذای تُند مصرف کنند؟

  • کد خبر: ۳۳۹۷۷۱
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا همه افراد می‌توانند غذای تُند مصرف کنند یا نه توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا همه افراد می‌توانند غذای تُند مصرف کنند؟، توضیحاتی ارائه کرد.

براساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، باید توجه کرد که مصرف غذا‌های تند برای همه افراد مناسب نیست؛ خوردن غذا‌های تند در حد اعتدال عموما برای افرادی که از قبل مشکل گوارشی ندارند، بی خطر و کم عارضه‌تر است.

با این وجود، خوردن غذا‌های تند می‌تواند باعث التهاب مناطقی شود که به هضم غذا کمک می‌کنند و گاهی اوقات می‌تواند در افراد سالم از نظر گوارشی نیز به سوزش سر دل، معده درد یا اسهال منجر شود.

از طرف دیگر، در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر، زخم معده، رفلاکس معده به مری، سوزش سر دل، بیماری سلیاک و بیماری‌های التهابی دستگاه گوارش (کرون و کولیت السراتیو)، غذا‌های تند باید با احتیاط مصرف شده و یا از مصرف آنها پرهیز شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.