مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است

درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است

  • کد خبر: ۳۴۰۸۸۸
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵
رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در سزارین‌های تقویمی، چون مراجعه کنندگان در این روز زیاد هستند و بیشتر در بیمارستان‌های خصوصی اتفاق می‌افتد، ممکن است رسیدگی‌ای که باید برای مادر و نوزاد انجام شود کافی نباشد و هم سلامت مادر و هم سلامت نوزاد به خطر بیافتد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا شهریاری اظهار کرد: در سزارین‌های تقویمی، چون مراجعه کنندگان در این روز زیاد هستند و بیشتر در بیمارستان‌های خصوصی اتفاق می‌افتد، ممکن است رسیدگی‌ای که باید برای مادر و نوزاد انجام شود کافی نباشد و هم سلامت مادر و هم سلامت نوزاد به خطر بیافتد، زیرا هفته‌های مناسب بارداری را پشت سر نگذاشته‌اند و به علت شلوغی در این تاریخ ها، کیفیت رسیدگی به مادر نیز کاهش پیدا کند.

وی ادامه داد: در شرایط بحرانی کنونی و احتمال شلوغی بیمارستان ها، نیاز به سرعت در ترخیص مادران وجود دارد و در زایمان طبیعی این روند با سرعت بیشتری انجام می‌شود که می‌توان سایر مراقبت‌ها را از طریق سیستم بهداشتی و در منزل دنبال کرد، درحالی که برای زایمان‌های سزارین اینطور نیست.

رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه طبق استاندارد‌های جهانی تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است، گفت: اگر مادری درخواست انجام عمل سزارین بدهد، باید مشاوره‌های روان پزشکی، متخصص زنان، ماما و کلاس‌های آمادگی برای زنان برای وی تجویز شود.

شهریاری تاکید کرد: معمولا قبل از ۳۹ هفته بارداری نباید ختم بارداری را داشته باشیم، مگر اینکه واقعا جان مادر یا نوزاد در خطر باشد. حتی در برخی مواردی که مادر مشکلاتی مثل خونریزی دارد، عمل سزارین وضعیت وی را بدتر می‌کند.

وی بیان کرد: سلامت نوزاد وابسته به شروع درد‌های زایمانی است، زیرا این درد‌ها و تحرکات جنین باعث بلوغ ریوی و آماده شدن نوزاد برای آمدن به دنیا می‌شود. در حالی که در سزارین هنوز هیچ آمادگی برای ورود بچه به دنیا وجود ندارد.

رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه سزارین‌های تقویمی بدتر از سزارین‌های الکتیو (انتخابی) هستند، گفت: امکان دارد جنین در تاریخی که برای زایمان انتخاب می‌کنند هنوز در سن بارداری پایین باشد و منجر به بستری شدن نوزاد در NICU شود. نوزاد حتی یک روز هم بیشتر در شکم مادر بماند تا به زمان زایمان نزدیک‌تر شود برای چرخه تکامل اهمیت بسیاری دارد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.