برگزاری اولین اردوی ارزیابی تیم ملی تنیس دختران کمتر از ۱۶ سال کشور تهیه و تدارک افطاری، فرصتی برای با هم بودن والدین و فرزندان| سبزی خوردن، یادآور باغچه‌های مادربزرگ‌هاست ورود فرزندان زنان سرپرست خانوار به مدارس تیزهوشان در تهران سرعت می‌گیرد بهره‌برداری از نخستین مرکز نوآوری صنایع دستی و خلاق بانوان در اصفهان| مکانی که هنر و اقتصاد را بهم پیوند می‌دهد آیا می‌توان تولد زودرس را پیش‌بینی کرد؟ بازنگری قانون مهریه در مجلس در مسیر نهایی شدن| نهاد خانواده با حمایت‌های قانونی، تقویت می‌شود پخش برنامه «دختر ایران» از رادیو صبا| زنان تأثیرگذار و موفق در عرصه‌های مختلف معرفی می‌شوند خانه داری| با اشتباهات بسیار خطرناک در خانه تکانی بیشتر آشنا شویم برد صدرنشین‌های جدول در هفته یازدهم لیگ برتر هندبال بانوان آخرین سهمیه پلی‌آف والیبال زنان به کدام تیم می‌رسد؟ آزادی ۱۱۰ مادر زندانی جرایم غیرعمد در مرحله جدید طرح «نذر امام» آغاز مرحله جدید اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان از امروز (۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) دل تنگ آن سحر‌های دور تحلیلی بر تعیین سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومانی وام‌های ازدواج و فرزندآوری| آیا روند پرداخت به متقاضیان، سرعت می‌گیرد؟ چگونه والدین می‌توانند از کودکان در برابر فضای مجازی محافظت کنند؟ آشنایی با راهکار‌هایی برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه‌تکانی کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده»
سرخط خبرها
رژیم صهیونیستی به حقوق کودکان ایرانی تجاوز کرد

رژیم صهیونیستی به حقوق کودکان ایرانی تجاوز کرد

  • کد خبر: ۳۴۲۶۶۸
  • ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۶
به گفته دبیر مرجع ملی حقوق کودک، رژیم صهیونیستی درپی تجاوز به ایران، طیف وسیعی از حقوق کودکان ایرانی را نقض کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعلی کاظمی، ابعاد جنایت‌های صورت‌گرفته علیه کودکان ایرانی درپی تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور را بررسی کرده و از اقدام برای پیگیری حقوقی این موضوع در مجامع بین‌المللی خبر داد.

وی با بیان اینکه خط ممتد رویکرد رژیم صهیونیستی در حمله به کشور‌های مختلف از غزه، سوریه و لبنان گرفته تا ایران، نشان می‌دهد که این رژیم به هیچ قاعده بین‌المللی پایبند نیست، گفت: رژیم صهیونیستی این قواعد را زیر پا می‌گذارد؛ زیرپا گذاشتن ارزش‌های انسانی و اخلاقی جهانی یک رویه معمول برای رژیم صهیونیستی است.

دبیر مرجع ملی حقوق کودک با بیان اینکه کودکان همواره در درگیری‌های نظامی یک خط قرمز محسوب می‌شوند، گفت: معمولا حتی بدترین جنایت‌کاران در مورد کودکان متفاوت فکر و اصول حداقلی را رعایت می‌کنند، اما با توجه به زمینه ذهنی، پیشینه فکری و تئوریک صهیونیست‌‎های جنایت‌کار طبیعی است که آنها قواعد مربوط به مردم عادی را رعایت نکنند.

کاظمی با اشاره به قواعد و اصول بین‌المللی موجود برای زمان‌های جنگ و صلح، گفت: آن دسته از قواعدی که باید درزمان جنگ رعایت شوند، قواعد بشردوستانه نام دارند و مبنای اصلی آن کنوانسیون‌های ژنو است؛ این کنوانسیون‌ها تاکید دارند که کشور‌های درگیر یک مخاصمه مسلحانه باید حتما قواعدی ازجمله اصل تفکیک بین نظامیان و غیرنظامیان و اهداف نظامی و غیرنظامی را رعایت کنند؛ این تفکیک شامل انسان‌ها و مراکز می‌شود.

وی بیان کرد: دومین اصلی که باید رعایت شود، اصل احتیاط است؛ اگر در جایی افراد غیرنظامی حضور دارند، باید احتیاط به خرج داده شود؛ سومین اصل هم اصل تناسب است که میزان حمله باید با میزان خطر تناسب داشته باشد؛ ما در تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران شاهد نقض این سه اصل بنیادین بودیم و این رژیم بیمارستان‌ها، مدرسه‌ها، مراکز نگهداری کودکان، خانه‌ها و ساختمان‌های اداری حمله کرد؛ دوشنبه شب هم شاهد چند نمونه از این تجاوز‌ها در استان گیلان و تهران بودیم.

منبع: میزان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.