دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶
سرخط خبرها
نقش بی‌بدیل جمعیت در دفاع و بازدارندگی

نقش بی‌بدیل جمعیت در دفاع و بازدارندگی

  • کد خبر: ۳۴۴۴۷۹
  • ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۱
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به نقش بی‌بدیل جمعیت در دفاع و بازدارندگی، گفت: دشمن تلاش دارد با کاهش جمعیت فعال و پیر شدن ساختار سنی کشور، توان ما را برای دفاع و توسعه از بین ببرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه محمدبیگی، با تأکید بر اهمیت روزافزون مقوله جمعیت در شرایط بحرانی کشور، اظهار کرد: جنگ اخیر ثابت کرد که جمعیت، بزرگ‌ترین ثروت و پشتوانه امنیتی و اجتماعی ملت ایران است و اگر حضور میلیونی مردم در صحنه، حمایت از نیرو‌های مسلح، تشییع با شکوه شهدای اقتدار و انسجام مردمی نبود، ممکن، بود جنگ تحمیلی اخیر به یک بحران اجتماعی فرسایشی تبدیل شود و این جمعیت ۸۵ میلیونی بود که در ۱۲ روز دشمن را وادار به عقب‌نشینی و پذیرش آتش‌بس کرد.

وی با مقایسه ظرفیت جمعیتی و جغرافیایی ایران و رژیم صهیونیستی گفت: ایران با وسعتی حدود ۱.۶ میلیون کیلومتر مربع و جمعیتی بیش از ۸۵ میلیون نفر، در مقایسه با سرزمین‌های اشغالی که هم از نظر مساحت و هم جمعیت بسیار محدودتر است، یک قدرت واقعی انسانی در اختیار دارد و این سرمایه عظیم باید حفظ و تقویت شود.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به نقش بی‌بدیل جمعیت در دفاع و بازدارندگی، ادامه داد: ما امروز باید بهتر از همیشه بدانیم که امنیت ملی ما فقط با تسلیحات تضمین نمی‌شود؛ بلکه حضور مردمی، سرمایه انسانی و نیروی جوان کشور عامل بازدارندگی واقعی است و ایمان، تقوا و اعتماد به خداوند در کنار قدرت جمعیتی، دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرد.

وی با هشدار نسبت به روند کاهش نرخ باروری و پیری جمعیت، گفت: متأسفانه آمار‌ها نشان می‌دهد که کشور ما در آستانه یک بحران جمعیتی قرار گرفته است و جنگ جمعیتی از دهه ۶۰ آغاز شده و امروز، بعد از ۴۰ سال، به میانه راه خود رسیده است؛ دشمن تلاش دارد با کاهش جمعیت فعال و پیر شدن ساختار سنی کشور، توان ما را برای دفاع و توسعه از بین ببرد.

محمدبیگی تأکید کرد: برخی زمانی هشدار‌های ما را درباره جنگ جمعیتی جدی نمی‌گرفتند و آن را اغراق یا توهم می‌دانستند، اما امروز واقعیت به وضوح نمایان شده است و دشمن با ابزار رسانه‌ای، فرهنگی، اقتصادی و روانی، هدفی جز سست کردن پایه‌های جمعیتی کشور ندارد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.