برتری بسکتبال زنان ایران مقابل جزایر کوک در مسابقات کاپ آسیا دیویژن B پررنگ شدن جایگاه واقعی زنان در جامعه از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون آغاز مرحله ششم اردوی تیم ملی کانوپولو بانوان از امروز (۲۳ تیر ۱۴۰۴) افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه در زنان با دود ناشی از روغن‌های پخت و پز تخصیص بودجه‌ای مستقل برای زنان خانوار راگبی بانوان ایران، روی نوار موفقیت حجاب در اسلام، پاسداری از هویت و جایگاه زن است بسکتبال بانوان و مدعیان صعود به دیویژن A کاپ آسیا خطر سقط جنین در زنان بالای ۳۵ سال بیشتر است نقش بی‌بدیل جمعیت در دفاع و بازدارندگی نخستین روایت شیخ محمدتقی بهلول گنابادی درباره وقایع مسجد گوهرشاد از ۱۹ تا ۲۱ تیر ۱۳۱۴ | مردم سنگ داشتند، آن‌ها تفنگ نقش آفرینی مادران در تربیت فرزندان عاشق وطن| صدای آرام لالایی مادرانه هنوز پُرنفوذترین شیوه تربیت است نقش ویژه زنان در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی روایت زندگی زنان شهید قوی‌ترین سلاح فرهنگی است لزوم حفظ هویت فرهنگی کودکان تنها با بازسازی ادبیات این گروه سنی بررسی تاثیرات آلودگی‌های شدید بر باروری زنان فعال در کانون‌های فرهنگی مساجد، الگو‌هایی ارزشمند برای تمام جامعه
سرخط خبرها
پررنگ شدن جایگاه واقعی زنان در جامعه از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون

پررنگ شدن جایگاه واقعی زنان در جامعه از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون

  • کد خبر: ۳۴۴۷۶۴
  • ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
یک پژوهشگر انقلاب اسلامی درباره جایگاه زنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون گفت: با طلوع انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷، زنان جایگاه واقعی خود را پیدا کردند و جایگاه آنها پررنگ‌تر و واقعی‌تر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام احمد نظرپور با اشاره به اینکه با طلوع انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷، زنان جایگاه واقعی خود را پیدا کردند. جمهوری اسلامی ایران برای زن ارزش قائل شد و دقیقاً نقطه مقابل پهلوی ایستاد، اظهار کرد: نگاه امام خمینی (ره) بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، به زنان، گواه این حقیقت است. ایشان فرمودند: «زن‌ها انسان‌سازند. وظیفه زن‌ها انسان‌سازی است. اگر زن‌های انسان‌ساز از ملت‌ها گرفته بشوند، ملت‌ها به شکست و انحطاط مبدل خواهند شد» یا «سعادت و شقاوت کشور‌ها بسته به وجود زن است.» همچنین در جایی دیگر بیان داشتند: «زن مربی جامعه است؛ از دامن زن، مرد به معراج می‌رود.»

وی ادامه داد: بنابر آمار‌های بین‌المللی، ۷۰ درصد دانشجویان پزشکی در ایران را زنان تشکیل می‌دهند. همچنین به گزارش سازمان جهانی بهداشت، میزان مرگ‌ومیر نوزادان دختر از ۱۲۵ در هر ۱۰۰ هزار در سال ۱۳۵۰ به ۱۰ مورد کاهش یافته است. از سویی دیگر نشریه Forbes اعلام کرده است که ۷۰ درصد دانشجویان مهندسی در ایران، زن هستند. بر اساس داده‌های بانک جهانی بی‌سوادی زنان ایرانی از ۵۰–۶۰ درصد در سال ۱۳۵۴ به کمتر از ۱۰ درصد کاهش یافته است و حضور زنان در هیئت‌علمی دانشگاه‌ها از ۱۴ درصد قبل انقلاب به حدود ۳۰ درصد رسیده است.

این پژوهشگر انقلاب اسلامی بیان کرد: همچنین انجمن جهانی تحقیقات کارآفرینی گفته است که ایران رتبه ۳۹ جهان در کارآفرینی زنان را کسب کرده است (۲۰۱۸) یا طبق گزارش BBC حدود ۶۰ درصد دانشجویان دانشگاه‌های ایران، زن هستند. با این حال یونسکو اشاره داشته است که عدالت آموزشی بین دختران و پسران ایرانی از ۳۵ درصد به ۵۰ درصد رسیده است یا از منظر بانک جهانی، ایران رتبه اول در رشد تحصیل زنان را دارد که بالاتر از آمریکا، انگلیس، آلمان و ژاپن است، این در حالی که تعداد رشته‌های ورزشی بانوان از ۷ رشته در سال ۱۳۵۷ به ۳۸ رشته افزایش یافته است و مربیان ورزشی زن از ۹ نفر به ۳۵ هزار نفر افزایش یافته‌اند.

حجت‌الاسلام نظرپور متذکر شد: امروز، زنان ایران به جایگاه واقعی خود پی برده‌اند، به آن افتخار می‌کنند و این مدل زن مسلمان فعال با وقار را به جهان معرفی کرده‌اند. 

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.