به گزارش شهرآرانیوز؛ ابوالفضل اقبالی با اشاره به اینکه تغییرات سبک زندگی و کاهش تعداد اعضای خانوار در افزایش تمایل زنان به اشتغال مؤثر است، اظهار کرد: انجام فعالیتهای شغلی با خروجی مشخص و قابل ارزیابی، فرصتی برای زنان فراهم میکند تا توانمندیهای خود را در شرایط واقعی محک بزنند و بازخورد عینی دریافت کنند.
وی ادامه داد: بسیاری از دختران جوان با احتمال بالای ازدواج نکردن، به دنبال استقلال مالی و امنیت شغلی هستند. کاهش پیوندهای خویشاوندی و نبود پشتوانه قوی خانوادگی، زنان را به سمت مشاغل ثابت مانند کارهای اداری سوق داده است.
این پژوهشگر مطالعات زنان و خانواده با اشاره به اینکه اشتغال زنان بهعنوان نمادی از موفقیت اجتماعی و ابزاری برای افزایش سرمایه اجتماعی خانوادهها تلقی میشود، افزود: اشتغال تأثیرات مثبت و منفی بر زندگی روانی و اجتماعی زنان دارد، از جمله این مزایا، افزایش رضایت از زندگی و کاهش انزواست.
اقبالی اضافه کرد: تجربههای اجتماعی و حرفهای زنان شاغل موجب میشود در تصمیمگیریهای خانوادگی، تربیت فرزندان و مدیریت خانه عملکردی مؤثرتر داشته باشند. این عوامل به تقویت استقلال مالی و روحی زنان و افزایش پویایی خانواده کمک میکند.
منبع: روزنامه قدس