کتاب سال بانوان، جلوه‌ای از تحول انقلاب اسلامی در عرصه نقش‌آفرینی زنان بوستان بانوان «کرامت»، پروژه‌ای ۷ هکتاری برای ارتقای نشاط بانوان مشهد ۵۵ هزار مادر در خراسان شمالی تک فرزند هستند سمنان، میزبان نخستین اردوی آماده‌سازی تیم ملی هندبال بزرگسالان زنان درخشش دو ملی‌پوش خراسانی در مرحله فینال مسابقات بسکتبال کاپ آسیا کتابت یک نسخه قرآن کریم توسط ۷۵ هزار زن فارغ التحصیل برنامه سوادآموزی در مراکش نقش نهاد‌های مدنی کشور در کاهش مصرف سیگار توسط زنان و دختران جامعه ابتلاء به آلزایمر در زنان نسبت به مردان بیشتر است پاسخ رهبر معظم انقلاب به استفتائی درباره ایجاد محرمیت با شیردهی آگاهی از جنبه‌های حقوقی مهریه، کلید پیشگیری از بسیاری اختلافات آشنایی با نقش‌های حیاتی زنان در مدیریت بحران «فتح نو» با موضوع «زنان و جنگ» آغاز می‌شود | بازخوانی اندیشه‌ای در امتداد «فتح خون» برگزاری نمایشگاهی از آثار هنرمندان نوگرای زن در موزه هنر‌های معاصر تهران تیم ملی بسکتبال بانوان ایران از رسیدن به دیویژن A بازماند لزوم آشنایی و هم افزایی بانوان ادارات و مجموعه‌های دولتی و کمیسیون بانوان شورای شهر مشهد
سرخط خبرها
کتاب سال بانوان، جلوه‌ای از تحول انقلاب اسلامی در عرصه نقش‌آفرینی زنان

کتاب سال بانوان، جلوه‌ای از تحول انقلاب اسلامی در عرصه نقش‌آفرینی زنان

  • کد خبر: ۳۴۶۸۳۶
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۱
مدیر جامعه الزهرا (س) با اشاره به اینکه کتاب سال بانوان نیز جلوه‌ای از تحولی است که انقلاب اسلامی در عرصه نقش‌آفرینی بانوان رقم زده است، گفت: جایگاه زنان در نگاه انقلاب اسلامی را می‌توان در فعالیت‌ها و دستاورد‌های جامعه‌الزهرا (س) به‌روشنی مشاهده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیده زهره برقعی اظهار کرد: یکی از توصیه‌های رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی در دیدار ۳۰ آبان ۱۴۰۳ و در چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا (س) این بود که بانوان طلبه باید در مجامع علمی حضور داشته باشند و بر صدور انقلاب در مجامع مختلف جهان تأکید داشتند.

وی افزود: جایگاه زنان در نگاه انقلاب اسلامی را می‌توان در فعالیت‌ها و دستاورد‌های جامعه‌الزهرا (س) به‌روشنی مشاهده کرد. کتاب سال بانوان نیز جلوه‌ای از تحولی است که انقلاب اسلامی در عرصه نقش‌آفرینی بانوان رقم زده است.

مدیر جامعه الزهرا (س) به پنجمین همایش کتاب سال بانوان که از سوی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علی‌ها برگزار می‌شود، اشاره کرد و گفت: این همایش تا کنون به صورت ملی برگزار شده است. در چهار همایش قبلی شاهد رشد کمی و کیفی آثار ارسال شده به دبیرخانه بودیم؛ این همایش می‌تواند بانوان را به میدان بیاورد و آثار فاخری تولید می‌شود.

برقعی تصریح کرد: بنا به گفته اساتید ارزیاب چهارمین همایش، کتاب‌ها از سطح بالاتری برخوردار بودند؛ به همین خاطر پیشنهاد شد که پنجمین همایش کتاب سال بانوان به صورت بین المللی برگزار شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.