ریحانه کریمی:همیشه قبل از اعزام به مسابقات به زیارت حرم امام رضا (ع) می‌روم بررسی اهمیت و کارکرد‌های حیا در سبک زندگی | فرشته «حیا»، پاسبان معصومیت است بلاتکلیفی بانوان فوتسالیست مشهدی در آستانه قرعه کشی لیگ برتر | فوتسال بانوان چشم انتظار تصمیم آقایان! مراسم زیارت امین‌الله و زمزمه صحیفه سجادیه در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی (۱۸ مهر ۱۴۰۵) قهرمان ماده ۴ در ۴۰۰ متر رقابت‌های لیگ دوومیدانی بانوان مشخص شد | کسب یک رکورد جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال زنان | تیم تراکتور به نخستین پیروزی خود دست یافت خواب زودهنگام و منظم؛ اساسی‌ترین سرمایه‌گذاری عصبی و شناختی برای رشد همه‌جانبه کودک آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟ امکان بارداری پس از درمان سرطان پستان وجود دارد رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در محفل دعای ضراب اصفهانی می‌شود | بررسی «آسیب‌های مقایسه در زندگی» در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی دستور پخت مرغ زعفرانی تابه‌ای | شامی سریع و خوش‌عطر برای اعضای خانواده شکست سپاهان و برد استقلال در هفته سوم لیگ برتر هندبال زنان حضور داوران ایرانی در لیگ قهرمانان زنان آسیا چرا دو سال اول زندگی کودک، حیاتی است؟
سرخط خبرها
چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟

چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟

  • کد خبر: ۳۴۷۶۲۰
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
در اقدامی نوآورانه و در راستای حمایت از کارآفرینی بانوان، دولت مصوبه‌ای را ابلاغ کرده است که گره از کار بسیاری از زنان فعال در حوزه مشاغل خانگی خواهد گشود.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس این مصوبه، معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، خود ضامن زنانی خواهد شد که فاقد وثیقه کافی برای دریافت تسهیلات بانکی جهت راه‌اندازی یا توسعه کسب‌وکار خانگی خود هستند.

این خبر که با استقبال گسترده فعالان اقتصادی و به‌ویژه بانوان کارآفرین همراه شده است، پاسخی به یکی از چالش‌های اساسی فراروی مشاغل خانگی، یعنی عدم دسترسی به منابع مالی و تضمین‌های لازم برای دریافت وام، محسوب می‌شود.

 در حالی که پیش از این، حدود شش میلیون زن سرپرست‌خانوار در کشور شناسایی شده‌اند که بخش قابل‌توجهی از آنان با مشکلات اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، این مصوبه می‌تواند نقطه عطفی در توانمندسازی اقتصادی این قشر و همچنین سایر بانوان علاقه‌مند به فعالیت در مشاغل خانگی باشد.

در همین راستا، معاون رئیس‌جمهور با اشاره به پیش‌بینی ۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات تکلیفی برای اشتغال زنان سرپرست‌خانوار در بودجه امسال، بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها برای تخصیص بهینه این منابع تأکید کرده است. 

وی همچنین بر نقش حیاتی نهادهای مدنی، خیریه‌ها و رویکردهای نوآورانه در حل مسائل اجتماعی و اقتصادی تأکید ورزیده و کارآفرینی اجتماعی را راهکاری کلیدی در این زمینه دانسته است.

این مصوبه که در کنار سایر حمایت‌های دولت از جمله تفاهم‌نامه «کارآفن» با سازمان فنی‌وحرفه‌ای برای فعالان صنایع‌دستی و قالی‌بافان و پیگیری مسائل مربوط به بیمه بانوان هنرمند و اشتغال دانش‌آموزان دختر قرار می‌گیرد، نشان از عزم جدی دولت برای ایجاد بستری مناسب جهت شکوفایی استعدادها و توانمندی‌های بانوان در عرصه‌های مختلف اقتصادی دارد.

 امید است با اجرای این مصوبه، شاهد رونق چشمگیر مشاغل خانگی و افزایش استقلال اقتصادی زنان در سراسر کشور باشیم، اما سؤال از مدیران استان این است: سهم خراسان رضوی از این مصوبه چه خواهد بود؟

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.