«پاتوق ایران عاشورایی»، روایتی از اتفاقات خاص جنگ ۱۲ روزه اخیر برای دختران و زنان ایرانی کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند
سرخط خبرها
کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است

کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است

  • کد خبر: ۳۴۷۸۸۹
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۰
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر لزوم تشکیل میز مشترک همکاری با کانون پرورش فکری، بر ظرفیت‌های زیرساختی کانون به عنوان به یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور تاکید کرد

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر در دیدار با مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، با قدردانی از فعالیت‌های این نهاد در دوران جنگ ۱۲ روزه، بر لزوم توجه به روان کودکان و نوجوانان در بحران‌های ملی و تدوین و اجرای بسته‌ای ویژه برای حمایت روانی از کودکان به‌عنوان اقدامی فوری، علمی و آینده‌محور با تکیه بر درمان‌های گروهی، بازی‌درمانی، هنردرمانی، روایت‌درمانی و فعالیت‌های مشارکتی تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه کودکانی که در معرض صدای انفجار، تصاویر خشن و تجربه ناامنی قرار گرفته‌اند، نیازمند حمایت روانی فوری هستند، ادامه داد: این حمایت نه‌تنها برای محافظت روان آنها بلکه برای بازسازی حس امنیت، همدلی و انسجام اجتماعی ضروری است.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به تحولات اجتماعی و ساختار خانواده در دهه‌های اخیر، از کاهش فرصت‌های تعامل میان‌نسلی، فشار‌های روانی خانواده‌ها و خلأ آموزش والدگری در کشور انتقاد کرد و گفت: اکنون که یکی از اولویت‌های جدی سیاست‌گذاری در حوزه خانواده، فرزندآوری است؛ باید پیش‌نیاز‌های تربیتی و روانی آن نیز تأمین شود. امروز بیش از هر زمان، نیازمند بازتعریف مأموریت نهاد‌هایی مانند کانون پرورش فکری هستیم تا خانواده‌ها را در مسیر تربیت فرزند یاری کنند.

بهروزآذر با تأکید بر لزوم تشکیل میز مشترک همکاری با کانون پرورش فکری، بر ظرفیت‌های زیرساختی کانون به عنوان به یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور تاکید کرد و اظهار داشت: از دل این مراکز فرهنگی می‌توان کانون‌های زنده‌ای از رشد، گفت‌و‌گو، و سفر والدگری دست پیدا کرد.

وی ادامه داد: در همین راستا، مراکز ثابت و سیار کانون پرورش فکری در سراسر کشور به‌عنوان پایگاه اجرای این برنامه انتخاب شده‌اند. این مراکز به محیط‌هایی تعاملی برای گفت‌و‌گو، درمان، و رشد تبدیل خواهند شد، تا کودکان - چه آنان که مستقیم آسیب دیده‌اند و چه آنها که از تبعات غیرمستقیم رنج می‌برند (مانند مهاجرت موقت یا اضطراب ناشی از بحران) - امکان ترمیم و توان‌یابی داشته باشند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده اظهار کرد: در همین چارچوب، گسترش مخاطب کانون از کودک و نوجوان به والدین یکی از راهبرد‌های کلان دولت چهاردهم معرفی شد. برنامه‌هایی مانند راه‌اندازی باشگاه‌های والدین بر اساس گروه سنی فرزندان، آموزش‌های مهارت‌محور، جلسات گفت‌وگوی گروهی و حمایت روانی از والدین در دستورکار قرار گرفته است. این گام، پاسخی ساختاری به نیاز‌های تربیتی جامعه امروز و تلاشی برای بازسازی پیوند‌های درون‌خانوادگی و تقویت نقش عاملیت خانواده در تربیت نسل آینده محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.