کسب اولین برد تیم پدل دختران ایران در رقابت‌های FIP آذربایجان درخشش دختر تنیسور ایران در تور جهانی تنیس ترکیه شهیده زهرا حدادعادل، مادری را مقدم بر هر امری می‌دانست| جاری بودن زیست متواضعانه در زندگی شخصی درباره آخرین دیدار جمعی از بانوان ایران با رهبر شهید| مادر بودن، یک مسئولیت تمدنی است ملی‌پوش تنیس روی میز بانوان: کسب مدال در بازی‌های آسیایی بسیار دشوار است روایت دردناک زهرا مصباح، تنها بازمانده یک خانواده مشهدی از جنگ ۱۲ روزه‌| شبی که یک خانه ویران شد + تصاویر افزایش ۷۴ درصدی منابع بانکی برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری| ۶۰۰ هزار مادر، خودرو دریافت کرده‌اند رقبای خاتون بم در لیگ قهرمانان آسیا مشخص شدند بازیکن‌سازی برای آینده والیبال زنان؛ هدف تیم ملی نوجوانان دختر ایران است | چرا نتیجه بازی مرحله مقدماتی به ژاپن واگذار شد؟ تنها بازمانده خانواده شهدا اقدسی: زن مسلمان ایرانی، پرچمدار «الگوی سوم زن» در جهان است دستگیری عوامل انتشار فیلم یک زن با پوشش نامتعارف در یزد حجت‌الاسلام راجی: بانوان ستون حفظ وحدت و آرامش جامعه هستند وقتی برخی زنان در محیط کار به جای حمایت، مانع رشد هم می‌شوند | پدیده «زنبور ملکه» چه توضیحی دارد؟ کدام مهم است؛ پول بیشتر یا زندگی بهتر؟ درباره یکی از ملزومات خواب که در سلامت پوست و مو نقش مهمی دارد | یه بالشت رؤیایی سقوط یک پله‌ای دختر نابغه ایرانی در رنکینگ ماه جولای فدراسیون جهانی شطرنج حضور ۳ ملی‌پوش مشهدی در ترکیب نهایی تیم ملی والیبال‌نشسته زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان نقش دوم تخمدان پس از یائسگی کشف شد چرا امام رضا (ع) در نیشابور خانه یک پیرزن گمنام را به قصر بزرگان ترجیح دادند؟ | «بانو پسنده» کیست؟ تغذیه با شیر مادر خطر بیش‌فعالی کودک را کاهش می‌دهد
سرخط خبرها
رونمایی از اولین سامانه مشاوره هوشمند در حوزه مامایی، زنان و ناباروری

رونمایی از اولین سامانه مشاوره هوشمند در حوزه مامایی، زنان و ناباروری

  • کد خبر: ۳۴۸۵۷۰
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۲
دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به رونمایی از اولین سامانه مشاوره هوشمند در حوزه مامایی، زنان و ناباروری در کشور، گفت: در این سامانه پاسخ دهی در لحظه به سوالات عمومی و تخصصی، دریافت تصویر پاسخ آزمایش و ارائه توضیح و تفسیر و امکان تشخیص دارو از روی عکس انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصطفی قانعی اظهار کرد: یکی از مسائل اساسی کشور که به دغدغه‌ای جدی تبدیل شده، موضوع «جوانی جمعیت» است. وقتی این موضوع به مسئله‌ای راهبردی تبدیل می‌شود، باید پاسخ‌هایی برای حل مسئله داشت که بتوانند در عمل راهگشا باشند.

وی با اشاره به رونمایی از یک نسخه آزمایشی با عنوان اولین سامانه مشاوره هوشمند در حوزه مامایی، زنان و ناباروری، متذکر شد: ما می‌توانیم با اتکا به فناوری، بسیاری از مشکلات را حل کنیم. این پاسخ باید در جایی نهادینه و به‌صورت عملی آزمایش شود تا میزان موفقیت آن مشخص شود. اگر این موفقیت اثبات شد، باید به سطح ملی تسری پیدا کند تا شانس موفقیت در حوزه درمان و مشاوره باروری افزایش یابد و بخشی از معضل جمعیتی کشور با این ابزار برطرف شود.

دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری ادامه داد: این نسخه آزمایشی قرار است مقدمه‌ای باشد برای نسخه واقعی که بتواند به شکل گسترده در کشور اجرا شود و جذابیت لازم را برای سیاستگذاران ایجاد کند. در این سامانه پاسخ دهی در لحظه به سوالات عمومی و تخصصی، دریافت تصویر پاسخ آزمایش و ارائه توضیح و تفسیر و امکان تشخیص دارو از روی عکس انجام می‌شود.

قانعی با بیان این‌که سرمایه‌گذاری در زمینه سامانه‌های هوشمند حوزه سلامت باعث ایجاد اشتغال جدید، شکل‌گیری شرکت‌های فناوری اطلاعات پیرامون حوزه سلامت و جلوگیری از مهاجرت نخبگان می‌شود، گفت: در حال حاضر، بسیاری از نیرو‌های ما که در حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی فعال‌اند، جذب کشور‌های دیگر می‌شوند. اگر ما این فناوری‌ها را در بخش سلامت بومی‌سازی نکنیم، هم نیرو‌ها را از دست می‌دهیم و هم از قافله علم و فناوری عقب می‌مانیم.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.