سقوط ۳ پله‌ای بانوی ملی پوش تیراندازی ایران در جدیدترین رنکینگ جهانی برگزاری همایش رستاخیز زنان نوغان در مشهد| ۶٠٠ بانوی کنشگر و فعال فرهنگی برای تشییع رهبر شهید بسیج می‌شوند خانواده‌های ایرانی بطور میانگین خواهان بیش از ۲ فرزند هستند| مهم‌ترین مؤلفه اثرگذار بر ازدواج و فرزندآوری چیست؟ شهردار مشهد مقدس: «شهربانونیوز» الگوی کار فرهنگی است عدم توازن در کار‌های خانه، یکی از چالش‌های بسیار رایج و عمیق در روابط زناشویی مدرن ناکامی تیم ملی والیبال زیر ۱۸ سال دختر ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا شاید باور نکنید اما این غذاها هم فرآوری‌شده هستند ! بازگشت دختر پینگ‌پنگ‌باز مشهدی به بازی‌های آسیایی پس از ۸ سال «سیمین‌دخت وحیدی» بانویی که شعر انقلاب را به نسل بعد سپرد| «خاتون شعر جبهه» که بود؟ نقش مهم زنان در موفقیت یک ازدواج| خوشبختی اتفاقی نیست دلیل واقعی این جمله را بشناسید؛ چرا همسرم حرفم را نمی‌فهمد؟ افزایش تعداد زنان زندانی در پرونده‌های غیرعمد نگاهی به برنامه آماده‌سازی متفاوت تیم ملی پدل زنان ایران از بقیه رشته‌های ورزشی آیا می‌دانستید زنان نسبت به آلزایمر آسیب‌پذیرتر هستند؟ والدین بخوانند| کنترل هوشمندانه دعوای خواهر و برادری در خانه
سرخط خبرها
لزوم ایجاد فرصت‌های جدید برای مشارکت زنان در اقتصاد کشور

لزوم ایجاد فرصت‌های جدید برای مشارکت زنان در اقتصاد کشور

  • کد خبر: ۳۴۸۵۷۸
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴
معاون زنان در امور خانواده رئیس جمهور به لزوم ایجاد فرصت‌های جدید برای مشارکت زنان در اقتصاد کشور تاکید کرد و گفت: در حال حاضر کسب‌وکار‌های اجتماعی از جمله راه‌حل‌هایی است که در کشور‌های دیگر نیز نتیجه داده و در ایران هم ظرفیت آن وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر در نشست هم‌اندیشی با بانوان موفق با اشاره به نقش زنان در عرصه‌های مختلف کشور گفت: زنان سرمایه‌های بی‌بدیل نظام اسلامی هستند که دوشادوش مردان در همه عرصه‌ها نقش‌آفرینی و درخشش داشته‌اند و با توجه به نقش محوری آنها در پیشرفت کشور، باید حضور آنها در مناصب مدیریتی، تقویت مشارکت در بخش خصوصی و جامعه مدنی، و بهره‌گیری از ظرفیت‌هایشان در حل مسائل اجتماعی افزایش پیدا کند.

وی حمایت از کسب‌وکار‌های اجتماعی، تعاونی‌ها و استارتاپ‌ها را ضرروی دانست و گفت: مدل‌های سنتی دیگر کارآمد نیستند و باید با نگاهی نو، فرصت‌های جدیدی برای مشارکت زنان در اقتصاد ایجاد کنیم، در حال حلاضر کسب‌وکار‌های اجتماعی از جمله راه‌حل‌هایی است که در کشور‌های دیگر نیز نتیجه داده و در ایران هم ظرفیت آن وجود دارد.

معاون زنان در امور خانواده رئیس جمهور بیان کرد: بیش از ۷۰ درصد ثبت‌کنندگان مشاغل خانگی در ایران زنان هستند که این امر نشان‌دهنده ظرفیت بالای بانوان در ایجاد اشتغال پایدار است، چنانچه بانویی بتواند زنجیره‌ای از زنان دیگر را در یک فعالیت اقتصادی مشارکت دهد، تا سقف ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات قابل دریافت است. اگر بانوانی در مسیر دریافت وام‌های اشتغال با مشکل ضامن مواجه شوند، معاونت زنان ریاست‌جمهوری آمادگی دارد که به‌عنوان ضامن وارد عمل شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.