داور دادگاه CAS: کنترل کفش پس از پایان مسابقه، برخلاف مقررات نیست خانه‌داری | ضرورت تفکیک تخته‌های برش در آشپزخانه برای سلامتی جلوگیری از شکستگی لگن در زنان با مصرف چای ! آشپزی | موساکا بادمجان؛ یک غذای متفاوت یونانی + طرز تهیه کانون‌های ازدواج آسان در دانشگاه‌ها توسعه می‌یابد | ضرورت الگوسازی در حوزه ازدواج دروازه‌بان تیم ملی هندبال بانوان ایران لژیونر شد | امضای قرارداد با یک تیم یونانی انصراف ۱۴۴ نفر از سقط جنین در خراسان شمالی طی ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۵ درباره سکینه حورسی، نخستین فرمانده زن خرمشهر چه می‌دانید؟ درخشش بانوی مشهدی در مسابقات کبدی بانوان ایران در ژاپن دختران روئینگ ایران، پاداش خود را گرفتند | پرداخت ۲۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به ورزشکاران مدال‌آور در بازی‌های آسیایی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | اولین برد دختران ایران پس از انقلاب + تصویر تجلیل از همسر یک جانباز سرافراز در بارگاه منور رضوی | رواق نجمه خاتون (س) امروز هم میزبان بانوان حماسه‌ساز است چالش‌های قانونی و پیامد‌های اجتماعی پرونده‌های مهریه | وقتی مهریه مسئله می‌شود «خاتون»؛ طرحی برای افزایش اهدای خون بانوان بهروزآذر: نقش زنان در تاب‌آوری کشور محدود به یک حوزه خاص نیست ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمود شیردل آشپزی | طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و خانگی را مرحله‌به‌مرحله بخوانید! حذف دختر ملی پوش ایرانی از مسابقات بدمینتون بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا ۱۲ مهر ماه ۱۴۰۵؛ زمان قرعه‌کشی فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا | نماینده ایران در کایاک تک‌نفره ۵۰۰ متر زنان، پنجم شد
سرخط خبرها
رشد ۲۱ درصدی اهدای خون توسط زنان در خراسان رضوی در ۳ ماهه نخست سال ۱۴۰۴

رشد ۲۱ درصدی اهدای خون توسط زنان در خراسان رضوی در ۳ ماهه نخست سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۴۸۸۴۱
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰
مدیرکل سازمان انتقال خون خراسان رضوی گفت: در سه ماهه اول سال جاری، ۲ هزار و ۹۵۵ واحد خون توسط زنان اهدا شده است که در مقایسه با ۲ هزار و ۴۴۴ واحد در سه ماهه اول سال گذشته، رشد ۲۱ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید اصغریان درباره برنامه‌ها و پویش‌ها در راستای تشویق بانوان به اهدای خون، گفت: پویش «اهدای خون بانوان هر خانه» همچنان فعال است؛ با توجه به نقش بانوان به عنوان محور خانواده، تاکید شده که آنها فرهنگ اهدای خون را ابتدا در میان خود و سپس در خانواده‌هایشان ترویج دهند، حتی اگر خانمی نتواند خون اهدا کند، نقش مهمی در تشویق همسر و فرزندانش برای اهدای خون دارد.

وی درباره تاثیرات اهدای خون بر سلامت زنان عنوان کرد: در بسیاری از کشور‌های دنیا، سهم زنان در اهدای خون به ۵۶ درصد رسیده و حتی از مردان پیشی گرفته است، علت اصلی این روند، عادت بدن این خانم‌ها به خون‌سازی سریع‌تر پس از اهدای خون است.

مدیرکل سازمان انتقال خون خراسان رضوی با اشاره به اینکه میزان اهدای خون زنان حدود ۷ درصد از کل اهدای خون را شامل می‌شود، افزود: یکی از مهم‌ترین موانع اهدای خون توسط بانوان، نگرش کلی جامعه و تصور اشتباه مبنی بر کم‌خون بودن آنها است؛ باید گفت که در سازمان انتقال خون، همه اهداکنندگان قبل از اهدای خون، معاینه و مصاحبه پزشکی می‌شوند و اگر فردی دچار کم‌خونی باشد، اجازه اهدا داده نمی‌شود.

وی ادامه داد: سازمان، خدمات درمانی رایگان شامل قرص آهن و مشاوره پزشکی به این افراد ارائه می‌دهد تا وضعیت خون آنها به حالت طبیعی بازگردد. پس از بهبود، اگر فرد تمایل داشت، می‌تواند خون اهدا کند و در غیر این صورت اجباری وجود ندارد.

اصغریان بیان کرد: بنابراین، تصور بسیاری از خانم‌ها مبنی بر کم‌خونی و ناتوانی در اهدای خون اگر هم درست باشد، با مراجعه به سازمان حل خواهد شد. این افراد نه تنها اجازه اهدای خون نمی‌یابند، بلکه درمان رایگان هم دریافت می‌کنند تا کم‌خونی‌شان برطرف شود.

مدیرکل سازمان انتقال خون خراسان رضوی افزود: در سه ماهه اول سال جاری، ۲ هزار و ۹۵۵ واحد خون توسط زنان اهدا شده است که در مقایسه با ۲ هزار و ۴۴۴ واحد در سه ماهه اول سال گذشته، رشد ۲۱ درصدی را نشان می‌دهد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.