فوت و فن آشپزی | چرا گاهی خورش کرفس تلخ می‌شود؟ کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران: برای کسب مدال طلا به ناگویا آمده‌ایم هفته چهارم لیگ برتر فوتبال زنان | کرمان در انتظار یک دربی جذاب است ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسین نصرتی محمودآبادی ویژگی‌های رفتاری کودکان سخت را بشناسید | معرفی چند راهکار برای والدین آشپزی | سوپ اسفناج و عدس را در شب‌های سرد پاییز و زمستان درست کنید + طرز تهیه زنان روستایی حدود ۴۰ درصد نیروی کار کشاورزی جهان را تشکیل می‌دهند | نگاهی به چالش‌های زنان در کشاورزی و دامداری با این آموزه‌های دینی خانواده‌تان را از ناامیدی دور کنید حضرت زینب (س) در جبهه مقاومت، رویاروی طاغوت بررسی ابعاد شخصیت بی‌نظیر زینب کبری (س) در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی ویژه‌برنامه «سفیدپوشان سبز قامت» به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵) فاصله میان هزینه‌ها و حمایت از باشگاه‌ها در فوتسال زنان ایران چقدر است؟ طرز تهیه کیک سوهان در خانه + فیلم مشارکت ۱۵۰۰ بانو در کارگاه‌های توانمندسازی خانواده‌محور شهرداری مشهد ناگفته‌هایی از فعالیت‌های همسر شهید رهبر انقلاب برای اعتکاف واکنش فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان به ترور «افسانه عقیلا» آیا آمار ۱۸ میلیون جوان مجرد، سیاه‌نمایی است؟ خانه‌داری | با چند ترفند ساده برای پوست کندن زنجبیل تازه آشنا شوید آشپزی | معرفی دستور پخت سیب‌زمینی پیتزایی که کودکان عاشقش هستند
سرخط خبرها
روایت تجربه‌های کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی در ۲ کتاب

روایت تجربه‌های کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی در ۲ کتاب

  • کد خبر: ۳۴۹۵۴۷
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع) اقدام به چاپ و رونمایی از ۲ کتاب با عناوین «تا زدن به بحران» و «درست مثل یک زن» با محوریت روایت تجربه‌های زیسته و کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی و طبیعی کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع) اقدام به چاپ و رونمایی از ۲ کتاب با عناوین «تا زدن به بحران» و «درست مثل یک زن» با محوریت روایت تجربه‌های زیسته و کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی و طبیعی کرده است.

«تا زدن به بحران»؛ روایت تاب‌آوری زنان رفسنجان

محدثه مهرابی‌زاده، نویسنده کتاب «تا زدن به بحران»، با نقل قولی از سردار سلیمانی مبنی بر فرصت‌های نهفته در بحران، به تشریح تجربه شبکه‌سازی زنان در رفسنجان پرداخت.

وی فعالیت‌های این زنان را زنانه، خانواده‌محور، بدون وابستگی به بروکراسی و مبتنی بر شناخت بومی توصیف کرد و تاب‌آوری معنوی آنان را عامل کلیدی در مقابله با بحران‌ها دانست.

مهرابی‌زاده با انتقاد از ادبیات وارداتی مدیریت بحران که با فرهنگ ایرانی و دینی همخوانی ندارد، خواستار مستندسازی تجارب بومی شد و بر استفاده از این تجارب به‌عنوان دستورالعمل‌های عملی برای کاهش هزینه‌های انسانی و اقتصادی در بحران‌ها تأکید کرد.

«درست مثل یک زن»؛ فعالیت‌های جهادی بانوان در بحران کرونا

صدیقه حاجی‌علیان، نویسنده کتاب «درست مثل یک زن»، در معرفی اثر خود گفت: این کتاب روایت فعالیت‌های جهادی بانوان قم در بحران کروناست که از یک تجربه شخصی در خانواده آغاز و به شبکه‌سازی گسترده‌ای برای حمایت از بیماران در بیمارستان‌ها و تأمین تجهیزات پزشکی انجامید.

وی ویژگی بارز این گروه را خالصانه و بدون منیت بودن دانست و از همکاری با گروه‌های جهادی مختلف در تهیه گان و ماسک خبر داد.

حاجی‌علیان تأکید کرد: انعطاف زنانه این گروه‌ها نقش مهمی در پیشبرد فعالیت‌های جهادی داشته و حمایت مادی و معنوی از آنان برای استمرار این فعالیت‌ها ضروری است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.