قهرمان مسابقات هندبال نونهالان دختر خراسان رضوی مشخص شد زنان چطور می‌توانند هیئت‌های عزاداری محرم را از زباله پلاستیکی نجات دهند؟ فوت پیرترین زن ایران| بانویی که متعلق به ۵ نسل گذشته بود سهم اعتیاد زنان در ایران حدود یک سوم میانگین جهانی است فرمول طلایی مادران برای بردن کودک به هیئت و روضه محرم پیشگیری از سقط جنین؛ نیازمند رویکرد جامع، علمی و چندبخشی است درخشش دختر اسکیت‌باز سرعت خراسان رضوی در رقابت‌های کشوری صعود ۱۰۹ پله‌ای دختر تنیسور ایرانی در رنکینگ جهانی سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان ایران: برگزاری رقابت‌های باشگاهی، انگیزه را افزایش می‌دهد نگاهی زنانه به جنگ در کتاب «دوازده خوان» ۴ خراسانی در تیم ملی والیبال کمتر از ۱۸ سال دختران| مشهدی‌ها حریفان آسیایی خود را شناختند مصرف این ادویه جادویی از پیری زودرس پیشگیری می‌کند! ارتباط میان کم‌خوابی و استرس با چاقی چیست؟ افزایش اعتبارات پروژه‌های «شهربانو» به ۵۹۰ میلیارد تومان در شورای اسلامی شهر مشهد چطور زندگی عروس ۱۶ ساله در چند روز نابود شد؟ | روایت دختری که با گریه به مرکز مشاوره پلیس مشهد آمد چند زوج نابارور با کمک پژوهشگاه رویان فرزندشان را در آغوش کشیدند؟ هشدار یک متخصص: غر زدن به مغزتان آسیب می‌رساند ضرورت توجه به حوزه زنان و خانواده در سیاستگذاری های کلان فرهنگی خانه داری| چرا کیک، یک طرفه پف می‌کند؟ کم‌کاری تیروئید احتمال ناباروری را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها
روایت تجربه‌های کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی در ۲ کتاب

روایت تجربه‌های کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی در ۲ کتاب

  • کد خبر: ۳۴۹۵۴۷
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع) اقدام به چاپ و رونمایی از ۲ کتاب با عناوین «تا زدن به بحران» و «درست مثل یک زن» با محوریت روایت تجربه‌های زیسته و کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی و طبیعی کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع) اقدام به چاپ و رونمایی از ۲ کتاب با عناوین «تا زدن به بحران» و «درست مثل یک زن» با محوریت روایت تجربه‌های زیسته و کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی و طبیعی کرده است.

«تا زدن به بحران»؛ روایت تاب‌آوری زنان رفسنجان

محدثه مهرابی‌زاده، نویسنده کتاب «تا زدن به بحران»، با نقل قولی از سردار سلیمانی مبنی بر فرصت‌های نهفته در بحران، به تشریح تجربه شبکه‌سازی زنان در رفسنجان پرداخت.

وی فعالیت‌های این زنان را زنانه، خانواده‌محور، بدون وابستگی به بروکراسی و مبتنی بر شناخت بومی توصیف کرد و تاب‌آوری معنوی آنان را عامل کلیدی در مقابله با بحران‌ها دانست.

مهرابی‌زاده با انتقاد از ادبیات وارداتی مدیریت بحران که با فرهنگ ایرانی و دینی همخوانی ندارد، خواستار مستندسازی تجارب بومی شد و بر استفاده از این تجارب به‌عنوان دستورالعمل‌های عملی برای کاهش هزینه‌های انسانی و اقتصادی در بحران‌ها تأکید کرد.

«درست مثل یک زن»؛ فعالیت‌های جهادی بانوان در بحران کرونا

صدیقه حاجی‌علیان، نویسنده کتاب «درست مثل یک زن»، در معرفی اثر خود گفت: این کتاب روایت فعالیت‌های جهادی بانوان قم در بحران کروناست که از یک تجربه شخصی در خانواده آغاز و به شبکه‌سازی گسترده‌ای برای حمایت از بیماران در بیمارستان‌ها و تأمین تجهیزات پزشکی انجامید.

وی ویژگی بارز این گروه را خالصانه و بدون منیت بودن دانست و از همکاری با گروه‌های جهادی مختلف در تهیه گان و ماسک خبر داد.

حاجی‌علیان تأکید کرد: انعطاف زنانه این گروه‌ها نقش مهمی در پیشبرد فعالیت‌های جهادی داشته و حمایت مادی و معنوی از آنان برای استمرار این فعالیت‌ها ضروری است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.