۷ گیاه آپارتمانی که عشق را به خانه می‌آورند هشدار جدی درباره صبحانه‌های غلط کودکان! هنگام نظافت خانه مراقب ریه‌ات باش چرا افسانه «نیمه‌گمشده» خطرناک است؟ نقش محوری زنان در سلامت خانواده و جامعه خانه هرگز مثل قبل نخواهد شد| طلاق والدین در دوران سالمندی و تأثیرات روانی بر فرزندان پرداخت بیش از ۱۷ میلیارد تومان مستمری ماهانه به خانواده‌های دارای فرزندان چندقلو در خراسان رضوی قطع اعتبار دولتی برای  بیمه مادران خانه دار روستایی و عشایر خراسان رضوی دارای سه فرزند و بیشتر زنان در سنین ۲۰ تا ۴۰ سال بیشترین فرزندآوری را در کشور دارند شهریور بهترین ماه برای خانه‌تکانی | از پاکیزگی تا پیشگیری از بیماری‌های فصلی ۹ گیاه آپارتمانی سمی که برای کودکان خطرناک هستند! چهره‌های کوچکی که زود بزرگ می‌شوند | پشت پرده بلوغ زودرس چیست؟ پدافند فرهنگی ما به درستی عمل نمی‌کند | انسیه شاه‌حسینی زنگ خطر را برای سینمای ایران به صدا درآورد چگونه والدین شاغل از تحصیل فرزندان عقب نمانند؟ روایت چندلایه «دختران قبیله جنگ» از فوعه تا عشق بی‌سرانجام
سرخط خبرها
نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی

نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی

  • کد خبر: ۳۴۹۹۶۸
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۶
یک فعال حوزه زنان و خانواده با تأکید بر نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی، گفت: در جنگ ۱۲ روزه اخیر، مشخصاً انسجام اجتماعی اولیه از سوی زنان و خصوصاً نسل دهه ۸۰ شکل گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه محمدی با تمرکز بر مفاهیمی، چون انسجام اجتماعی، همبستگی ملی، نقش زنان در بحران‌ها و رابطه اعتماد عمومی با حاکمیت، تأکید کرد: زنان ایرانی در این روزها، نه‌تنها سکوت نکرده‌اند بلکه با کنشگری عاطفی، عقلانی و داوطلبانه، به خط مقدم دفاع از وطن پیوسته‌اند.

وی با تأکید بر نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی، گفت: در این روزها، مشخصاً انسجام اجتماعی اولیه از سوی زنان و خصوصاً نسل دهه ۸۰ شکل گرفت.

این فعال حوزه زنان درباره نماد‌های زنانه در مقاومت اخیر بیان کرد: در این میان، سحر امامی مظهر این مقاومت شد و یک زن، در قلب جنگ، به نماد ایستادگی تبدیل می‌شود. این همان تعالی گفتمان انقلاب اسلامی‌ست؛ گفتمانی که نه‌تنها زن را حذف نمی‌کند، بلکه زن را به قلب روایت مقاومت می‌برد.

محمدی افزود: امروز جامعه ما سرشار از زنان دلداده و دلبسته وطن است. این زنان کنشگر، با تمام وجود ایستاده‌اند؛ همان‌ها که فرزندان شهید داده‌اند، خانه از دست داده‌اند، ولی چهره‌شان پر از صلابت و عزت است.

وی یادآور شد: معتقدم حاکمیت باید این سرمایه اجتماعی را حفظ کند، آن را در آغوش بگیرد و فضا را برای این نوع کنشگری اجتماعی باز کند. در دوران دفاع مقدس نیز زنان ستون پایداری بودند. امروز هم، زنان ایران بدون نیاز به رسانه و تبلیغ، صدای خود را به دنیا رسانده‌اند. امیدوارم روزی برسد که این ایستادگی‌ها به ظهور صاحب اصلی انقلاب منتهی شود و ظلم از جهان رخت بربندد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.