نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی
سرخط خبرها
راویوم، روایتگری اهالی رسانه از خدمت صادقانه به زائران امام‌رضا(ع)

راویوم، روایتگری اهالی رسانه از خدمت صادقانه به زائران امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۵۳۹۲۰
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶
«راویوم»، رویداد روایتگران خدمت صادقانه به زائران امام‌رضا(ع) در دهه آخر صفر، با حضور جمعی از اهالی هنر و رسانه برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این رویداد رسانه‌ای که با هدف پوشش گسترده‌ خدمات مشهدی‌ها به زائران امام هشتم (ع) برگزار می‌شود، امسال نیز میزبان فعالان رسانه‌ای از سراسر کشور بود. از مستند و بلاگ تا عکس و پادکست، «راویوم» با تولیدمحتوای متنوع، تلاش دارد تا این حماسه‌ خدمت‌رسانی را به تصویر بکشد.

 زینب شکری، مشاور و راهنمای محتوایی موکب رسانه‌ای «راویوم»، با اشاره به هدف اصلی این رویداد، از تلاش بی‌وقفه‌ دختران هنرمند و رسانه‌ای برای پوشش خدمت‌رسانی به زائران امام‌رضا(ع) در مشهد مقدس خبر داد.

شکری با تأکید بر اهمیت انعکاس این تلاش‌ها، گفت: موکب راویوم، نزدیک به سه سال است که با اتکا به همت گروه‌های مردمی، در عرصه‌ رسانه فعالیت می‌کند و هدف اصلی ما، پرکردن خلأ پوشش رسانه‌ای خدمات اهالی مشهد به زائران در دهه آخر ماه صفر است.

وی با ابراز تأسف از اینکه برخلاف رویداد اربعین در عراق، در ایران کمتر به انعکاس این خدمات پرداخته می‌شود، افزود: متأسفانه، تمرکز قاب رسانه‌ای در مشهد، اغلب بر حرم مطهر رضوی و استودیوهای آن متمرکز است و از جریان خدمت صادقانه و خالصانه‌ اهالی شهر، به‌ویژه بانوان فعال در این عرصه، غفلت می‌شود. اگرچه پوشش رسانه‌ای حرم، ضروری است، اما کافی نیست.

امسال، موکب رسانه‌ای راویوم از ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ تا سوم شهریور، در ساختمان تولیدات مردمی صبا در مشهد، میزبان جمعی از فعالان رسانه‌ای بود. این رویداد، با استقبال چشمگیر فعالان رسانه‌ای از سراسر کشور روبه‌رو شد؛ شکری با اشاره به این استقبال گفت: طبق فراخوانی که منتشر کردیم، نزدیک به ۱۵۴۰ نفر ثبت‌نام کردند که پس از بررسی، ۳۵۰ نفر از میان این عزیزان، برای حضور در رویداد انتخاب شدند. در این رویداد، دختران و بانوان هنرمند و رسانه‌ای، با شور و اشتیاق، به ثبت و انعکاس خدمات ارائه‌شده به زائران امام رضا (ع) پرداختند.

تولیدات راویوم، در قالب‌های متنوعی از جمله مستند، بلاگ، خرده‌روایت، عکس، آثار هنری، نقاشی و پادکست، منتشر خواهد شد. خانم شکری با اشاره به حضور گسترده‌ فعالان رسانه‌ای، از دعوت از بلاگرها و فعالان رسانه‌ای بین‌المللی نیز خبر داد و گفت: تلاش ما، انعکاس هرچه بیشتر و بهتر این رویداد در سراسر جهان است.

مشاور محتوا و تولیدات راویوم، با اشاره به هم‌زمانی این رویداد با تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، بر اهمیت پوشش این رویداد هنری و رسانه‌ای تأکید کرد و افزود: با توجه به شرایط به‌وجودآمده، در تلاش هستیم تا روایتی از این دفاع مقدس را نیز در قالب تولیدات رسانه‌ای راویوم ارائه دهیم.

وی با بیان اینکه کلاس‌های کارگاهی و توجیهی برای شرکت‌کنندگان، در روز نخست رویداد برگزار شد، ادامه داد: از ۳۰ مرداد، فرایند تولیدات رسانه‌ای توسط اعضای موکب آغاز شد. این آثار، در بسترهای مختلفی از جمله صداوسیما، شبکه‌های خبری، شبکه‌های محلی، کانال خبرگزاری‌ها و بلاگرها و انسان‌رسانه‌های داخلی و بین‌المللی، منتشر شد.

در میان تولیدات متنوع راویوم، طراحی چهره‌ یک شهید نوجوان در جریان جنگ اخیر، توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد. «زهرا پرندخت»، یکی از دختران هنرمند این رویداد، با الهام از حس شجاعت و صلابت چهره‌ این شهید ورزشکار، به طراحی چهره‌ او پرداخت. پرندخت با اشاره به انگیزه خود از این اقدام، گفت: طراحی این چهره، برای من، ادای احترام به شهدا و ابراز همدردی با مردم مظلوم فلسطین است. پس از اتمام طراحی، به‌نیابت از این شهید، به زیارت امام‌رضا(ع) خواهم رفت و برای صلح و آرامش در جهان، دعا خواهم کرد.

در گوشه‌ای دیگر از موکب رسانه‌ای راویوم، گروه «آویژه» با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، مشغول تولید انیمیشن‌هایی با مضامین امام‌رضایی بودند. این گروه رسانه‌ای، با شور و اشتیاق، در تلاش برای خلق محتوایی نوآورانه و جذاب بودند. یکی از اعضای گروه آویژه با اشاره به این فعالیت، از اشتیاق خود و هم‌گروهی‌هایش برای حضور در جمع اهالی فرهنگ، هنر و رسانه، سخن گفت.

در گوشه‌گوشه موکب رسانه‌ای راویوم، دختران هنرمند و رسانه‌ای از سراسر کشور در تلاش بودند، با به‌تصویرکشیدن تلاش‌های بی‌وقفه‌ در خدمت به زائران امام‌رضا(ع)، گامی مهم در جهت انعکاس ارزش‌های والای خدمت‌رسانی بردارند.

 امید است همه‌ نهادهای رسانه‌ای، فرهنگی و شهری با حمایت از چنین‌حرکت‌های ارزشمندی، زمینه‌ساز گسترش این الگو در مشهد مقدس شوند و این شهر را به الگویی درخشان از «رسانه در خدمت زائر» تبدیل کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.