معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول درباره مرضیه حدیدچی، زنی از متن مبارزه| زنان انقلابی که در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی، نقشی فعال و اثرگذار دارند پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
بانوان نیشابوری، پیشرانِ جهاد تببین

بانوان نیشابوری، پیشرانِ جهاد تببین

  • کد خبر: ۳۵۴۴۱۴
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱
گروهی از بانوان جهادگر بیش از ۵ هزار زائر پیاده را با ضرورت تحریم محصولات رژیم صهیونیستی، اهمیت جهاد فرزندآوری و تحولات منطقه آشنا کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسئول حلقه‌های میانی بانوان روشنا در نیشابور با اشاره به اجرای گسترده برنامه جهاد تبیین همزمان با دهه آخر ماه صفر به ویژه در مسیر ورود زائران پیاده امام رضا (ع) گفت: گروهی متشکل از ۲۵ نفر از بانوان جهادگر با حضور در موکب‌های ورودی نیشابور و محل‌های اسکان کاروان ها، به طور چهره به چهره و سخنرانی، موضوعات روز را برای زائران تبیین کردند.

زکیه کمالی با اشاره به محور‌های این برنامه افزود: تحریم محصولات رژیم صهیونیستی، ضرورت جهاد فرزندآوری و بررسی تحولات اخیر منطقه از جمله موضوعاتی بود که برای زائران توضیح داده شد.

وی ادامه داد: در این طرح هر مسافر یا خودرو با حدود ۳ تا ۴ دقیقه توقف کوتاه در جریان مباحث قرار گرفت و خوشبختانه بیش از سه هزار نفر از زائران این آگاهی‌ها را دریافت کردند.

کمالی با اشاره به اینکه اکثر زائران قبل‌تر از این مباحث اطلاع چندانی نداشتند و با شنیدن این توضیحات، استقبال و همراهی چشمگیری نشان دادند، خاطرنشان کرد: این برنامه همزمان با سخنرانی‌ها و فعالیت‌های فرهنگی موکب‌ها انجام شد و تلاش ما این بود که پیام جهاد تبیین و هوشیاری در برابر جنگ نرم دشمن به صورت مستقیم و میدانی منتقل شود.

مسئول حلقه‌های میانی بانوان روشنا در نیشابور تأکید کرد: هدف ما از این فعالیت‌ها ایجاد حساسیت اجتماعی و بیداری عمومی نسبت به جریان‌های فکری و اقتصادی دشمن است. وقتی مردم بدانند با انتخاب‌های روزمره شان می‌توانند جلوی تأمین مالی رژیم صهیونیستی را بگیرند یا با افزایش جمعیت کشور قدرت ملی را بالا ببرند، طبیعتاً با انگیزه بیشتری همراهی خواهند کرد.

کمالی افزود: امسال این فعالیت‌ها به‌صورت متمرکز و برنامه ریزی شده با همکاری و پشتیبانی ستاد بانوان اداره تبلیغات اسلامی نیشابور، سمن نبض جوانی و گروه حلقه‌های میانی بانوان روشنای شهرستان نیشابور از ورودی‌های اصلی نیشابور تا اسکان‌های کاروان‌های پیاده پوشش داده شد.

وی ادامه داد: ما امیدواریم این حرکت مردمی در سال‌های آینده گسترده‌تر شود و با حضور گروه‌های بیشتر، بتوانیم پیام جهاد تبیین را به شمار بیشتری از زائران امام رضا (ع) منتقل کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.