نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی
سرخط خبرها
فعالیت حدود ۳ هزار نفر از بانوان در شرکت‌های دانش‌بنیان خراسان رضوی

فعالیت حدود ۳ هزار نفر از بانوان در شرکت‌های دانش‌بنیان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۵۵۱۱۳
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
همایش ملی «بانوی پیشران، بنیان فردا» با حضور جمعی از مسئولان کشوری، استانی و بانوان کارآفرین، در هتل نوین‌پلاس مشهد برگزار شد.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به گزارش شهرآرانیوز، همایش ملی «بانوی پیشران، بنیان فردا» با حضور جمعی از مسئولان کشوری، استانی و بانوان کارآفرین، امروز (۸ شهریور ۱۴۰۴) در هتل نوین‌پلاس مشهد برگزار شد.

فعالیت ۶ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان در خراسان رضوی

مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان رضوی، در این همایش ملی با اشاره به فعالیت بانوان در شرکت‌های دانش‌بنیان استان، اظهار کرد: در استانمان ۶ درصد از شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت دارند و نقش زنان در این شرکت‌ها قابل‌توجه است.

فاطمه حامد با اشاره به مشکلات بانوان در حوزه فعالیت در شرکت‌های دانش‌بنیان، افزود: هدف از برگزاری این همایش ایجاد شبکه‌سازی برای بانوان کارآفرین و فعال در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان است تا بتوانیم برخی از مشکلات بانوان فعال در این عرصه را رفع کنیم.

فعالیت ۱۰۰ بانوی خراسانی به عنوان مدیرعامل شرکت‌های دانش‌بنیان خراسان رضوی

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی نیز در ادامه این همایش با اشاره به اینکه بانوان ایران به دلیل تربیت نسل آینده، آینده‌ساز هستند، گفت: از آنجا که شرکت‌های دانش‌بنیان ازجمله تشکل‌های فعال برای ساخت آینده هستند، می‌توان گفت فصل مشترک این شرکت‌ها و بانوان، ساختن آینده است.

جواد صفایی با اشاره به حضور بانوان، به عنوان نیمی از جمعیت جامعه، در شرکت‌های دانش‌بنیان، ادامه داد: حدود ۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور در پارک علم و فناوری خراسان رضوی فعال هستند و حدود ۳ هزار نفر از بانوان در این شرکت‌ها فعالیت دارند. همچنین حدود ۱۰۰ نفر از بانوان در این شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان مدیرعامل فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه محصولات یک‌سری از شرکت‌های دانش‌بنیان در خراسان رضوی، که تجهیزات پیشرفته درمانی بوده و استاندارد‌های جهانی را کسب کرده‌اند، به کشور‌های مختلف صادر می‌شوند، افزود: بسیاری از کشور‌ها نمی‌دانند که این تجهیزات با چنین‌استاندارد‌هایی، در مشهد و توسط شرکت‌های دانش‌بنیان ساخته شده است.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی یادآور شد: با توجه به ظرفیت‌های موجود در خراسان رضوی، لازم است سهم شرکت‌های دانش‌بنیان در خراسان رضوی افزایش یابد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.