ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمد جواد بهرامی چرا استراحت مادر گاهی با احساس گناه همراه می‌شود؟ آغاز فصل جدید لیگ برتر بسکتبال باشگاه‌های بانوان کشور از جمعه (۸ آبان ۱۴۰۵) خانه‌داری | چرا نباید موادغذایی را مستقیم از یخچال داخل قابلمه ریخت؟ چرا بعضی زنان قبل از ۴۰ سالگی یائسه می‌شوند؟ دعوت چین از تیم ملی فوتسال زنان ایران برای حضور در یک تورنمنت چهار جانبه آشپزی | آش برویشین کردی؛ گزینه‌ای مناسب برای روز‌های پاییزی + طرز تهیه ناکامی تیم اسکواش زنان ایران مقابل ژاپن در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ | چین حریف بعدی است نقش بانوان در حماسه دفاع مقدس | رواق نجمه خاتون (س) میزبان زنان و خانواده‌ها می‌شود حضور زنان ایران در ترامپولین بازی‌های آسیایی برای نخستین بار بیستمین دوره بازی‌های آسیایی | هانیه رستمیان به مرحله بعد صعود کرد چهل‌وششمین دوره المپیاد جهانی شطرنج | تیم ملی زنان چهلم شد! زنان ایرانی در بازی‌های آسیایی ناگویا | حماسه‌هایی که تکرار می‌شود داور دادگاه CAS: کنترل کفش پس از پایان مسابقه، برخلاف مقررات نیست خانه‌داری | ضرورت تفکیک تخته‌های برش در آشپزخانه برای سلامتی جلوگیری از شکستگی لگن در زنان با مصرف چای ! آشپزی | موساکا بادمجان؛ یک غذای متفاوت یونانی + طرز تهیه کانون‌های ازدواج آسان در دانشگاه‌ها توسعه می‌یابد | ضرورت الگوسازی در حوزه ازدواج دروازه‌بان تیم ملی هندبال بانوان ایران لژیونر شد | امضای قرارداد با یک تیم یونانی انصراف ۱۴۴ نفر از سقط جنین در خراسان شمالی طی ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۵
سرخط خبرها
توسعه اقتصاد کشور با اجرای ایده‌های شرکت‌های دانش‌بنیان

توسعه اقتصاد کشور با اجرای ایده‌های شرکت‌های دانش‌بنیان

  • کد خبر: ۳۵۵۱۵۷
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴
استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه توسعه اقتصاد کشور با اجرای ایده‌های شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند عملیاتی شود، به ویژگی‌های مهم و اثرگذار در فعالیت در این عرصه اشاره کرد.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در همایش ملی «بانوی پیشران، بنیان فردا» که امروز (۸ شهریور ۱۴۰۴) با حضور جمعی از مسئولان کشوری، استانی و بانوان کارآفرین در هتل نوین‌پلاس مشهد برگزار شد، با اشاره به اینکه کار در عرصه فناوری و دانش‌بنیان آسان نیست، اظهار کرد: فعالیت در این عرصه شجاعت، علم، توان و استعداد نیاز دارد و بانوان نشان داده‌اند که می‌توانند ایده‌هایشان را تبدیل به محصول کنند. این ایده‌ها نیاز ارتقای اقتصاد کشور هستند.

وی با اشاره به اینکه توسعه اقتصاد کشور با اجرای ایده‌های شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند عملیاتی شود، افزود: در عین حال که در سخت‌ترین شرایط هستیم، اما اتفاق‌های خوبی در حال رقم‌خوردن است؛ به عنوان مثال، در هفته دولت نیروگاهی ۱۰۰ مگاواتی افتتاح کردیم که این نشان از اجرای ایده‌ها و سرمایه‌گذاری‌های خوبی که در کشور و استان رقم خورده است، دارد.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به ناترازی برق و آب که در تابستان جاری اتفاق افتاد، تصریح کرد: هیچ‌وقت مانند امسال با این‌همه وقایع سخت روبه‌رو نبودیم، اما خوشبختانه شاهد اتفاق‌های خوب ازجمله فعالیت آمار قابل‌توجهی از شرکت‌های دانش‌بنیان و بانوان علاقه‌مند به این حوزه نیز هستیم.

مظفری ادامه داد: در استانداری خراسان رضوی، ۱۵ کمیته مشورتی با حضور مشاوران و متخصصان سعی می‌کنند ایده‌هایی درراستای مشکلات موجود در عرصه‌های مختلف به ما ارائه دهند.

وی افزود: ما ظرفیت‌های خوبی در مشهد و خراسان رضوی داریم؛ از این رو مشهد می‌تواند پایتخت گفت‌و‌گو باشد.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به سرعت بالای پیشرفت علم و فناوری در کشور، اضافه کرد: بزرگ‌ترین سرمایه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، خودباوری، شبکه‌سازی، برخورداری از نگاه جهانی و الهام‌بودن برای نسل بعد است.

گفتنی است در این مراسم، از شبکه ملی زنان کارآفرین دانش‌بنیان و کتاب «نام‌های ماندگار بانوان کارآفرین صنعت خراسان رضوی» رونمایی شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.