آزادی بیش از ۱۰۰۰ زندانی زن جرائم غیرعمد مالی، از سال ۱۴۰۰ تاکنون رقابت بانوان در  جام شهربانو ادامه دارد | این مسابقات در  ۵۰ رشته ورزشی در حال برگزاری است آرامش در سایه ذکر | ادعیه و آیات قرآنی برای تقویت روح و سعه صدر باشگاه در خانه | ۳ تمرین ساده برای شروع ورزشی بدون هزینه و بدون بهانه برگزاری مراسم غبارروبی ضریح مطهر امام رضا (ع) با حضور بانوان همسران شهدا، سرمایه‌های واقعی جامعه محفل «دکلمه خوان‌های نوجوان» ویژه دختران در حرم مطهر برگزار می شود فعالیت بیش از ۲۰۰۰ دهیار زن در سراسر کشور لزوم ورود تشکل های مردمی به حمایت درمانی از بیماران سرطان پستان | اهمیت سلامت زنان در خانواده، فرهنگ سازی شود ضرورت بازبینی در سند ارتقای وضعیت زنان در هر استان کشور چرا باید متن و صوت کامل بیانات رهبر معظم انقلاب را خواند و شنید؟ برندسازی، حلقه مفقوده در  کارآفرینی بانوان رژیم‌های غذایی محبوب برای زنان همه چیز روبه راه است دخترم!
سرخط خبرها
۹ خوابگاه دانشجویی متأهلی در دانشگاه‌های کشور آماده استفاده دانشجویان متأهل در سال جاری

۹ خوابگاه دانشجویی متأهلی در دانشگاه‌های کشور آماده استفاده دانشجویان متأهل در سال جاری

  • کد خبر: ۳۵۹۳۵۴
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴
مدیر عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت از احداث ۱۱ خوابگاه دانشجویی متأهلی در دانشگاه‌های کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر ۹ پروژه آماده بهره‌برداری شده و در مهرماه سال جاری آماده استفاده دانشجویان متأهل خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعلی حسینی طباطبایی بیان کرد: در راستای ماده ۷ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت علوم و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان منعقد شد.

وی ادامه داد: در فاز اول حدود ۱۱۵ میلیارد تومان برای احداث ۱۱ خوابگاه دانشجویی در ۱۱ دانشگاه کشور هدف‌گذاری شد.

مدیر عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت اضافه کرد: در حال حاضر با گذشت ۱۰ ماه از شروع اجرای تفاهم‌نامه، ۹ پروژه آماده بهره‌برداری شده و در مهرماه سال جاری آماده استفاده دانشجویان متأهل خواهد بود.

وی گفت: خوابگاه متاهلی دانشگاه لرستان، طی ماه‌های آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

حسینی طباطبایی تصریح کرد: در فاز دوم این تفاهم‌نامه، احداث ۱۰ خوابگاه دانشجویی متأهلی در دانشگاه‌های کشور در دستور کار قرار دارد که امیدواریم تا سال آینده به بهره‌برداری برسند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.