ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
۵۰ درصد  مددجویان کمیته امداد، زنان هستند

۵۰ درصد مددجویان کمیته امداد، زنان هستند

  • کد خبر: ۳۵۹۳۱۷
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵
معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: ۵۰ درصد مددجویان کمیته امداد را بانوان تشکیل می‌دهند و در مقایسه با ۱۵ درصد سهم بانوان در کل اقتصاد کشور، نشان‌دهنده ظرفیت بالای حضور زنان در ایجاد اشتغال و نیاز به حمایت بیشتر از کسب‌وکار‌های خانگی و صنایع دستی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید مرتضی فیروزآبادی اطهار کرد: ۵۰ درصد مددجویان کمیته امداد را بانوان تشکیل می‌دهند و در مقایسه با ۱۵ درصد سهم بانوان در کل اقتصاد کشور، نشان‌دهنده ظرفیت بالای حضور زنان در ایجاد اشتغال و نیاز به حمایت بیشتر از کسب‌وکار‌های خانگی و صنایع دستی است.

وی یادآورشد: حدود نیمی از مددجویان کمیته امداد را روستاییان تشکیل می‌دهند، در حالی که آمار کشوری حدود ۲۰ درصد است و این موضوع بر اهمیت توجه به اشتغال پایدار در مناطق روستایی و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر‌ها تأکید دارد.

معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) از توسعه برنامه‌های آموزش مهارتی هم خبر داد و گفت: در سه سال اخیر، تمرکز ویژه‌ای بر آموزش کودکان و نوجوانان داشته‌ایم و در دو سال گذشته، سالانه حدود ۳۵ هزار کودک و نوجوان در اوقات فراغت خود، دوره‌های آموزشی متنوعی را از مشاغل ساده تا حرفه‌های تخصصی فرا گرفته‌اند.

فیروزآبادی بیان کرد: در آینده اقتصاد دنیا، کسانی که قابلیت‌های فناوری و فضای مجازی داشته باشند، درآمد بسیار خوبی خواهند داشت و ما در حال حاضر با کمبود نیروی انسانی در این حوزه مواجهیم لذا امیدواریم این آموزش‌ها به بازار کار کمک کرده و درآمدزایی قابل توجهی برای جوانان به همراه داشته باشد.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.