اختصاص رشته‌هایی ویژه دختران در دانشگاه ملی مهارت خانم‌های باردار نیازی به غذای دو نفره ندارند داستان یک رزمنده زن در جبهه: بازنمایی جنگ با کار روزنامه‌نگاری ناگفته‌های سید مقاومت در کتاب «روح‌الامین» | افتخار زن مسیحی به زندگی در کنار سید حسن نصرالله انتقاد تند ستاره هالیوود از جنگ در غزه و سانسور در آمریکا نرخ پایین زاد و ولد در انگلیس و احتمال تعطیلی صد‌ها مدرسه تا ۲۰۲۹ زنگ خطر برای روابط انسانی: «چت‌ جی‌پی‌تی» چطور زندگی خانوادگی را متلاشی می‌کند؟ ضرورت ورود جدی فدراسیون به بحران حواشی تکواندوی بانوان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حسن رکنی آیا شامپو بچه می‌تواند از ریزش مو جلوگیری کند؟ اعزام ۲ هزار و ۲۷۶ پزشک زن به جبهه‌ها در دوران دفاع مقدس زمان بازی‌های تدارکاتی تیم ملی فوتسال زنان با روسیه مشخص شد نقش محوری بانوان در تبدیل دفاع مقدس به مقاومت ملی رفع خشکی موهای رنگ شده به وسیله شیوه‌های خانگی
سرخط خبرها
انتقاد تند ستاره هالیوود از جنگ در غزه و سانسور در آمریکا

انتقاد تند ستاره هالیوود از جنگ در غزه و سانسور در آمریکا

  • کد خبر: ۳۶۱۵۸۸
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱
جنیفر لارنس، بازیگر برنده اسکار، در نشست خبری فیلم جدیدش در جشنواره فیلم سن‌سباستین، حملات اسرائیل به غزه را «نسل‌کشی» خواند و گفت از شدت این خشونت‌ها وحشت‌زده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش «بمیر، عشق من» در جشنواره بین‌المللی فیلم سن‌سباستین، با وجود تلاش‌های مجری برای بستن بحث‌های سیاسی، به پرسش خبرنگاران درباره جنگ غزه پاسخ داد.

لارنس گفت: «من وحشت‌زده‌ام. این مسئله تکان‌دهنده است. آنچه در غزه می‌گذرد چیزی کمتر از یک نسل‌کشی نیست و بسیار هولناک است.» او همچنین با ابراز نگرانی از عادی‌شدن دروغ‌گویی سیاستمداران برای نسل جدید در آمریکا گفت که فضای سیاسی آمریکا سرشار از بی‌احترامی در گفت‌و‌گو‌ها شده است.

بر اساس گزارش‌ها، حملات اسرائیل به غزه از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از ۶۵ هزار کشته و ۱۶۰ هزار زخمی برجای گذاشته و بخش بزرگی از این سرزمین را ویران کرده است. طبق داده‌های سازمان مستقل «Acled»، حدود ۱۵ نفر از هر ۱۶ قربانی، غیرنظامی بوده‌اند.

به گزارش گاردین، لارنس همچنین به بحث تحریم فرهنگی نهاد‌های سینمایی اسرائیل اشاره کرد و خواستار تمرکز افکار عمومی بر مسئولان این بحران شد، نه هنرمندان. او گفت: «اینکه آزادی بیان و آزادی هنری در آمریکا زیر حمله است نگران‌کننده است. جشنواره‌هایی مانند سن‌سباستین اهمیت دارند، چون به ما یادآوری می‌کنند که همه ما به هم متصل هستیم و شایسته همدلی و آزادی.»

لارنس قرار است جایزه افتخاری «دونستیا» را در این جشنواره دریافت کند. فیلم «بمیر، عشق من» به کارگردانی لین رمزی و با بازی رابرت پتینسون، نیک نولتی، سیسی اسپیسک و کیت استنفیلد از ۷ نوامبر اکران عمومی خواهد شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.