رشد ۴۳ درصدی تجارت بین استان خراسان رضوی و پاکستان از مسیر تعامل  حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) دفتر نتانیاهو دریافت جسد هدار گولدن را تأیید کرد تعطیلی دولت آمریکا در ایستگاه ۳۹ روزگی | واشنگتن: پرواز‌ها ۱۰ درصد کاهش می‌یابد بازداشت صدها فلسطینی از جمله چند زن و کودک در ماه اکتبر توسط اسرائیل مرحله نخست ششمین انتخابات پارلمانی عراق به پایان رسید (۱۸ آبان ۱۴۰۴) توقف فروش سلاح‌های آمریکایی به اعضای ناتو آیت‌الله علم‌الهدی: رفع مشکلات استان‌ها نیازمند افزایش اختیارات استانداران است | حل مشکل آب مشهد با استفاده از ظرفیت کشور‌های همسایه وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود کرملین: دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نشده است رئیس ستاد نیرو‌های مسلح یمن به القسام پیام داد حماس جسد گولدن، افسر اسرائیلی را تحویل صلیب سرخ داد تکذیب اظهارات رسایی در مورد انتصاب مجدد یک دادستان دستگیر شده توضیح سازمان محیط زیست درباره هزینه سفر هیئت ایرانی به اجلاس کاپ ۳۰ برزیل گزارش سالانه ایران از نقض حقوق بشر توسط آمریکا و انگلیس تحویل مسکن به ۱۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی همه‌چیز درباره انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق + جزئیات رئیس قوه قضائیه: در برخی پرونده‌های امنیتی هم می‌توان از صلح و سازش بهره برد انتخابات پارلمانی عراق ۲۰۲۵ | آغاز رأی‌گیری ویژه با ۱.۳ میلیون رأی‌دهنده موشک مرگبار هسته ای آمریکا در یک پرواز مخفیانه مشاهده شد پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود نگاهی به ۵ انتخابات و پارلمان پساصدام به بهانه انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق آیت‌الله علم‌الهدی مطرح کرد: بانک ملی محور توان اقتصادی کشور | تسهیل اعطای وام‌های قرض‌الحسنه برای اقشار کم برخوردار فرانسه هم از استقرار نیرو‌های آمریکایی در کارائیب انتقاد کرد ثابتی مدعی شد: سفر ۵۰ میلیاردی رئیس سازمان محیط زیست به برزیل گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با امیرخان متقی | تأکید بر حل‌وفصل اختلافات میان کابل و اسلام‌آباد از طریق گفت‌وگوهای دیپلماتیک
سرخط خبرها

۴۵۸ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند

  • کد خبر: ۳۶۱۷۳۸
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
۴۵۸ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند
وزارت بهداشت غزه امروز (یکشنبه) با صدور بیانیه‌ای از شهادت و زخمی شدن بیش از ۴۵۸ فلسطینی طی ۲۴ ساعت گذشته و افزایش شمار شهدای جنگ نسل‌کشی به ۶۶ هزار و پنج نفر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزارت بهداشت غزه در گزارش روزانه خود اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۹ شهید (از جمله ۲ نفر که پیکرشان از زیر آوار بیرون کشیده شد) و ۳۷۹ مجروح دیگر به بیمارستان‌های این باریکه منتقل شدند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، این وزارتخانه تاکید کرده است که هنوز تعداد زیادی از قربانیان در زیر آوار و در خیابان‌ها باقی مانده‌اند و تیم‌های امداد و نجات و دفاع مدنی تاکنون قادر به دسترسی به آنها نبوده‌اند.

طبق گزارش وزارت بهداشت غزه، با احتساب آمار جدید، شمار شهدای کلی حملات این رژیم از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۶۶ هزار و پنج شهید و ۱۶۸ هزار و ۱۶۲ مجروح رسیده است.

این وزارتخانه در ادامه تاکید کرد از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (که رژیم اشغالگر آتش‌بس را نقض کرد) تاکنون نیز ۱۳ هزار و ۱۳۷ نفر شهید و ۵۶ هزار و ۱۲۱ نفر زخمی شده‌اند.

در بخش شهدای موسوم به «لقمه نان» (افرادی که در صف دریافت غذا یا کمک‌های انسانی بودند) نیز طی ۲۴ ساعت گذشته ۶ نفر شهید و ۶۶ نفر زخمی شده‌اند و مجموع شهدای این بخش که به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند به ۲۵۶۶ نفر و شمار مجرحان نیز به بیش از ۱۸ هزار و ۷۶۹ نفر رسیده است.

وزارت بهداشت و بیمارستان‌های غزه هشدار داده‌اند که مرگ و میر ناشی از گرسنگی و سوءتغذیه همچنان ادامه دارد و بیشتر قربانیان کودکان هستند، در حالی که کمبود شدید مواد غذایی و دارو بحران انسانی در این منطقه را تشدید کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی به طور سیستماتیک به مراکز توزیع کمک‌ها و مناطق مسکونی حمله و از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند. این حملات باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است. غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به‌ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است. از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود.

این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.

رژیم صهیونیستی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیرو‌های ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور که بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند. نهاد‌های داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->