دعوت از ۲ خراسانی به اردوی تیم ملی فوتسال دختران در رده جوانان چرا خواب زنان ۴۰ سال به بالا به‌هم می‌ریزد؟ انجام غربالگری سلامت زنان سرپرست خانوار در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی کشور کسب مقام سومی تیم بسکتبال ۳ به ۳ زیر ۲۳ سال دختران ایران در مسابقات آسیایی دختر ملی پوش کبدی مشهد راهی اردوی آمادگی در کشور هند شد واکنش پزشکیان به موفقیت دختران وزنه‌بردار ایران در کسب نخستین نایب قهرمانی آسیا طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ چاشنی اصیل ایرانی بانوی ملی‌پوش تالو ایران: جام جهانی تجربه مهمی برای من بود معرفی یک غذای مناسب برای حفظ ایمنی و رشد مغز کودکان + طرز تهیه خداحافظی بهترین گلزن تاریخ فوتبال زنان سپاهان از این تیم پس از ۹ سال همکاری ۸۰ درصد بازیکنان تیم ملی کبدی بانوان، جوان هستند | نبود دیدار تدارکاتی پیش از بازی‌های آسیایی؛ بزرگترین چالش درباره انجام اکوکاردیوگرافی قلب جنین در دوران بارداری چه می‌دانید؟ نسخه امام رضا (ع) برای میزبانی بدون استرس رفع ابهام وضعیت تیم استقلال در حوزه نقل‌وانتقالات قبل از آغاز لیگ برتر فوتبال زنان روند کاهشی نرخ مرگ زنان باردار در استان کهگیلویه وبویراحمد انجام مطالعه‌ای درباره روش‌های موثر در کاهش تعارض در زندگی مشترک
سرخط خبرها
قهرمان مشهدی، مغلوب قهرمان سوپرلیگ بسکتبال بانوان کشور

قهرمان مشهدی، مغلوب قهرمان سوپرلیگ بسکتبال بانوان کشور

  • کد خبر: ۳۶۷۸۴۹
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴
بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های لیگ‌برتر بسکتبال بانوان کشور از دیروز آغاز شد و تیم قهوه باتسام مشهد، نماینده جدید شهرمان، نیز راهی میدان شد.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ قهرمان مشهدی لیگ دسته‌یک در اولین تجربه لیگ‌برتری‌اش مغلوب قهرمان فصل پیش سوپرلیگ شد. بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های لیگ‌برتر بسکتبال بانوان کشور از دیروز آغاز شد و تیم قهوه باتسام مشهد، نماینده جدید شهرمان، نیز راهی میدان شد.

این دیدار ساعت۱۵ دیروز در سالن زنده‌یاد محمود مشحون تهران برگزار شد و یکی از بازی‌های جذاب هفته نخست بود؛ جایی که شاگردان سمانه سقا، قهرمانان لیگ دسته‌یک، در اولین تجربه لیگ‌برتری خود مقابل تیمی قرار گرفتند که فصل گذشته با اقتدار قهرمان سوپرلیگ ایران شده بود.

تیم آکادمی سحر تهران با جذب دو بازیکن آمریکایی و چند بازیکن ملی‌پوش و حفظ شاکله اصلی قهرمان فصل گذشته، همچنان یکی از مدعیان اصلی قهرمانی محسوب می‌شود و به همین واسطه شروعی مقتدرانه در اولین دیدار داشت. در پایان چهار کوارتر این بازی تیم پایتخت ۶۹بر۳۷ مشهدی‌های لیگ را شکست داد.

در کوارتر نخست باتسام غافل‌گیر شد و ۱۸بر۲ شکست خورد. در کوارتر دوم نتیجه به ۱۸بر۹ تغییر یافت. در کوارتر سوم فاصله به ۲۳بر۱۱ رسید، اما کوارتر چهارم بهترین نمایش دختران مشهد بود که ۱۵بر۱۰ به سود آنها پایان یافت. در این دیدار رضازاده، حق‌جو و گودرزی بیشتری حضور در میدان را داشتند و بیشترین امتیازات نیز توسط این بازیکنان برای باتسام به دست آمد. همچنین گریوانی موفق به ۱۰ریباند شد که در برابر نگین رسولی، ملی‌پوش تیم سحر با سیزده ریباند، قرار گرفت.

تیم باتسام که با تغییراتی در ترکیب و نیمکت خود در سوپرلیگ حاضر شده و بازیکنانی، چون سحر رضازاده (کاپیتان تیم)، شراره ملک، دلارام خوشدل، پریسا اسدی، انیس گریوانی، بهار اکبری، سحر گودرزی، زهرا حق‌جو، نگار کوهی و نسیم عشقی برای آن بازی می‌کنند. قول جذب دو بازیکن آمریکایی و صرب نیز در ادامه این راه از سوی کادرفنی داده شده است.

هفته آینده باتسام در مشهد میزبان فراور شریف سبز ایران خواهد بود؛ تیمی که در هفته نخست ۳۸بر۸۴ مغلوب نفت آبادان شد و مشهدی‌ها به پیروزی برابر این تیم امید دارند. تیم گروه بهمن نیز در گام نخست آکادمی نیکای گرگان را ۷۷بر۴۹ از پیش‌رو برداشت.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.