ششمین همایش علمی بین المللی فاطمة الزهراء (س) + جزییات سهم ۶۶ درصدی زنان در مشارکت در طرح سنجش سلامت روان| هدف اصلی، غربالگری آسیب‌های روانی جنگ است تصویب مصوبه‌ای به نفع تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان| بازنگری یک سیاست زنان روستایی به بازار ملی کشور متصل می‌شوند دعوت از ۸ بانوی خراسان رضوی در نهمین اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر + اسامی پیشگیری از بیماری‌های مادرزادی با ارائه ۲۶ هزار مشاوره ژنتیک در خراسان رضوی فعالیت بیش از ۳۰۰ صندوق خرد بانوان روستایی و عشایری در خراسان شمالی| مزایای این صندوق‌ها چیست؟ طرز تهیه میکادو در منزل + فیلم ناگفته‌های مرضیه برومند از پیرزن گیلکی که ایده ساخت «خونه مادربزرگه» شد تاب‌آوری روانی؛ مهمترین مهارت برای گذشتن از فراز و نشیب‌های زندگی مشترک چند راهکار ساده برای انتخاب بهترین ضدآفتاب صعود برترین بانوان پینگ‌پنگ‌باز ایران در رنگینک جهانی فوتسال دختران ایران در داکار | از کاستاریکا تا ایتالیا؛ حریفان المپیکی مشخص شدند نجات ۵۹۰ مادر باردار از پرتگاه سقط در خراسان شمالی فعالیت ۵۰۸ هزار نفر از بانوان کشور در تولید و فروش صنایع دستی اگر باردار هستید از این کار پرهیز کنید رقابت‌های جام آسیای مرکزی | اولین پیروزی تیم ملی والیبال بانوان مقابل لبنان کسب شد نگاهی به نقش پررنگ زنان در جنگ رمضان| زندگی چگونه بر جنگ غلبه می‌کند؟
سرخط خبرها
درباره چالشی به نام

درباره چالشی به نام "لجبازی کودکان"| آیا والدین مقصر هستند؟

  • کد خبر: ۳۶۹۲۶۹
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵
یک مشاور تعلیم و تربیت گفت: کودک با رفتار‌هایی که ممکن است به‌عنوان «لجبازی» تعبیر شوند، در حال تمرین هویت‌یابی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هادی زینلی اظهار کرد: کودکی که «نه» گفتن را نیاموخته باشد، کودکی است که مستقل نیست و توانایی تفکر مستقل ندارد. فردا که فرابرسد، او به مدرسه، محیط کار و جامعه خواهد رفت.

وی گفت: در واقع، کودک با رفتار‌هایی که ممکن است به‌عنوان «لجبازی» تعبیر شوند، در حال تمرین هویت‌یابی است؛ «نه» گفتن را تجربه می‌کند و بودن خود را می‌آزماید. ما با کنترل بیش از حد، فرصت تصمیم‌گیری، کسب تجربه و مهارت‌آموزی را از او سلب می‌کنیم.

این مشاور تعلیم و تربیت با اشاره به اینکه معمولاً کودکانی که به تعبیر ما لجبازی می‌کنند، برای یک موضوع به‌ظاهر ساده، صد دلیل ارائه می‌دهند. این ویژگی در واقع مثبت است، تصریح کرد: یونانیان باستان افرادی به نام سوفسطاییان داشتند که کارشان آموزش استدلال—حتی به‌صورت غلط—بود. کودک باید بتواند از خود دفاع کند. هنگامی که می‌گوید «نه، نمی‌خواهم»، در حال تجربه هویت «من» بودن خویش است.

زینلی بیان کرد: راهکار این است که به جای اینکه والدین در نقطه مقابل فرزندشان قرار گیرند، همراهش شده، سعی کنند به‌جای «مشورت دادن»، «مشاوره» ارائه دهند، زیرا «مشورت» به معنای بیان نهایت و غایت امور، گفتن خوبی‌ها و بدی‌هاست. اما «مشاوره» درست است.

وی تصریح کرد: پدران و مادران وارد تعامل با کودکان خود شوند. این «وابستگی عاطفی» بین والدین و کودک را هیچ‌کس دیگر نمی‌تواند خدشه‌دار کند. این رابطه از هر انتخاب زودگذری مهم‌تر است.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.