نخستین پایگاه فرودگاهی اورژانس زنان در آبادان افتتاح شد سهم ۷۸ درصدی زنان کشور در مهارت‌آموزی رشته‌های متنوع بهزیستی عضویت یک بانوی ایرانی در کارگروه هندبال زنان فدراسیون جهانی هانیه رستمیان رکورد شکست| ارتقای ۲ امتیاز در اردوی تیم ملی تپانچه زمان طلایی فرزندآوری را از دست ندهید اضطراب یکی از رایج‌ترین مشکلات سلامت روان در زنان باردار است روایت تلاش بانوی مشهدی که با ۳۰۰ زن داوطلب یک محله را متحول کرد خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در دوران یائسگی بیشتر است تیم ملی والیبال بانوان به بازی‌های آسیایی ناگویا نمی‌رود هر واحد خون جان ۳ بیمار را نجات داد| جهش ۱۱۹ درصدی اهدای خون بانوان خراسانی در دل جنگ یک تصمیم ملی برای مد و لباس در مشهد| طراحان زن آماده باشند شستن ظرف‌ها یا درس خواندن بچه‌ها؟ | چرا مغز شما همیشه کار سخت را به تعویق می‌اندازد؟ متروی شیراز برای مادران باردار و دارای فرزند خردسال، رایگان شد مادران بخوانند| معرفی چند راهکار برای خوابیدن به موقع کودکان لجباز تغییر در میزبانی رقابت‌های لیگ برتر زنان| جلسه کمیته فنی برگزار شد ضرورت تشخیص و درمان افسردگی پس از زایمان| نشانه‌های مهم کدامند؟ حضور بانوان در موکب ها، یکی از زیباترین جلوه‌های اسلام اجتماعی گفت‌و‌گو با زهرا قبادی، مدرس و هنرمند سفال و سرامیک | سفال باید روح و هویت داشته باشد جشن ازدواج لاکچری یا یک عمر آرامش؟ | مادران چطور ناخواسته دخترانشان را مصرف‌گرا تربیت می‌کنند؟ آمار تکان‌دهنده سازمان بهداشت جهانی: از هر ۶ زوج در جهان یک زوج با ناباروری مواجه است
سرخط خبرها
درباره آسیب‌های احتمالی روابط صرفاً مجازی

درباره آسیب‌های احتمالی روابط صرفاً مجازی

  • کد خبر: ۳۷۰۹۳۳
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۸
یک روانشناس درباره آسیب‌های احتمالی روابط صرفاً مجازی گفت: افرادی که در فضای مجازی به سرعت به هم علاقمند می‌شوند، اغلب یک تصویر ایده‌آل از طرف مقابل در ذهن خود می‌سازند، در حالی که واقعیت ممکن است متفاوت باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهرنسا شهابی با بیان اینکه افرادی که در فضای مجازی به سرعت به هم علاقمند می‌شوند، اغلب یک تصویر ایده‌آل از طرف مقابل در ذهن خود می‌سازند، در حالی که واقعیت ممکن است متفاوت باشد، اظهار کرد: این شناخت ناقص اغلب منجر به عشق‌های مجازی می‌شود که در دیدار حضوری، تفاوت‌های زیادی آشکار می‌شود.

وی ادامه داد: فرآیند خواستگاری سنتی شامل آشنایی اولیه، گفت‌و‌گو‌های حضوری، بررسی خانواده‌ها و در نهایت تصمیم‌گیری برای قبول یا رد طرف مقابل است. مشاهده آنلاین افراد هرچند اطلاعاتی ارائه می‌دهد، اما شناخت واقعی و کامل نیست.

این روانشناس با بیان اینکه توصیه می‌کنم ادامه آشنایی به دنیای واقعی منتقل شود، افزود: افرادی که در فضای مجازی فعال هستند و تمایل دارند با افراد متعدد ارتباط برقرار کنند، ممکن است پس از ازدواج نیز این رفتار را ادامه دهند. این تعاملات می‌تواند به یک عادت تبدیل شود و در زندگی زناشویی ایجاد مشکل کند؛ بنابراین محدود کردن تعاملات آنلاین و مدیریت آنها پیش از ازدواج ضروری است.

شهابی یادآور شد: ارتباط آنلاین ممکن است شناخت اولیه ایجاد کند، اما شناخت واقعی زمانی حاصل می‌شود که افراد روبه‌روی هم قرار بگیرند، زبان بدن و رفتار‌های غیرکلامی یکدیگر را مشاهده کنند و خانواده‌ها در جریان باشند. مسائل اقتصادی، تعامل با اقوام و بررسی سبک زندگی تنها در فضای واقعی قابل ارزیابی است.

وی ادامه داد: در دنیای امروز، بسیاری از افراد با هدف ازدواج از طریق فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی با یکدیگر آشنا می‌شوند. اما مهم است که در این مسیر نکات ایمنی را رعایت کنند. یکی از نکات کلیدی این است که حضور در شبکه‌های اجتماعی باید محدود باشد و افراد سعی کنند همزمان با افراد متعدد تعامل نداشته باشند. این کار نه تنها به حفظ تمرکز بر روی یک رابطه خاص کمک می‌کند، بلکه از بروز سوءتفاهم‌ها و احساس عدم امنیت در طرف مقابل جلوگیری می‌کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.