شب نشینی حماسی از جنس جنگ رمضان در موکب «پرچمداران رسانه» اثرگذاری بالای استرس و اضطراب ناشی از جنگ در کیفیت روابط خانوادگی با قرآن زیسته‌ام | روایتی از زندگی قرآنی چند دهه طیبه مقرب‌الهی بازگشت مسئولانه بانوان تیم ملی فوتبال؛ نمادی از پایبندی به ارزش‌های ملی و اسلامی سهم ۴۷ درصدی مرگ و میر زنان ناشی از بیماری قلبی ارائه بیش از ۱۱۴ هزار جلسه مشاوره و خدمات حرفه‌ای به مردم در جنگ اخیر پادکست| رهبر شهید: مادر بودن افتخار بزرگی است راه اندازی اولین نمایشگاه عکس خیابانی میدان داری حماسی بانوان مشهد | استقبال مردم از آثار عکاسان شهرآرا از مونیخ تا مشهد به عشق خدمت؛ سرگذشت پرفراز و نشیب خانم دکتر ایرانی - اتریشی تن‌پوشی از معماری | روایتی از کارآفرینی یک زن از جنس هویت ایرانی زندگی روی ریل خلاقیت | درباره مهارتی کلیدی برای زندگی فرزندانمان در آینده معرفی الزامات مراقبت از کودکان مبتلا به سرطان در شرایط جنگ ازدواج‌های فامیلی، عامل اصلی افزایش میزان بیماری‌های نادر| غربالگری، پس از ازدواج هم ضروری است
سرخط خبرها
سهم قابل‌توجه زنان در بحث پژوهش

سهم قابل‌توجه زنان در بحث پژوهش

  • کد خبر: ۳۷۹۲۵۳
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۴
مشاور امور بانوان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، ۶۳ درصد ورودی دانشگاه‌ها در کشور را متعلق به زنان دانست و حضور آن‌ها را در حوزه آموزش عالی و پژوهش، قابل‌توجه عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، خدیجه جدا، ۶۳ درصد ورودی دانشگاه‌ها در کشور را متعلق به زنان دانست و گفت: با وجود این آمار ۱۴ تا ۱۵ درصد زنان در فعالیت‌های اقتصادی حضور دارند که فاصله زیادی با ورودی دانشگاه‌ها دارد.

به گفته وی نقش زنان در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان از ۳ منظر قابل بررسی است که بحث بهره‌وری و سرمایه انسانی، نوآوری و خلق فناوری‌ها و تخصیص سرمایه در ساختار مالکیت از جمله این حوزه هاست.

مشاور امور بانوان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور ادامه داد:در حوزه‌هایی مثل آموزش، سلامت، مراقبت و خدمات اجتماعی بانوان یک دانش ضمنی دارند. وقتی وارد دانشگاه می‌شوند و تجربه‌ای را کسب می‌کنند بعد‌ها می‌توانند راحت و مستقیم آن را در طراحی محصول و در خدمات دانش بنیان منطبق با نیاز‌های واقعی بازار ارائه کنند ولی متاسفانه امروز این مشارکت در کشور به خوبی دیده نمی‌شود.

جدا تاکید کرد:سال‌ها در کشور روی آموزش زنان در حوزه آی‌تی، پزشکی، مهندسی و علوم پایه سرمایه‌گذاری شده ولی وقتی می‌خواهند از زنان دانش آموخته در حوزه‌های مختلف مانند گروه‌های تحقیق و توسعه در بحث کسب وکار‌های دانش‌بنیان و زنجیره ارزش و نوآوری استفاده کنند، هیچ خروجی ملموس و قابل قبولی به چشم نمی‌خورد.

به اعتقاد مشاور امور بانوان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نه تنها از تعداد نیرو‌های متخصص در کشور استفاده نشده بلکه باعث شده جامعه از نیاز بازاری که می‌توانسته از طریق بانوان به طور دقیق شناسایی و در قالب محصول ارائه شود محروم بماند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.