یائسگی زودرس، یکی از علل مهم ناباروری در زنان نقش هیئت در تربیت دخترانه چگونه است؟ | «هویت»، محوری‌ترین چالش تربیت دختران در عصر حاضر افزایش میزان ثبت نام بانوان برای کرسی شورا‌های روستایی اصفهان انصراف ۱۴۷ مادر باردار در خراسان جنوبی از سقط جنین یادی از اشرف بهادرزاده قندهاری، بانوی فقید نیکوکار مشهدی | نام دیگر او «مادر» بود آیا زنان باردار می‌توانند روزه بگیرند؟ پیش به سوی جام ملت‌های فوتبال زنان| لیست نهایی بازیکنان تیم ملی ایران اعلام شد غربالگری سالانه ۱۲ هزار زوج در زاهدان برای پیشگیری از تولد موارد جدید تالاسمی ماژور چرا ناهید کیانی به اردوی تیم ملی تکواندو زنان دعوت نشد؟ آتش به جای گفت‌وگو؛ تحلیل روان‌شناختی یک فاجعه خانوادگی| وقتی خشونت ابزار حل تعارض می‌شود برگزاری مراسم تشییع پیکر مادر شهید حاج احمد متوسلیان در بهشت زهرا(س) ماجرای حکم جلب و دستگیری زن ۶۰ ساله مشهدی توسعه فوتبال بانوان، یک ضرورت ملی | مسیر فوتبال کشور در بخش‌های مختلف روبه‌رشد است آیا امکان کاهش میزان ابتلا به فشارخون بارداری وجود دارد؟ صعود چندپله‌ای برخی از بانوان پینگ‌پنگ ایران در رنکینگ جدید فدراسیون جهانی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید رحیم علی اکبری آیا آلزایمر از آشپزخانه آغاز می‌شود؟ لزوم صداقت و اطمینان‌بخشی در پیام‌رسانی طرح «کارت امید مادر» آخرین تمرین تیم ملی فوتبال بانوان پیش از اعزام به استرالیا برگزار شد| حضور رئیس فدراسیون در حاشیه این تمرین در انتخاب شوینده مناسب، شناخت نوع پوست اهمیت دارد| آشنایی با برخی از اشتباهات رایج
سرخط خبرها
ضرورت اصلاح بازنمایی‌های ناعادلانه از زنان در رسانه‌های جهان

ضرورت اصلاح بازنمایی‌های ناعادلانه از زنان در رسانه‌های جهان

  • کد خبر: ۳۹۰۴۱۰
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده بر ضرورت اصلاح بازنمایی‌های ناعادلانه از زنان در رسانه‌های جهان تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر که به‌منظور شرکت در همایش بین‌المللی «به‌کارگیری گفتمان دینی و رسانه‌ای و تأثیر آن بر حفظ و ارتقای حقوق زنان» به قاهره سفر کرده است، در جمع مقامات عالی‌رتبه سازمان همکاری اسلامی (OIC) و اندیشمندان الازهر شریف، با اشاره به نقش تعیین‌کننده رسانه‌ها در شکل‌دهی به افکار عمومی گفت: در جهان رسانه‌ای امروز، مسئله اصلی «بازنمایی» است و رسانه‌های کشور‌های اسلامی باید به جای انفعال، روایتی مسئولانه و مبتنی بر کرامت انسانی از زن مسلمان ارائه دهند.

وی با تأکید بر اینکه رسانه مسئول دو مأموریت اساسی برعهده دارد، اظهار داشت: نخست، مقابله با نگاه‌های ابزارگرایانه‌ای که هویت انسانی زنان را تقلیل می‌دهند و دوم، اصلاح تصورات نادرستی که حضور اجتماعی، علمی و حرفه‌ای زنان مسلمان را در تعارض با ارزش‌های دینی نشان می‌دهند. هدف، ارائه تصویری از زنی است که در عین حفظ اصالت فرهنگی و خانواده‌محوری، در بالاترین سطوح مرجعیت علمی و کنشگری اجتماعی نقش‌آفرین است.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به جایگاه کرامت انسانی در قرآن کریم و سیره پیامبر گرامی اسلام (ص)، تصریح کرد: گفتمان دینی اصیل، انسان را بر پایه کرامت الهی می‌بیند نه بر اساس جنسیت، قدرت یا موقعیت اجتماعی. فاصله گرفتن از این روح توحیدی، زمینه‌ساز نابرابری، تبعیض و خشونت نمادین علیه زنان شده است.

بهروزآذر ادامه داد: نسل‌های جدید با پرسش‌ها و دسترسی‌های متفاوتی به دانش رشد یافته‌اند و اگر نتوانیم میان اصالت گذشته و ضرورت‌های آینده پل بزنیم، شکاف میان گفتمان دینی و واقعیت‌های اجتماعی عمیق‌تر خواهد شد. در این میان، رسانه‌ها نقش کلیدی در بازسازی این پیوند دارند.

وی همچنین با اشاره به چارچوب‌های حقوقی جمهوری اسلامی ایران در حوزه حقوق زنان، خاطرنشان کرد: اصول ۲۰ و ۲۱ قانون اساسی بر برخورداری یکسان زنان و مردان از حمایت قانون و مسئولیت دولت در تضمین حقوق زنان در همه ابعاد تأکید دارد. این اصول، پشتوانه‌ای مهم برای ارتقای جایگاه زنان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، علمی و حرفه‌ای محسوب می‌شوند.

معاون رئیس‌جمهور در بخش پایانی سخنان خود، تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی را مانعی جدی در مسیر تحقق حقوق ملت‌ها دانست و ابراز داشت: مداخلات خارجی، اعم از سیاسی و امنیتی، نه‌تنها به بهبود وضعیت حقوق بشر و حقوق زنان منجر نشده، بلکه با تحریف واقعیت‌ها و بستن مسیر گفت‌و‌گو، زمینه‌های توسعه و عدالت را تضعیف کرده است

این همایش با همکاری سازمان همکاری‌های اسلامی و تحت حمایت رئیس‌جمهور مصر، عبدالفتاح السیسی و با حضور نخست‌وزیر مصر، مصطفی مدبولی و احمد الطیب رئیس الازهر الشریف برگزار شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.